Ρωτήστε μας... κάθε τι για το κρασί

Μια νέα υπηρεσία για τους φίλους του κρασιού ξεκίνησε ήδη με την αρχή της νέας χρονιάς από το House of Wine, και που ουσιαστικά επισημοποιεί  κάτι που το κάναμε εδώ και πολύ καιρό, όταν απαντούσαμε στα αρκετά γράμματά σας σχετικά με το κρασί και τα πολλά γύρω από αυτό και σχετικά με αυτό:

"Ρωτήστε μας γιά το κρασί" λέγεται η νέα υπηρεσία του House of Wine, και θα την βρείτε στο Menu "Σχετικά με το κρασί".

Εκεί, κάτω από την εποπτεία του Θόδωρου Λέλεκα, διευθυντή του House of Wine Club, τόσο ο ίδιος όσο και τα στελεχη του House of Wine απαντούν  στις απορίες σας, σχετικά με τα πάντα: από το σταφύλι, την ποικιλία, το φύτεμά του, τον τρύγο, την οινοποίηση, τη παλαίωση, το σερβίρισμα, την ιστορία του κρασιού... μέχρι τι κρασί ταιριάζει με το δείπνο που ετοιμάζετε για το βράδυ.

Ρωτήστε μας λοιπόν για ότι σας ενδιαφέρει, για κάθε θέμα σχετικό με το κρασί - Θα σας απαντήσουμε προσωπικά, στο email που θα μας δώσετε, και η απάντησή μας, μαζί με την ερώτησή σας - ανώνυμη - εφ' όσον είναι γενικότερου ενδιαφέροντος, θα εμφανιστεί στην αντίστοιχη κατηγορία των ερωτήσεων-απαντήσεων του House of Wine.

Μη διστάσετε - κανείς δεν γεννήθηκε σοφός, και η γνώση γύρω από τον οίνο και τα τόσα θαυμαστά που τον περιβάλλουν, αυξάνει την απόλαυση που μας προσφέρει.

Στις διάφορες κατηγορίες στις οποίες εντάσσονται οι ερωτήσεις-απαντήσεις, θα βρείτε σίγουρα θέματα που απασχολούν το κάθε οινόφιλο, από τον αρχάριο μέχρι τον γευσιγνώστη.

Περιμένουμε λοιπόν τις ερωτήσεις σας... επισκεφθείτε τις σελίδες των ερωτήσεων και απαντήσεων

Μοιραστείτε το άρθρο: