50 λόγοι για εορτασμό… Με ροζέ Ακακίες sparkling! Από τον Γ. Μιχαήλο


Έχω κάθε λόγο να γιορτάζω… Αυτό είναι το πεντηκοστό κείμενο που παραδίδω στο House of Wine από την μέρα που ανέλαβα τη σκυτάλη από τον Θοδωρή Λέλεκα ως σύμβουλος Οίνου. Και πρέπει να ομολογήσω ότι από όλες τις δραστηριότητες για τις οποίες φέρω εγώ ευθύνη στο site, η συγκεκριμένη είναι αυτή που μου δημιουργεί την καλύτερη διάθεση. Δεν υπάρχει για μένα τίποτα πιο ουσιαστικό από το να μπορείς να επικοινωνείς αυτό το οποίο αγαπάς και στο οποίο αφιερώνεις ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας σου.

Δεν είναι λίγες πενήντα αφορμές για συζήτηση… Δεν είναι λίγο να βλέπεις τον δάσκαλο σου να αναδημοσιεύει κάποιο από τα κείμενα σου, γράφοντας ως σχόλιο ότι του προκάλεσε τη διάθεση να αφήσει τη δουλειά του, να αρπάξει ένα μπουκάλι κρασί και δύο τρεις φίλους και να απολαύσει την υπόλοιπη μέρα του. Ή να ανοίγεις το inbox σου διαβάζοντας ένα μήνυμα από κάποιον που εκτιμάς, ο οποίος κοντοστάθηκε για να σου στείλει ένα μπράβο για κάτι το οποίο ανέφερες. Ή να βρίσκεσαι σε μία έκθεση και να σε προσεγγίζουν άνθρωποι τους οποίους δεν γνωρίζεις, λέγοντας σου απλά ένα γεια και ότι σε ακολουθούν μέσα από τη σελίδα του House of Wine.
Πολύ δε περισσότερο είναι σημαντικό να διαπιστώνεις ότι υπάρχουν άλλοι τόσοι ή και περισσότεροι, οι οποίοι διαφωνούν μαζί σου. Να διαβάζεις ένα αρνητικό σχόλιο ή μία αντίθετη άποψη η οποία σε βάζει σε νέες σκέψεις και προβληματισμούς. Να επισημαίνουν κάποιο λάθος στα γραφόμενα σου, το οποίο σε αναγκάζει να ασχοληθείς ακόμα πιο εντατικά, προσπα