Μπράβο στην Οινοποιία Μπουτάρη! ΜΠΡΑΒΟ! Από τον Τ. Πικούνη


Θα ξεκινήσουμε με ένα μεγάλο ...Μπράβο!

(Ευτυχώς η τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να το ...εκφράσουμε και οπτικά!)

Μπράβο στην οινοποιία Μπουτάρη, μπράβο σε όλους τους συντελεστές αυτής της πραγματικά θαυμάσιας κίνησης, μπράβο και στη Μαρίνα Μπουτάρη, που σίγουρα έχει βάλει το δαχτυλάκι της σε αυτή τη εξαιρετική πρωτοβουλία!!

Είδατε... με τον ενθουσιασμό μας ξεχάσαμε να σας πούμε περί τίνος πρόκειται!!

Λοιπόν, αντιγράφουμε το Δελτίο Τύπου της Οινοποιίας Μπουτάρη:

"Το «Κέντρο της Αθήνας Ανοίγει…».

Με αυτό το αισιόδοξο μήνυμα και με μία πρωτοποριακή ενέργεια, η οινοποιία Μπουτάρη φιλοδοξεί να φέρει το κέφι και τη διασκέδαση στο κέντρο της Αθήνας από την Παρασκευή 9 έως την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου. Βάλτε την καλή παρέα, και η οινοποιία Μπουτάρη σάς κερνάει το πρώτο μπουκάλι κρασί, ανά 4 άτομα, για να συνοδέψετε το φαγητό σας. Περπατήστε στο κέντρο και επισκεφτείτε οποιοδήποτε εστιατόριο εντός δακτυλίου έχει αναρτημένη την θεματική αφίσα «Το Κέντρο της Αθήνας Ανοίγει …». Απολαύστε δωρεάν κρασιά Μπουτάρη, κάντε Like στη σελίδα BOUTARI στο FACEBOOK και ενημερωθείτε για τα εστιατόρια που συμμετέχουν στην ενέργεια.

Με αυτήν τη μοναδική ενέργεια η οινοποιία Μπουτάρη στηρίζει τα εστιατόρια και τα μαγαζιά του κέντρου που έχουν δοκιμαστεί πολύ το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαύσουν δωρεάν τα δικά της ποιοτικά & πολυβραβευμένα εμφιαλωμένα κρασιά. Η διαχρονική ποιότητα των προϊόντων της επιβραβεύτηκε για 15η φορά από το διεθνούς φήμης περιοδικό Wine & Spirits με τον τίτλο «Οινοποιείο της Χρονιάς». Έτσι, είναι η μόνη ελληνική οινοποιία που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 5 οινοποιίες διεθνώς που έχουν λάβει αυτήν την τόσο σημαντική διάκριση. "


Εμείς ότι είχαμε να πούμε το είπαμε, και το επαναλαμβάνουμε για να το εμπεδώσετε: Μπράβο!

Και πραγματικά ελπίζουμε ότι θα δοθεί η προσοχή που του πρέπει στην εφαρμογή του. Γιατί είναι μια τόσο εξαιρετική ιδέα -για το Κέντρο της Αθηνας, για τα εστιατόρια του κέντρου που τόσα έχουν υποφέρει, αλλά και για το marketing της εταιρείας Μπουτάρη και τη γενικότερη εικόνα της- που θα είναι πραγματικά κρίμα να χαλάσει στην υλοποίηση!

Αλλά δεν εξαρτάται η επιτυχία μόνο στην θαυμάσια κίνηση της Οινοποιίας Μπουτάρη... εξαρτάται και από εμάς τους ίδιους! Όλους μας! Γιατί μας δίνεται η ευκαιρία να κατεβούμε στο κέντρο, να διασκεδάσουμε πάλι εκεί, να του δώσουμε ζωή, να το "ανακαταλάβουμε" από όλους αυτούς που το προσβάλλουν βάναυσα, γιατί το κέντρο της Αθήνας είναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ! Kαι βέβαια να πιούμε και μια φιάλη εξαιρετικού κρασιού, όπως είναι όλα τα κρασιά του Μπουτάρη! Με ένα σμπάρο, δηλαδή, ...πολλά τρυγώνια!

Τι άλλο να γράψω... ελπίζω ότι όλοι θα ανταποκριθείτε, γιατί αν το κάνετε σίγουρα θα έχει μιμητές!

Και θα είναι για το καλό όλων: Του εμφιαλωμένου, ποιοτικού κρασιού, της εστίασης,του κέντρου της Αθήνας, της εθνικής μας οικονομίας...