Μεθυσμένα… μακαρόνια με σκόρδο και καρύδια
Από τον Τ. Πικούνη

Αν είστε πραγματικός φίλος του κρασιού, γιατί να βράζετε τα μακαρόνια σας σε νερό και όχι σε… κρασί;

Οι Ιταλοί -μερακλήδες από τα γενοφάσκια τους!- μαγείρευαν spaghetti με κρασί εδώ και… αιώνες! Εμείς οι υπόλοιποι ανακαλύψαμε σχετικά πρόσφατα τη θαυμάσια, γλυκιά και αρωματική γεύση του ζυμαρικού μαγειρεμένου σε κρασί, που του δίνει επίσης ένα πολύ ωραίο κόκκινο-προς-κεραμιδί χρώμα. Η απόλαυση τ