Περιήγηση στα κρασιά των ΔιονυσίωνΑπό τον Γ. Μιχαήλο


‘Ένα καζάνι που σιγοβράζει’… Με αυτές τις τέσσερεις λέξεις θα μπορούσα να περιγράψω τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνομαι το σύγχρονο Ελληνικό κρασί.

Μία βδομάδα μετά τα Διονύσια, έχοντας βάλει σε τάξεις τις σημειώσεις μου και έχοντας δοκιμάσει ένα σεβαστό αριθμό δειγμάτων κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οφείλω να πω ότι οι Έλληνες παραγωγοί έχουν ανακατέψει για τα καλά τα υλικά της σούπας που μαγειρεύουν εδώ και χρόνια αποδεικνύοντας ότι είναι σπουδαίοι μάγειρες… Για την ακρίβεια η σούπα τους είναι έτοιμη, πεντανόστιμη, πρ