Deli

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 91-105 από 291

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Era Nuts αλατισμένα Cashews 150gr
    Era Nuts αλατισμένα Cashews 150gr
     
    Βαθμολογία:
    88%
    6,90 €
    150 γραμμάρια αλατισμένα κάσιους από την Era Nuts αποκλειστικά για το House of Wine, σε ειδική zip συσκευασία που κρατάει φρέσκο τον ξηρό καρπό και ανοιγοκλείνει έτσι ώστε να διαρκεί η φρεσκάδα του για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  2. Era Nuts κελυφωτό φιστίκι ψημένο αλατισμένο 250gr
    Era Nuts κελυφωτό φιστίκι ψημένο αλατισμένο 250gr
     
    Βαθμολογία:
    87%
    8,20 €
    250 γραμμάρια ψημένο αλατισμένο κελυφωτό φιστίκι από την Era Nuts αποκλειστικά για το House of Wine, σε ειδική zip συσκευασία που κρατάει φρέσκο τον ξηρό καρπό και ανοιγοκλείνει έτσι ώστε να διαρκεί η φρεσκάδα του για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  3. Sweet chilli onion relish 230gr
    Sweet chilli onion relish 230gr
     
    6,60 €
    Ζεστή πικάντικη γεύση και ένα γλυκό άρωμα κρεμμυδιού με μια ευχάριστη ένταση που ταιριάζει εξαιρετικά με πλατώ τυριών και αλλαντικών αλλά και με κρεατικά.
  4. Chutney for Cheese 300gr
    Chutney for Cheese 300gr
     
    8,80 €
    Ένα ισορροπημένο chutney απο την Mrs Bridges για να συνοδεύσει τη ποικιλία τυριών σας με γλυκιά επίγευση.
  5. Keogh’s- Pop Corn Butter & Sea Salt 70gr
    Keogh’s- Pop Corn Butter & Sea Salt 70gr
     
    4,20 €
    Χειροποίητο καλαμπόκι περιχυμένο με ιρλανδικό βούτυρο και πασπαλισμένο με θαλασσινό αλάτι του Ατλαντικού. Ένα τέλειο σνακ για να απολαύσετε μια βραδιά ταινίας στον καναπέ και όχι μόνο!
  6. Sables - Tomate 100gr
    Sables - Tomate 100gr
     
    4,30 €
    Ένα πεντανόστημο με ντομάτα αλμυρό σνακ απο εκλεκτά υλικά έρχεται απο τη Γαλλία και είναι έτοιμο να συνοδεύσει το κρασί, το ποτό και τη μπύρα σας.
  7. Sables - Cheese Compte AOP 100gr
    Sables - Cheese Compte AOP 100gr
     
    4,30 €
    Αυτά τα νόστιμα και εκλεκτά αλμυρά κουλουράκια με τυρί ΠΟΠ Comté έρχονται απο τη Γαλλία και είναι έτοιμα να συνοδεύσουν το κρασί, το ποτό και τη μπύρα σας.
  8. Buiteman Mini Cheese Baguettes with Sundried Tomato 75g
    Buiteman Mini Cheese Baguettes with Sundried Tomato 75g
     
    3,20 €
    Όταν πειραματιζόμασταν με την προσθήκη λιαστής ντομάτας στις μπουκιές μας σε σχήμα μπαγκέτας, σχεδόν τυχαία ανακαλύψαμε ότι το στιβαρό English Double Gloucester υποστηρίζει τέλεια τη λεπτή γεύση αυτών των υπέροχων ωριμασμένων καλλονών. Το Double Gloucester, η πιο γνωστή ποικιλία Gloucester, παρασκευάζεται μόνο με πλήρη κρέμα και έχει χαρακτηριστική, πλούσια, βουτυράτη γεύση. Όπως σε μια καλή σχέση, αυτά τα δύο βασικά συστατικά των μπαγκετών λιαστής ντομάτας & τυριού μας, αλληλοσυμπληρώνονται.
  9. Yutaka Mirin Seasoning 150ml
    Yutaka Mirin Seasoning 150ml
     
