Deli

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 121-135 από 289

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Gentile Passata di Pomodoro BIO 580gr
    Gentile Passata di Pomodoro BIO 580gr
     
    7,20 €

    Οι ντομάτες της ποικιλίας Kirios επιλέγονται με το χέρι, ζεματίζονται, στραγγίζονται για να αφαιρεθούν οι σπόροι και η φλούδα, τοποθετούνται σε βάζα και παστεριώνονται. Αυτή η βιολογική σάλτσα με έντονη γεύση είναι ιδανική για σάλτσες και πίτσες. Το προϊόν δεν περιέχει συντηρητικά και χρωστικές ουσίες, έχει βιολογική πιστοποίηση. Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος, μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο.

    • Ντομάτα ποικιλίας Kirios
    • Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μετά το άνοιγμα φυλάξτε το στο ψυγείο
    • Το προϊόν δεν περιέχει συντηρητικά και βαφές.
  2. Savini Tartufi Parmigiano Reggiano Cream 90gr
    Savini Tartufi Parmigiano Reggiano Cream 90gr
     
    12,30 €

    Κρέμα Parmigiano Reggiano με λευκή τρούφα από Savini Tartufi. Κατάλληλη για φρυγανισμένο ψωμί ή πολέντα, σε ζυμαρικά και εμπλουτισμό κυρίως πιάτων. Ιδανική και για pizza.

    • Κρέμα, Parmigiano Reggiano D.O.P. (γάλα, αλάτι, πυτιά) 14%, ελαιόλαδο, ιταλική τρούφα bianchetto (Tuber borchii Vitt.) 3%, ρυζάλευρο, αλάτι, αρωματικές ύλες.
    • Το προϊόν μπορεί να αποθηκευτεί σε θερμοκρασία δωματίου, μακριά από πηγές θερμότητας και το άμεσο ηλιακό φως. Μετά το άνοιγμα, πρέπει να διατηρείται στο ψυγείο μεταξύ 0 και +4 ° C και να καταναλώνεται εντός λίγων ημερών.
  3. Mango Chutney 200gr
    Mango Chutney 200gr
     
    6,20 €
    Ένα παραδοσιακό Chutney Mango, το οποίο είναι φρέσκο ​​και ζωντανό. Μια κολλώδης υφή δημιουργείται από τα αργά μαγειρεμένα μάνγκο και τα μπαχαρικά όπως ο κόλιανδρος φέρνουν τις γνωστές γεύσεις που αναμένονται σε ένα Chutney Mango. Ένα απαραίτητο καρύκευμα για το τραπέζι όταν η οικογένεια έχει μαζευτεί για ένα κάρυ – θα υπάρξουν διαφωνίες για το ποιος θα έχει την τελευταία κουταλιά!
  4. Cheeseboard Chutney 200gr
    Cheeseboard Chutney 200gr
     
    6,20 €
    Το Cheeseboard Chutney είναι ό,τι περιμένετε και πολλά άλλα. Συσκευασμένα με μήλα, σύκα, κράνμπερι και μια καλή γεύση Pinot Noir, αυτά τα συστατικά ενώνονται για να δημιουργήσουν κάτι υπέροχο. Δημιουργημένο αποκλειστικά με γνώμονα τις Cheeseboards, δεν μπορούμε να σκεφτούμε κανένα τυρί που δεν θα ταίριαζε καλά με αυτό το chutney. Ίσως δοκιμάστε να προσθέσετε μερικές κουταλιές στις χειμωνιάτικες κατσαρόλες σας για ένα φρουτώδες και πλούσιο έγχυμα.
  5. Κράκερ Με Καυτερή Πιπεριά 125gr
    Κράκερ Με Καυτερή Πιπεριά 125gr
     
    4,50 €
    Ένα σταρένιο και τραγανό κράκερ, διακριτικά αρωματισμένο με καυτερή πιπεριά και ελαιόλαδο.
  6. Era Nuts αράπικο φιστίκι ψημένο αλατισμένο 250gr
    Era Nuts αράπικο φιστίκι ψημένο αλατισμένο 250gr
     
    Βαθμολογία:
    77%
    4,10 €
    250 γραμμάρια ψημένο αλατισμένο φιστίκι αράπικο Καλαμάτας από την Era Nuts αποκλειστικά για το House of Wine, σε ειδική zip συσκευασία που κρατάει φρέσκο τον ξηρό καρπό και ανοιγοκλείνει έτσι ώστε να διαρκεί η φρεσκάδα του για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  7. /
    Guylian Seashells 65gr
     
