Deli

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 76-90 από 279

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Καρύδια σε Πουγκί 500gr
    Καρύδια σε Πουγκί 500gr
     
    10,20 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Στις πλαγιές του Ολίγυρτου στην ορεινή Κορινθία, δίπλα στην Λίμνη Στυμφαλία, βρίσκονται τα κτήματα της ΚΑΡΥΩΝ Αγροτικής. Στο μυθικό αυτό περιβάλλον μεγάλωσαν με μεράκι και αγάπη τα τελευταία χρόνια καρυδιές φερμένες από τη Γαλλία. Καλλιεργημένα και αποξηραμένα με τις παραδοσιακές μεθόδους, τα Premium καρύδια της ΚΑΡΥΩΝ αγροτικής είναι η πρώτη σοδειά αυτής της πρότυπης καλλιέργειας.
  2. Era Nuts Αμύγδαλο ψημένο αλατισμένο 250gr
    Era Nuts Αμύγδαλο ψημένο αλατισμένο 250gr
     
    Βαθμολογία:
    85%
    9,30 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    250 γραμμάρια ψημένο αλατισμένο αμύγδαλο από την Era Nuts αποκλειστικά για το House of Wine, σε ειδική zip συσκευασία που κρατάει φρέσκο τον ξηρό καρπό και ανοιγοκλείνει έτσι ώστε να διαρκεί η φρεσκάδα του για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  3. Savini Tartufi Pesto 90gr
    Savini Tartufi Pesto 90gr
     
    10,70 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3

    Πέστο βασιλικού με καλοκαιρινή τρούφα. Κλασική συνταγή εμπλουτισμένη με την τρούφα μας, ιδανικό για ορεκτικά, σαλάτες, ζυμαρικά αλλά και pizza.

    • Βασιλικός 48%, ελαιόλαδο, τυρί (γάλα, πυτιά, αλάτι), νερό, καλοκαιρινή ιταλική τρούφα (Tuber aestivum Vitt.) 5% σκόρδο, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, αλάτι, κουκουνάρι 1,5%, αρωματικό.
    • Το προϊόν μπορεί να αποθηκευτεί σε θερμοκρασία δωματίου, μακριά από πηγές θερμότητας και το άμεσο ηλιακό φως. Μετά το άνοιγμα, πρέπει να διατηρείται στο ψυγείο μεταξύ 0 και +4 ° C και να καταναλώνεται εντός λίγων ημερών.
  4. Yutaka Wasabi Paste 43g
    Yutaka Wasabi Paste 43g
     
    Χρησιμοποιήστε το με sushi και sashimi, ή προσθέστε το σε ντρέσινγκς σαλάτας, μαρινάδες ή νούντλς για γεύση. Κατάλληλο για vegans και χορτοφάγους.
  5. TRUFFLE CHIPS 100gr
    TRUFFLE CHIPS 100gr
     
    Βαθμολογία:
    63%
    4,80 €
    Τα Chips με τρούφα από την Tartuflanghe, είναι ο καινούργιος τρόπος να γευτείτε τα chips. Από υψηλής ποιότητα πατάτας, αποκλειστικά τηγανισμένα σε ελαιόλαδο και ηλιέλαιο, δίνοντας μια μοναδική τραγανή γεύση και τέλειο χρυσαφί χρώμα, απαλά αρωματισμένα με πραγματική τρούφα για μια ανώτερη γεύση. Χάρη του πάχους τους, τα chips τρούφας είναι ιδανικά για dip ή για άλλες μορφές finger food και tapas.
  6. Cantuccini Parmigiano Regiano & Black Pepper 150gr
    Cantuccini Parmigiano Regiano & Black Pepper 150gr
     
    4,30 €
    Αλμυρά ιταλικά μπισκότα με γεύση τυρί και μαύρο πιπέρι, ιδανικά για να τα απολαύσετε μόνα τους ως νόστιμο σνακ αλλά και για να τα συνδυάσετε με φρουτώδη κρασιά και αλλαντικά ως ένα νόστιμο ορεκτικό.
  7. Oaty Biscuits- Cheddar 130gr
    Oaty Biscuits- Cheddar 130gr
     
