Η 11άδα του HOW για το Παγκόσμιο ΚύπελλοΑπό τον Ν. Ραδίση

Είναι η διοργάνωση των διοργανώσεων. Συμβαίνει κάθε τέσσερα χρόνια και συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα του πλανήτη. Δουλειές και υποχρεώσεις σταματούν το λιγότερο για μια φορά την εβδομάδα. Προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα. Άλλοι κλαίνε και άλλοι γελάνε. Παίζεται με μια μπάλα, 22 παίχτες σε ορθογώνιο πράσινο γήπεδο και φέτος φιλοξενείται στην ποδοσφαιρομάνα Βραζιλία. Ο λόγος για το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, που διεξάγεται μεταξύ 12 Ιουνίου και 13 Ιουλίου, για 20η φορά. Για 3η φορά μετά το 1994 και το 2010 θα συμμετέχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ανάμεσα στους χορηγούς της εθνικής Ελλάδος, βρίσκεται για μια ακόμη χρονιά η Amstel, η οποία για το λανσάρισμα της νέας της μπύρας, της Amstel Free είχε χρησιμοποιήσει Έλληνες διεθνείς.

Βλέποντας λοιπόν είτε την εθνική μας είτε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι, αυτό που συνήθως κάνω είναι να πίνω κάτι. Στην χώρα μας δύσκολα θα πιούμε κάτι διαφορετικό από καφέ το πρωί. Φέτος όμως λόγω της διαφοράς ώρας που έχουμε με την διοργανώτρια χώρα, τα παιχνίδια θα μεταδίδονται ζωντανά από τις 7μμ ως και τις 2-3 τα ξημερώματα, αφού κάποια θα αρχίζουν 1πμ ώρα Ελλάδος. Συνεπώς ο καφές πάει βόλτα και τι έρχεται; Η μπύρα!

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τις μπύρες που αποτελούν την 11άδα του House of Wine για αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Καλοκαιρινές, αντιπροσωπευτικές κάθε χώρας, απαραίτητες σε κάθε ψυγείο, έτσι για να μπαίνουμε στο κλίμα.

1. Τέρμα - Pilsner Urquell - Τσεχία

2. Άμυνα Δεξιά- La Trappe Dubbel - Ολλανδία

3. Άμυνα Κέντρο - Peroni Nastro Azzurro - Ιταλία

4. Άμυνα Κέντρο - Hobgoblin - Αγγλία

5. Άμυνα Αριστερά - Ambar Caesaraugusta - Ισπανία

6. Μέση Δεξιά - Sapporo - Ιαπωνία

7. Μέση Κέντρο - Septem - Monday's Pilsner - Ελλάδα

8. Μέση Κέντρο - Anchor Liberty Ale - ΗΠΑ

9. Μέση Αριστερά - Fischer Tradition - Γαλλία

10. Επίθεση - Paulaner Hefe Weisse – Γερμανία – Αρχηγός Ομάδας

11. Επίθεση - Hoegaarden White Beer - Βέλγιο

Προπονητής η Amstel.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδος και καλή απόλαυση για το Παγκόσμιο Κύπελλο! Είμαστε σίγουροι πως έχουμε καλό προπονητή και μπορεί να οδηγήσει την ομάδα μας στην κορυφή, γι αυτό άλλωστε επιλέξαμε αυτή την ενδεκάδα.

Στην υγειά σας και καλή μπάλα!Νικολά Ραδίσης
Νικολά Ραδίσης