Από τον Κ. Κοντογιώργη


Αυτή την εβδομάδα θα συνεχίσω στο ίδιο μήκος κύματος με τις δυο περασμένες και θα ασχοληθώ εκτενώς με ένα συγκεκριμένο αποστακτήριο. Το αποστακτήριο που θα αναδείξω σήμερα, είναι μάλλον αδικημένο και υποτιμημένο, περισσότερο θα έλεγα από την ίδια την ιδιοκτήτρια εταιρία του, που δεν φροντίζει να του παρέχει τη βοήθεια που του πρέπει, σε επίπεδο προώθησης, με αποτέλεσμα να το βλέπουμε ελάχιστα σε bar, ακόμη και σε αυτά που υποτίθεται οτι έχουν κάποια εξειδίκευση, ή ξεχασμένο σε κάποιο ράφι μιας κάβας, γεμάτο σκόνη. Σήμερα λοιπόν μιλάμε για το

Cragganmore

Αφού σας πω οτι το Cragganmore είναι το βασικό συστατικό για το πολύ γνωστό blende