    Αυτό το mirin προσθέτει βάθος γεύσης, αυθεντική Ιαπωνική γλυκύτητα και λάμψη στις σάλτσες. Κατάλληλο για χορτοφάγους. Χωρίς γλουτένη.
  10. /
    Shortbread Biscuits 125gr
     
    5,10 €
    Δοκιμάστε τα απόλυτα βουτυράτα μπισκότα της Island Bakery! Αφράτα, ισορροπιμένα γλυκά, μπισκότα βουτύρου που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.
  11. Gentile Spaghetti 8min 500gr
    Gentile Spaghetti 8min 500gr
     
    5,40 €

    Το σπαγγέτι είναι το διασημότερο ζυμαρικό στον κόσμο, το όνομα του προήλθε από την ιταλική λέξη spaghi, που σημαίνει «σπάγκος». Είναι η πιο κλασική επιλογή για συνδυασμούς με σάλτσες κάθε λογής όπως η απλή αλλά πεντανόστιμη ιταλική ναπολιτάνα (φρέσκια ντομάτα) αλλά και η πληθωρική μπολονέζ (με κιμά).

    • Χρόνος Μαγειρέματος: 8 λεπτά al dente (al dente)
    • Συστατικά: Σκληρό σιμιγδάλι, νερό
  12. Era Nuts Mix
    Era Nuts Mix
     
    3,60 €
    Mix άψητων ξηρών καρπών με την αποκλειστική επιλογή συνδυασμών του House of Wine, σε σακουλάκι 150gr.
  13. Era Nuts Rice Cracker 250gr
    Era Nuts Rice Cracker 250gr
     
    Βαθμολογία:
    86%
    6,00 €
    250 γραμμάρια κράκερς ρυζιού σε διάφορες γεύσεις από την Era Nuts αποκλειστικά για το House of Wine, σε ειδική zip συσκευασία doy pack που κρατάει φρέσκο τον ξηρό καρπό και ανοιγοκλείνει έτσι ώστε να διαρκεί η φρεσκάδα του για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  14. Yutaka Reduced Salt Gluten Free Soy Sauce 150ml
    Yutaka Reduced Salt Gluten Free Soy Sauce 150ml
     
    Αυτό το μπουκάλι σόγιας, που έχει παρασκευαστεί από τους γνωστούς προμηθευτές Ιαπωνικών τροφίμων, Yutaka, έχει ζυμωθεί φυσικά και είναι κατασκευασμένο με καλαμπόκι αντί για σιτάρι, εξασφαλίζοντας ότι δεν περιέχει γλουτένη. Καλύτερα ακόμη, αυτή η σόγια δεν περιέχει πρόσθετα ή συντηρητικά, και έχει λιγότερο αλάτι από τις συνηθισμένες ποικιλίες.
  15. Savini Tartufi Salsa del Tartufaio 90gr
    Savini Tartufi Salsa del Tartufaio 90gr
     
    9,00 €

    Σκέτη ή σε σάντουιτς και καναπεδάκια, ζυμαρικά, βραστό κρέας, ανακατεμένη με σάλτσες ή κρεμώδες τυρί.

    • Μανιτάρια Champignon (Agaricus bisporus), ελαιόλαδο, ελιές, καλοκαιρινή τρούφα (Tuber aestivum Vitt.) 3%, κάπαρη, αντζούγιες, γεύσεις, ηλιέλαιο, βότανα, εκχύλισμα μαγιάς, αλάτι, μπαχαρικό, φυσικές γεύσεις.
    • Το προϊόν μπορεί να αποθηκευτεί σε θερμοκρασία δωματίου, μακριά από πηγές θερμότητας και το άμεσο ηλιακό φως. Μετά το άνοιγμα, πρέπει να διατηρείται στο ψυγείο μεταξύ 0 και +4 ° C και να καταναλώνεται εντός λίγων ημερών.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Deli