Deli

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 76-90 από 289

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Era Nuts Red Wine
    Era Nuts Red Wine
     
    Βαθμολογία:
    90%
    6,10 €
    Mix ξηρών καρπών με την αποκλειστική επιλογή του House of Wine για να συνοδέψετε ιδανικά ερυθρά κρασιά, σε όμορφο γυάλινο βαζάκι 90gr.
  2. Savini Tartufi Pesto 90gr
    Savini Tartufi Pesto 90gr
     
    10,70 €

    Πέστο βασιλικού με καλοκαιρινή τρούφα. Κλασική συνταγή εμπλουτισμένη με την τρούφα μας, ιδανικό για ορεκτικά, σαλάτες, ζυμαρικά αλλά και pizza.

    • Βασιλικός 48%, ελαιόλαδο, τυρί (γάλα, πυτιά, αλάτι), νερό, καλοκαιρινή ιταλική τρούφα (Tuber aestivum Vitt.) 5% σκόρδο, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, αλάτι, κουκουνάρι 1,5%, αρωματικό.
    • Το προϊόν μπορεί να αποθηκευτεί σε θερμοκρασία δωματίου, μακριά από πηγές θερμότητας και το άμεσο ηλιακό φως. Μετά το άνοιγμα, πρέπει να διατηρείται στο ψυγείο μεταξύ 0 και +4 ° C και να καταναλώνεται εντός λίγων ημερών.
  3. Danieli Cacio e Pepe Taralli 240gr
    Danieli Cacio e Pepe Taralli 240gr
     
    6,10 €

    Με την πρώτη μπουκιά Danieli taralli, ακούμε: “Αυτά είναι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ taralli που έχω δοκιμάσει ποτέ! Αυστηρά χειροποίητα σύμφωνα με τις αρχαίες παραδόσεις τα Ιταλικά κράκερ της Danieli σε σχήμα δακτυλίου είναι εξαιρετικά νόστιμα. Έχουν υπέροχη αλμυρή γεύση, πλούσια σε υψηλής ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και εξαιρετική υφή νιφάδας. Μόλις φάτε ένα, είναι δύσκολο να αντισταθείτε στο να φάτε ολόκληρη τη σακούλα από αυτά τα τραγανά σνακ.

    • Αλεύρι σίτου τύπου «00», εξαιρετικής ποιότητας παρθένο ελαιόλαδο, λευκό κρασί, αλάτι, μείγμα τυριού με πιπέρι 1,5%
    • Χωρίς προσθήκη χρωστικών και συντηρητικών
  4. Darlings Φράουλας 140g
    Darlings Φράουλας 140g
     
    Βαθμολογία:
    100%
    3,10 €
    Μόλις ανοίξετε τη συσκευασία, ένα έντονο άρωμα φράουλας θα σας πλημμυρίσει και θα ανυπομονείτε να τα δοκιμάσετε. Τα μπισκότα Darlings Φράουλα είναι χειροποίητα αφράτα μπισκότα με γέμιση κρέμα φράουλας, από αγνές πρώτες ύλες χωρίς συντηρητικά. Θα σας εντυπωσιάσουν!
  5. Cantuccini Parmigiano Regiano & Black Pepper 150gr
    Cantuccini Parmigiano Regiano & Black Pepper 150gr
     
    4,30 €
    Αλμυρά ιταλικά μπισκότα με γεύση τυρί και μαύρο πιπέρι, ιδανικά για να τα απολαύσετε μόνα τους ως νόστιμο σνακ αλλά και για να τα συνδυάσετε με φρουτώδη κρασιά και αλλαντικά ως ένα νόστιμο ορεκτικό.
  6. Era Nuts Αμύγδαλο ψημένο αλατισμένο 250gr
    Era Nuts Αμύγδαλο ψημένο αλατισμένο 250gr
     
