Τα βραβεία του Γαστρονόμου 2013, ένα δίωρο "λουτρό" στην ελπίδα.
Από τον Τ. Πικούνη

"Αν δεν μπορείς να το κάμεις με μεράκι, καλύτερα μην το κάμεις καθόλου!"...

Αυτό το ...ρητό του παππού του, που του το άφησε σαν ευχή και κατάρα μας ανέφερε βραβευθείς Κρητικός παραγωγός συμπληρώνοντας ότι "ο παππούς μου μου έφερε και παράδειγμα που δέν μπορώ να το αναφέρω εδώ!" και το ακροατήριο σείστηκε στα γέλια!

Είχαμε και εφέτος την χαρά, προσκεκλημένοι του "Γαστρονόμου" της Καθημερινής, να παρευρεθούμε στην απονομή των "Βραβείων Ποιότητας του Γαστρονόμου" για το 2013 στο Μουσείο Μπενάκη. .

Ο Γαστρονόμος, πιστός σε μια παράδοση πια που ξεκίνησε το 2007, απονέμει κάθε χρόνο τα βραβεία ακριβώς σε αυτό: Στο μεράκι... σε ανθρώπους ή επιχειρήσεις που, παρά τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, επιμένουν ποιοτικά. Ανθρώπους που με τη δουλειά τους αναδεικνύουν τον πραγματικό πλούτο αυτού του τόπου μέσα από τα προϊόντα του και οι οποίοι, έχοντας αντιληφθεί τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή αλλά και της σύγχρονης ελληνικής και διεθνούς αγοράς, παράγουν, τυποποιούν και εμπορεύονται επωνύμως και υπευθύνως τα μοναδικά ελλ