Deli

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 279

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Darlings Λεμονιού 130g
    Darlings Λεμονιού 130g
     
    Βαθμολογία:
    80%
    3,10 €
    Χειροποίητα πεντανόστιμα μπισκότα με γέμιση κρέμα λεμονιού. Τα μπισκότα Darlings Λεμονιού είναι αφράτα, με λεπτή, φινετσάτη γεύση λεμονιού και πλούσιο άρωμα που προδίδει τη ποιότητα των αγνών υλικών χωρίς συντηρητικά. Πρωτότυπα και υψηλής γαστρονομίας μπισκότα που πρέπει να δοκιμάσετε!
  2. Τσάι Rose with Hibiscus (25 φακελάκια)
    Τσάι Rose with Hibiscus (25 φακελάκια)
     
    Βαθμολογία:
    90%
    5,10 €
    Μια κλασσική ποικιλία τσαγιού φρούτων με φυσική γεύση και βαθύ, κόκκινο χρώμα στο φλυτζάνι σας. Η ελαφριά, φρουτώδης οξύτητά της και το ευχάριστο άρωμά της την κάνουν επίσης πολύ δημοφιλή ως παγωμένο τσάι. Χρόνος βρασμού 5-10 λεπτά
  3. Danieli Traditional Taralli 240gr
    Danieli Traditional Taralli 240gr
     
    6,10 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3

    Με την πρώτη μπουκιά Danieli taralli, ακούμε: “Αυτά είναι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ taralli που έχω δοκιμάσει ποτέ! Αυστηρά χειροποίητα σύμφωνα με τις αρχαίες παραδόσεις τα Ιταλικά κράκερ της Danieli σε σχήμα δακτυλίου είναι εξαιρετικά νόστιμα. Έχουν υπέροχη αλμυρή γεύση, πλούσια σε υψηλής ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και εξαιρετική υφή νιφάδας. Μόλις φάτε ένα, είναι δύσκολο να αντισταθείτε στο να φάτε ολόκληρη τη σακούλα από αυτά τα τραγανά σνακ. Τα taralli αποτελούν βασικό συστατικό ενός aperitivo στη νότια Ιταλία. Ιδανικά στην πίτσα, σαλούμι, ελιές, και άλλα antipasti παρέα με ένα ποτήρι κρασί! Το taralli traditional του forno Danieli είναι βραβευμένο από το Gambero Rosso το 2020, 2021, 2022, 2023, 2024 ως τo TOP στην κατηγορία του αλλα και ένα απο τα καλύτερα Iταλικά προϊόντα του 2023 & 2024.

    • Αλεύρι σίτου τύπου «00», εξαιρετικής ποιότητας παρθένο ελαιόλαδο, μαγιά μπύρας, λευκό κρασί, αλάτι
    • Χωρίς προσθήκη χρωστικών και συντηρητικών
  4. Άλειμμα με Σύκο & Χυμό Σταφυλιού 240γρ
    Άλειμμα με Σύκο & Χυμό Σταφυλιού 240γρ
     
    Βαθμολογία:
    90%
    4,40 €
    Άλειμμα για τυριά και αλλαντικά με σύκο, χυμό σταφυλιού, μήλο και χυμό λεμονιού, χωρίς συντηρητικά. Tips:  Σε σαλάτα με ρόκα και radicchio  Σε ψητά τυριά- χαλούμι, μαστέλο, ταλαγάνι  Με ελληνικά αλλαντικά- λούτζα, απάκι  Περιχύνουμε το ψητό κατσικάκι 5’ πριν το βγάλουμε από το φούρνο
  5. Κουλουράκια Κανέλας 120g
    Κουλουράκια Κανέλας 120g
     
    Βαθμολογία:
    90%
    2,20 €
    Όταν η ποιότητα συναντά τη παράδοση, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα! Παραδοσιακά αφράτα κουλουράκια κανέλας με αγνά υλικά χωρίς συντηρητικά που ξυπνάνε τις παιδικές μας αναμνήσεις.
  6. Μουστάρδα Squeeze Απαλή (300gr)
    Μουστάρδα Squeeze Απαλή (300gr)
     