    3,70 €
    Ανακαλύψτε την αριστοκρατική γεύση αυτών των διάσημων σοκολατένιων κογχυλιών. Κάθε κοχύλι να είναι ένα μικρό αριστούργημα με μια επικάλυψη σκληρής σοκολάτας γάλακτος και λευκής με κρεμώδες γέμισμα από πραλίνα φουντουκιού. Ένα κουτάκι με 6 σοκολατάκια ιδανικό ως δώρο σε συνθέσεις κρασιών και ποτών.
  8. Gentile Vesuvio 500gr
    Gentile Vesuvio 500gr
     
    5,40 €

    Tα Ναπολιτάνικα ζυμαρικά Gentile Vesuvio (Βεζούβιο) με το υπέροχο μοντέρνο σχήμα τους έχουν εμπνευστεί από το ηφαίστειο του Βεζούβιου που υψώνεται πάνω από τη Νάπολη και κυριαρχεί στη γύρω περιοχή. Ιδανικά με οστρακοειδή, θαλασσινά, λαχανικά και τυρί.

    • Χρόνος Μαγειρέματος: 8 λεπτά al dente (al dente)
    • Συστατικά: Σκληρό σιμιγδάλι, νερό
  9. Savini Tartufi Bruschetta 180gr
    Savini Tartufi Bruschetta 180gr
     
    12,30 €

    Η σάλτσα μπρουσκέτας με καλοκαιρινή τρούφα φτιάχνεται με τον καλύτερο πελτέ ντομάτας και τρούφα. Γευστική και αρωματική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς μαγείρεμα για να δημιουργήσετε νόστιμα καναπεδάκια για τα ορεκτικά σας με τρούφα ή να την συνδυάσετε με ζυμαρικά, επίσης είναι φτιαγμένη για να αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες, όπως αυτή του φούρνου. Ιδανική και για pizza.

    • Πελτές ντομάτας 85%, ελαιόλαδο, καλοκαιρινή ιταλική τρούφα 5%, βότανα, αλάτι, άρωμα, ζάχαρη, μπαχαρικά
    • Το προϊόν μπορεί να αποθηκευτεί σε θερμοκρασία δωματίου, μακριά από πηγές θερμότητας. Μετά το άνοιγμα, πρέπει να διατηρείται στο ψυγείο μεταξύ 0 και +4 ° C και να καταναλώνεται εντός λίγων ημερών.
  10. Black Egg Maxim's de Paris 80gr
    Black Egg Maxim's de Paris 80gr
     
    12,10 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Νέα διακόσμηση και νέα συνταγή για το εμβληματικό αυγό Maxim. Ανακαλύψτε μέσα σε αυτό το κομψό μεταλλικό αυγό, λαχταριστές μπάλες μαύρης σοκολάτας γεμάτες με λιωμένη καραμέλα.
  11. Chutney Σύκου για Τυρί 260gr
    Chutney Σύκου για Τυρί 260gr
     
    8,70 €
    Ένα γλυκό και φρουτώδες chutney, ιδανικό για να το σερβίρετε με μαλακά τυριά όπως Brie de Meaux, Vacherin Mont D'Or και Brillat Savarin.
  12. Mango Chutney  Lime & Ginger 290gr
    Mango Chutney Lime & Ginger 290gr
     
    8,80 €
    Ένα απολαυστικά πικάντικο chutney απο την Mrs Bridges με lime, ginger και κομμάτια mango.
  13. Caramelized Onion & Garlic Chutney 300gr
    Caramelized Onion & Garlic Chutney 300gr
     
    8,80 €
    Ένα έντονο chutney απο την Mrs Bridges, ιδανικό για να το συνδυάσετε με μελιτζάνα.
  14. Mathez Τρούφα Φουντούκι 250γρ
    Mathez Τρούφα Φουντούκι 250γρ
     
    10,80 €
    Γαλλικές τρούφες κακάο της Mathez με κομμάτια φουντουκιού. Βελούδινη υφή, ξεχωριστή γεύση και πλούσιο άρωμα. Παρασκευασμένες με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες και αγνά υλικά.
  15. Mathez Τρούφα Salted Butter Caramel 250γρ
    Mathez Τρούφα Salted Butter Caramel 250γρ
     
    10,80 €
    Γαλλικές τρούφες με κομματάκια αλατισμένης καραμέλας. Βελούδινη υφή, ξεχωριστή γεύση και πλούσιο άρωμα. Παρασκευασμένες με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες και αγνά υλικά.
ανά σελίδα