Στο Kiki de Grece ο Γιάννης Βογιατζής και τα κρασιά του...
Από τον Τ. Πικούνη

Ο Γιάννης Βογιατζής είναι ένας από τους κορυφαίους οινοποιούς της χώρας μας: Αρχιοινοποιός στην Μπουτάρης ΑΕ εδώ και... αιώνες -για να ακριβολογούμε 31 ολόκληρα χρόνια-, έχει "φτιάξει" όλα σχεδόν τα κορυφαία κρασιά του κτήματος, αλλά και με το δικό του Οινοποιείο στο Βελβεντό της Κοζάνης, δίπλα στη λίμνη του Πολύφυτου, μας έχει χαρίσει εξαιρετικά Ξινόμαυρα, φανταστικούς Τσαπουρνάκους και πολύ αξιόλογα λευκά...

Όλα τα παραπάνω, αλλά και το γεγονός ότι ο Γιάννης Βογιατζής είναι ένας σεμνός, συμπαθέστατος και πολύ αγαπητός άνθρωπος με βαθύτατες γνώσεις γύρω από το κρασί, κάνουν τη εκδήλωση γευσιγνωσίας στο Kiki de Grece με τα κρασιά του κτήματος Βογιατζή και τον ίδιο να τα παρουσιάζει, ένα must για τους φίλους του κρασιού της Αθήνας!

Βέβαια... όποιος πρόλαβε τον Kύριο είδε ή the early bird gets the worm, ή  the morning hour has gold in its mouth και first come first served... που όλα σημαίνουν ότι δύσκολα θα βρείτε θέσεις για την γευσιγνωσία! Γιατί με 7 εξαιρετικά κρασιά του κτήματος για δοκιμή + μεζεδάκια από την Kiki + κλήρωση δώρου + παρουσίαση από ένα μεγάλο οινοποιό… και όλα αυτά με 10 Ευρώ/άτομο (όχι, δεν έγινε λάθος!) είναι σίγουρα κάτι που κάνει την εκδήλωση πραγματικά μοναδική!

Από ότι μάθαμε προχθές (!) οι θέσεις έχουν ήδη κλείσει, αλλά εμείς, πάντα αισιόδοξοι, σας δίνουμε τας πλήρη στοιχεία της εκδήλωσης και... που ξέρετε, μπορεί να είστε τυχεροί!

Εγώ πάντως θα είμαι εκεί... στις 8:00 το βράδυ τη Δευτέρα,  20 Απριλίου... είναι μια εκδήλωση που δεν την χάνω με τίποτα!

Προσπαθήστε λοιπόν να εξασφαλίσετε θέση στο Kiki de Grece, στο τηλέφωνο 210 3211279 5-8 μμ. και... καλή τύχη!

Τα κρασιά που θα δοκιμάσουμε είναι:

- Κτήμα Λευκός 2014
- Λευκοτσικνιάς 2014
- Κτήμα Ροζέ 2013
- Νεαρός Τσαπουρνάκος 2014
- Τσαπουρνάκος 2012
- Ξινόμαυρο 2011
- Κτήμα Ερυθρός 2011Στην υγειά σας!Τάσος Πικούνης