Τι να πιω με τις νοστιμιές του ΠάσχαΑπό τον Γ. Μιχαήλο


Φέτος φρόντισα και έκλεισα θέση από νωρίς στο καθιερωμένο τραπέζι που οργανώνει η θεία μου στον Ωρωπό, από το οποίο όταν σηκώνεσαι δύο μέρες μετά, πρέπει να είσαι γύρω στα 3-4 κιλά πιο βαρύς και με τα επίπεδα χοληστερίνης να έχουν χτυπήσει κόκκινο. Η κλασική δικαιολογία βέβαια είναι ότι μια φορά το χρόνο συμβαίνει αυτό, Πάσχα έχουμε και πρέπει να τιμήσουμε τις παραδόσεις, άσε δε που ο θείος είναι ‘μάστορας’ στο ψήσιμο των αμνοεριφίων τα οποία καταφτάνουν από τη Νάξο με ειδική παραγγελία που έχει δοθε