5 μπύρες που πρέπει να δοκιμάσετε τον ΙούνιοΑπό τον Ν. Ραδίση

Ο Ιούνιος έχει ήδη μπει. Καλό μήνα σε όλες και όλους, λοιπόν!

Αφού μπήκαμε και στον έκτο μήνα αυτού του έτους (αλήθεια πώς πέρασαν έτσι γρήγορα;) ήρθε η ώρα για να εντείνουμε τις αποδράσεις το Σαββατοκύριακο για μπάνια, βόλτες, παραθαλάσσια φαγητά και νυχτερινές διασκεδάσεις. Το καλοκαίρι είναι ο μήνας όπου οι ζυθοποιίες περιμένουν πως και πώς να αυξηθεί η κατανάλωση μπύρας, λόγω ζέστης ή τουρισμού και γι αυτό τα δίνουν όλα. Σποτάκια στην tv, νέες μπύρες και βέβαια παρτάκια.

Εμείς επιλέξαμε μερικές μπύρες που πρέπει να δοκιμάσετε τον Ιούνιο, γιατί ταιριάζουν περισσότερο στο καλοκαίρι παρά στον χειμώνα. Έχοντας στο νου ότι το καλοκαίρι είναι μεγάλο και νέα προϊόντα παρουσιάζονται συνεχώς θα επανέλθουμε με νέες προτάσεις. Για τον μήνα Ιούνιο, τον πρώτο του καλοκαιριού, επιλέξαμε πέντε μπύρες που θα σας δροσίσουν και θα προσφέρουν γεύσεις και αρώματα στην καθημερινότητα σας.

* König Ludwig Weiss 0.5lt
* Volkan Black Wheat Lager 0.33lt
* Estrella Damm Daura 0.33lt
* Jever 0.33lt
* ΝΗΣΟΣ 0.33lt

Οι παραπάνω είναι μπύρες που στην κατάλληλη θερμοκρασία, προσφέρουν ευχάριστη και αναψυκτική αίσθηση, μετά από μια κουραστική ημέρα στην δουλειά ή ένα Σαββατοκύριακο με παρέα και cooler στην παραλία για το πρώτο μαύρισμα.

Στην υγειά σας και καλό μήνα!


Νικολά Ραδίσης