Σημαντική διάκριση στο Κτήμα Σιγάλα από το TripAdvisor
Από τον Τ. Πικούνη

Το Κτήμα Σιγάλα στη Σαντορίνη, ανακοίνωσε -με δικαιολογημένη περηφάνια!- την απονομή σε αυτό από το γνωστό ταξιδιωτικό site, το TripAdvisor, για δεύτερη συνεχή χρονιά, του Πιστοποιητικό Αριστείας! Μια διάκριση εξαιρετικά σημαντική

Τι είναι το Πιστοποιητικό Αριστείας;

Το TripAdvisor απονέμει το βραβείο "Πιστοποιητικό Αριστείας" στα καταλύματα, τα αξιοθέατα και τα εστιατόρια που κερδίζουν σταθερά εξαιρετικές κριτικές από τους ταξιδιώτες που τα επισκέπτονται.

Θα σας πω ότι το TripAdvisor είναι ένα... μισητό Site! Ναι, πιστέψτε με! Ιδιαίτερα από εστιατόρια και επισκέψιμους χώρους εστίασης γενικότερα κλπ. Γιατί οι κριτικές γίνονται βλέπετε από κοινούς θνητούς, όπως εσείς και εγώ, από το κοινό δηλαδή. Που δεν επηρεάζεται με προσφορές, λαδώματα, τζάμπα γεύματα όπως κάποιοι κριτικοί γεύσεων, αλλά γράφουν αυτό που πραγματικά τους αρέσει! Έτσι θα δείτε ότι εστιατόρια, bars που λαμβάνουν διθυραμβικές κριτικές από τους "ειδικούς", πατώνουν τις περισσότερες φορές στο TripAdvisor. Και δυστυχώς, οι πελάτες τους, διαβάζουν πολύ περισσότερο τις κριτικές των απλών ανθρώπων στο TripAdvisor παρά αυτές σε "σκοτεινά" blogs...

Έτσι λοιπόν το επισκέψιμο οινοποιείο του Κτήματος Σιγάλα στη Σαντορίνη πήρε το -κατά τη γνώμη μου- κορυφαίο βραβείο! Και το πήρε για τις συνολικές υπηρεσίες που προσφέρει: Για την ξενάγηση σε αυτό, την γευσιγνωσία οίνων, για τα θαυμάσια κρασιά που δοκιμάζονται εκεί, για τα μικρά γεύματα που προσφέρει, για την ευγένεια του προσωπικού.

Μπράβο λοιπόν!

Μπράβο πρώτα απ' όλα στον Πάρη Σιγάλα που έστησε αυτό το Οινοποιείο με τέτοιο τρόπο ώστε να παίρνει βραβεία!. Μπράβο στη συνέχεια στο προσωπικό του Οινοποιείου, που όλοι μαζί κατάφεραν δύο συνεχείς χρονιές να βραβεύονται με την κορυφαία αυτή διάκριση!

218 κριτικές από την κοινότητά του TripAdvisor, από τις οποίες οι 141 χαρακτηρίζουν το Οινοποιείο Σιγάλα "Εξαιρετικό" (45,9%) και 60 "Πολύ Καλό" (27,5%). Συνολικά 73,4% των επισκεπτών του! Μια σπάνια βαθμολογία από τους "δύσκολους" επισκέπτες... Μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αξιολόγηση της ποιότητας των υπηρεσιών του Οινοποιείου.

Εμείς από το House of Wine θα ευχηθούμε το καλό να... τριτώσει τουλάχιστον!


Στην υγειά σας!

Τάσος Πικούνης