    Βαθμολογία:
    100%
    Απαλή μεσογειακή μουστάρδα με αρωματικά βότανα βασισμένη σε μοναδικά συστατικά όπως το Νο1 Βαλσαμικό Ξίδι Καλαμάτας Παπαδημητρίου, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και μέλι.
  7. Era Nuts Red Wine
    Era Nuts Red Wine
     
    Βαθμολογία:
    90%
    6,10 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Mix ξηρών καρπών με την αποκλειστική επιλογή του House of Wine για να συνοδέψετε ιδανικά ερυθρά κρασιά, σε όμορφο γυάλινο βαζάκι 90gr.
  8. Oaty Biscuits- Tomato and Basil 130gr
    Oaty Biscuits- Tomato and Basil 130gr
     
    4,90 €
    Υπέροχα τραγανά μπισκότα βρώμης φτιαγμένα μόνο με τα καλύτερα υλικά όπως τυρί, ντομάτα και βασιλικό για μια νότα της Μεσογείου σε ένα αλμυρό μπισκότο. Συνοδεύουν υπέροχα το αγαπημένο σας τυρί με chutney ή απολαύστε τα μόνα τους ως αλμυρό σνακ με ένα ποτήρι κρασί.
  9. /
    Oat Crumbles Biscuits 133gr
     
    5,10 €
    Τα best seller μπισκότα βρώμης με μέλι της Island Bakery! Αφράτα, ισορροπιμένα γλυκά, μπισκότα βρώμης που ταιριάζουν εξαιρετικά το τσάι ή τον καφέ σας για ένα θρεπτικό πρωινό.
  10. Danieli Cacio e Pepe Taralli 240gr
    Danieli Cacio e Pepe Taralli 240gr
     
    6,10 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3

    Με την πρώτη μπουκιά Danieli taralli, ακούμε: “Αυτά είναι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ taralli που έχω δοκιμάσει ποτέ! Αυστηρά χειροποίητα σύμφωνα με τις αρχαίες παραδόσεις τα Ιταλικά κράκερ της Danieli σε σχήμα δακτυλίου είναι εξαιρετικά νόστιμα. Έχουν υπέροχη αλμυρή γεύση, πλούσια σε υψηλής ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και εξαιρετική υφή νιφάδας. Μόλις φάτε ένα, είναι δύσκολο να αντισταθείτε στο να φάτε ολόκληρη τη σακούλα από αυτά τα τραγανά σνακ.

    • Αλεύρι σίτου τύπου «00», εξαιρετικής ποιότητας παρθένο ελαιόλαδο, λευκό κρασί, αλάτι, μείγμα τυριού με πιπέρι 1,5%
    • Χωρίς προσθήκη χρωστικών και συντηρητικών
  11. TRUFFLE CHIPS 100gr
    TRUFFLE CHIPS 100gr
     
    Βαθμολογία:
    63%
    4,80 €
    Τα Chips με τρούφα από την Tartuflanghe, είναι ο καινούργιος τρόπος να γευτείτε τα chips. Από υψηλής ποιότητα πατάτας, αποκλειστικά τηγανισμένα σε ελαιόλαδο και ηλιέλαιο, δίνοντας μια μοναδική τραγανή γεύση και τέλειο χρυσαφί χρώμα, απαλά αρωματισμένα με πραγματική τρούφα για μια ανώτερη γεύση. Χάρη του πάχους τους, τα chips τρούφας είναι ιδανικά για dip ή για άλλες μορφές finger food και tapas.
  12. Darlings Φράουλας 140g
    Darlings Φράουλας 140g
     
    Βαθμολογία:
    100%
    3,10 €
    Μόλις ανοίξετε τη συσκευασία, ένα έντονο άρωμα φράουλας θα σας πλημμυρίσει και θα ανυπομονείτε να τα δοκιμάσετε. Τα μπισκότα Darlings Φράουλα είναι χειροποίητα αφράτα μπισκότα με γέμιση κρέμα φράουλας, από αγνές πρώτες ύλες χωρίς συντηρητικά. Θα σας εντυπωσιάσουν!
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Deli