    Βαθμολογία:
    85%
    9,30 €
    250 γραμμάρια ψημένο αλατισμένο αμύγδαλο από την Era Nuts αποκλειστικά για το House of Wine, σε ειδική zip συσκευασία που κρατάει φρέσκο τον ξηρό καρπό και ανοιγοκλείνει έτσι ώστε να διαρκεί η φρεσκάδα του για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  7. Yutaka Wasabi Paste 43g
    Yutaka Wasabi Paste 43g
     
    Χρησιμοποιήστε το με sushi και sashimi, ή προσθέστε το σε ντρέσινγκς σαλάτας, μαρινάδες ή νούντλς για γεύση. Κατάλληλο για vegans και χορτοφάγους.
  8. Κριτσίνι Χαρούπι Chryssinas 200gr
    Κριτσίνι Χαρούπι Chryssinas 200gr
     
    3,80 €

    Χειροποίητα κριτσίνια χαρουπιού με αγνά υλικά σε κυλινδρική συσκευασία 200γρ, απο Chryssinas Bakery.

    Συστατικά:

    • Χαρουπάλευρο, αλάτι, ελαιόλαδο, κονιάκ, κρασί.
  9. Κράκερ Ελαιόλαδο & Θαλασσινό Αλάτι Χωρίς Γλουτένη 110gr
    Κράκερ Ελαιόλαδο & Θαλασσινό Αλάτι Χωρίς Γλουτένη 110gr
     
    5,50 €
    Ένα σιταρένιο και τραγανό κράκερ, αρωματισμένο διακριτικά με ελαιόλαδο, πριν πασπαλιστεί με θαλασσινό αλάτι. Ιδανικό για σκληρά τυριά όπως το τσένταρ.
  10. Oaty Biscuits- Cheddar 130gr
    Oaty Biscuits- Cheddar 130gr
     
    4,90 €
    Υπέροχα τραγανά μπισκότα βρώμης φτιαγμένα μόνο με τα καλύτερα υλικά και ώριμο τυρί Cheddar για πλούσια, αλμυρή γεύση. Συνοδεύουν υπέροχα το αγαπημένο σας τυρί με chutney ή απολαύστε τα μόνα τους ως αλμυρό σνακ με ένα ποτήρι κρασί.
  11. TRUFFLE CHIPS 100gr
    TRUFFLE CHIPS 100gr
     
    Βαθμολογία:
    63%
    4,80 €
    Τα Chips με τρούφα από την Tartuflanghe, είναι ο καινούργιος τρόπος να γευτείτε τα chips. Από υψηλής ποιότητα πατάτας, αποκλειστικά τηγανισμένα σε ελαιόλαδο και ηλιέλαιο, δίνοντας μια μοναδική τραγανή γεύση και τέλειο χρυσαφί χρώμα, απαλά αρωματισμένα με πραγματική τρούφα για μια ανώτερη γεύση. Χάρη του πάχους τους, τα chips τρούφας είναι ιδανικά για dip ή για άλλες μορφές finger food και tapas.
  12. Era Nuts αλατισμένα Cashews 150gr
    Era Nuts αλατισμένα Cashews 150gr
     
    Βαθμολογία:
    88%
    6,90 €
    150 γραμμάρια αλατισμένα κάσιους από την Era Nuts αποκλειστικά για το House of Wine, σε ειδική zip συσκευασία που κρατάει φρέσκο τον ξηρό καρπό και ανοιγοκλείνει έτσι ώστε να διαρκεί η φρεσκάδα του για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  13. Σοκολάτα ChocoMe Blonde & Caramel 50gr
    Σοκολάτα ChocoMe Blonde & Caramel 50gr
     
    Βαθμολογία:
    87%
    Ειδική Τιμή 6,75 € Κανονική τιμή 7,50 €
    Χειροποίητη ξανθιά σοκολάτα Valrhona 32% ,εξαιρετικής ποιότητας φουντούκια Piemonte Ιταλίας , θρυμματισμένοι κόκκοι καφέ yirga και freeze dried καραμέλα. Βουτυρένια μεστή γεύση με λεπτές αλμυρές νότες. Για όσους το "απλά γλυκό" δεν είναι αρκετό!
ανά σελίδα