    4,90 €
    Υπέροχα τραγανά μπισκότα βρώμης φτιαγμένα μόνο με τα καλύτερα υλικά και ώριμο τυρί Cheddar για πλούσια, αλμυρή γεύση. Συνοδεύουν υπέροχα το αγαπημένο σας τυρί με chutney ή απολαύστε τα μόνα τους ως αλμυρό σνακ με ένα ποτήρι κρασί.
  8. Era Nuts κελυφωτό φιστίκι ψημένο αλατισμένο 250gr
    Era Nuts κελυφωτό φιστίκι ψημένο αλατισμένο 250gr
     
    Βαθμολογία:
    87%
    8,20 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    250 γραμμάρια ψημένο αλατισμένο κελυφωτό φιστίκι από την Era Nuts αποκλειστικά για το House of Wine, σε ειδική zip συσκευασία που κρατάει φρέσκο τον ξηρό καρπό και ανοιγοκλείνει έτσι ώστε να διαρκεί η φρεσκάδα του για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  9. Era Nuts αλατισμένα Cashews 150gr
    Era Nuts αλατισμένα Cashews 150gr
     
    Βαθμολογία:
    88%
    6,90 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    150 γραμμάρια αλατισμένα κάσιους από την Era Nuts αποκλειστικά για το House of Wine, σε ειδική zip συσκευασία που κρατάει φρέσκο τον ξηρό καρπό και ανοιγοκλείνει έτσι ώστε να διαρκεί η φρεσκάδα του για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  10. /
    Shortbread Biscuits 125gr
     
    5,10 €
    Δοκιμάστε τα απόλυτα βουτυράτα μπισκότα της Island Bakery! Αφράτα, ισορροπιμένα γλυκά, μπισκότα βουτύρου που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.
  11. Mathez Τρούφες Κακάο 100γρ
    Mathez Τρούφες Κακάο 100γρ
     
    4,30 €
    Γαλλικές τρούφες με επικάλυψη κακάο. Βελούδινη υφή, ξεχωριστή γεύση και πλούσιο άρωμα.
  12. Keogh’s- Pop Corn Butter & Sea Salt 70gr
    Keogh’s- Pop Corn Butter & Sea Salt 70gr
     
    4,20 €
    Χειροποίητο καλαμπόκι περιχυμένο με ιρλανδικό βούτυρο και πασπαλισμένο με θαλασσινό αλάτι του Ατλαντικού. Ένα τέλειο σνακ για να απολαύσετε μια βραδιά ταινίας στον καναπέ και όχι μόνο!
  13. Oaty Biscuits- Black Pepper & Poppy Sheeds 130gr
    Oaty Biscuits- Black Pepper & Poppy Sheeds 130gr
     
    Ειδική Τιμή 4,17 € Κανονική τιμή 4,90 €
    Υπέροχα τραγανά μπισκότα βρώμης που παρασκευάζονται χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα συστατικά για πιο γεμάτη γεύση. Με την πιπεράτη νότα τους είναι ιδανικά για να ζωντανέψουν κάθε πλατώ τυριών. Συνοδεύουν υπέροχα μια φέτα από το αγαπημένο σας τυρί και chutney ή απολαύστε τα μόνα τους ως αλμυρό σνακ με ένα ποτήρι κρασί.
  14. Gudrun Truffles Cocoa Classic 250gr
    Gudrun Truffles Cocoa Classic 250gr
     
    Βαθμολογία:
    92%
    6,30 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Κασετίνα με Βελγικές τρούφες κακάο της Gudrun.
  15. Rigatoni No 50 500gr
    Rigatoni No 50 500gr
     
    Βαθμολογία:
    80%
    2,20 €
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Deli