2,5$ το πιάτο σε εστιατόριο με αστέρι Michelin!
Από τον Τ. Πικούνη

Θα μπορούσα να αρχίσω αυτό το άρθρο με πολλούς τρόπους: Π.χ. να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε που θα γευθείτε ένα πιάτο από εστιατόριο βραβευμένο με αστέρι Michelin, αν έχετε στην τσέπη σας μόνο... 2,5 δολάρια! Ή, αν ξέρετε κάποια... καντίνα (ναι, καντίνα!) που να διαθέτει αστέρι Michelin... ή...

Αντί για όλα αυτά, θα σας συστήσω τον κ. Chan Hon Meng, Μαλαίσιο στην καταγωγή, chef και ιδιοκτήτη της πιο διάσημης πια καντίνας του κόσμου, της Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle στην Chinatown της Σιγκαπούρης.

Η καντίνα του κ. Chen συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 20 εστιατόρια που περιλαμβάνει ο νέος κατάλογος των εστιατορίων της πόλης που πήραν το πολυπόθητο αστέρι Michelin. Και είναι η πρώτη που βραβεύεται με ένα αστέρι Michel