Σοκολάτες

Σοκολάτες
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-59 από 59

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Milk chocolate leaves 60g
    Milk chocolate leaves 60g
     
    8,70 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Λαχταριστά λεπτά φύλλα σοκολάτας γάλακτος μέσα σε μεταλλική θήκη διακοσμημένη με παλιές αφίσες Chocolate Amatller. Φτιαγμένα με κόκκους κακάο της Γκάνας, ακολουθώντας την παραδοσιακή μέθοδο επιλογής, καβουρδίσματος, ραφιναρίσματος και φουσκώματος, αυτά τα εκλεκτά φύλλα χαρακτηρίζονται από έναν ισορροπημένο συνδυασμό της έντασης του κακάο της Γκάνας και της κρεμώδους υφής του γάλακτος, όλα με μια ελαφριά πινελιά. από φυσική βανίλια. Έρχονται συσκευασμένα σε θερμοσφραγισμένο δίσκο με ερμητικό αποτέλεσμα που περιορίζει την οξείδωση και εγγυάται τη φρεσκάδα του μέχρι τη στιγμή που ανοίγει. Ιδανικό για δώρο ή για να το μοιραστείτε.
  2. Yoghurt & Blueberries bar 50gr
    Yoghurt & Blueberries bar 50gr
     
    Βαθμολογία:
    70%
    5,30 €
    Η ESOPHY δημιούργησε μια μαύρη σοκολάτα 70% κακάο, ελληνικό γιαούρτι και μικρά κομμάτια βατόμουρου που ισορροπούν τη γλυκύτητα της σοκολάτας με την ελαφρώς ξινή επίγευσή τους. Ένας συνδυασμός εμπνευσμένος από τον τρόπο που εμείς οι Έλληνες απολαμβάνουμε το γιαούρτι μας σαν επιδόρπιο.
  3. La Perla - Salted Pistacchio 50gr
    La Perla - Salted Pistacchio 50gr
     
    6,60 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Μια νέα γλυκιά gourmet απόλαυση που θα σας γίνει συνήθεια. Αυτά τα γλυκά κυβάκια έχουν εθιστική διάθεση! Η έντονη γεύση των αλμυρών φιστικιών Σικελίας συναντά τη γλύκα της λευκής σοκολάτας σε ένα μείγμα που σιγά σιγά σαγηνεύει. Μια αγκαλιά σε μίνι μορφή για να δίνετε στον εαυτό σας κάθε φορά που θέλετε να αφεθείτε σε μια στιγμή απόλαυσης.
  4. La Perla - Tiramisu 50gr
    La Perla - Tiramisu 50gr
     
    6,60 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Μια νέα γλυκιά gourmet απόλαυση που θα σας γίνει συνήθεια. Αυτά τα γλυκά κυβάκια έχουν εθιστική διάθεση! Όλη η απόλαυση του πιο αγαπημένου ιταλικού γλυκού στον κόσμο σε μίνι μορφή, το έντονο άρωμα του καφέ συναντά το ηδονικό άρωμα του κακάο για μια υπέροχη γεύση που μπορείτε να απολαύσετε ως απόλαυση για τον εαυτό σας ή για να τη μοιραστείτε.
  5. La Perla - Pistachio & Raspberry 50gr
    La Perla - Pistachio & Raspberry 50gr
     
    6,60 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Μια νέα γλυκιά gourmet απόλαυση που θα σας γίνει συνήθεια. Αυτά τα γλυκά κυβάκια έχουν εθιστική διάθεση! Μια έκρηξη γεύσης σε μίνι μορφή. Η φρεσκάδα του βατόμουρου και η έντονη γεύση του φιστικιού συνδυάζονται σε ένα προϊόν με μοναδική γεύση, στο οποίο η νοστιμιά της λευκής σοκολάτας δένει με τη ζωντάνια των γεύσεων των φρούτων.
  6. La Perla - Salted Peanuts 50gr
    La Perla - Salted Peanuts 50gr
     
    6,60 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Μια νέα γλυκιά gourmet απόλαυση που θα σας γίνει συνήθεια. Αυτά τα γλυκά κυβάκια έχουν εθιστική διάθεση! Εκπληκτικό και νόστιμο. Η λευκή σοκολάτα καραμέλας συναντά τα φιστίκια και το αλάτι Cervia για μια έκρηξη γεύσης που θα καταπλήξει και θα κατακτήσει όλους τους ουρανίσκους. Μια έντονη απόλαυση σε μίνι μορφή.
  7. La Perla - Dark Chocolate 50gr
    La Perla - Dark Chocolate 50gr
     
    6,60 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Μια νέα γλυκιά gourmet απόλαυση που θα σας γίνει συνήθεια. Αυτά τα γλυκά κυβάκια έχουν εθιστική διάθεση! Η μαύρη σοκολάτα συναντά την καθοριστική γεύση των φουντουκιών Πιεμόντε, δίνοντας μια δυνατή και έντονη απόλαυση, να τη μοιραστείτε με τους καλεσμένους ή να την απολαύσετε μόνοι σας στο τέλος μιας κουραστικής μέρας. Τρούφα μαύρης σοκολάτας με ελάχιστο 51% κακάο σε ειδική μορφή 2 γραμμαρίων.
  8. La Perla - Hazelnut 50gr
    La Perla - Hazelnut 50gr
     
    6,60 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Μια νέα γλυκιά gourmet απόλαυση που θα σας γίνει συνήθεια. Αυτά τα γλυκά κυβάκια έχουν εθιστική διάθεση! Η κλασική σοκολατένια τρούφα στη λευκή της εκδοχή, χωρίς κακάο, σε νέα μορφή, που καταφέρνει να αναδείξει ακόμη περισσότερο τις περιβάλλουσες αρωματικές νότες του φουντουκιού ΠΓΕ Piedmont.
  9. Gudrun Truffles Salted Caramel 200gr
    Gudrun Truffles Salted Caramel 200gr
     
    6,30 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Κασετίνα με Βελγικές τρούφες κακάο με αλατισμένη καραμέλα της Gudrun.
  10. Mini Block Σοκολάτα Γάλατος με φουντούκι 170gr
    Mini Block Σοκολάτα Γάλατος με φουντούκι 170gr
     
    12,50 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Τέλειο ως γλυκιά απόλαυση για να το μοιραστείτε, το Milk Chocolate Mini Block με φουντούκια Piedmont θα ενθουσιάσει τους γευστικούς σας κάλυκες τη στιγμή που θα τσιμπήσετε!
  11. Μπαλοτέν με διάφορες γεύσεις Βελγικής πραλίνας Croco 250gr
    Μπαλοτέν με διάφορες γεύσεις Βελγικής πραλίνας Croco 250gr
     
    10,60 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Κασετίνα δώρου με διάφορες γλυκιές μπουκιές Βελγικής πραλίνας.
  12. Truffles Hazelnut Jacquot 200gr
    Truffles Hazelnut Jacquot 200gr
     
    4,60 €
    Τρούφες κακάο με γεύση φουντούκι 150gr
  13. Σοκολάτα ChocoMe Rose & Gold 110gr
    Σοκολάτα ChocoMe Rose & Gold 110gr
     
    12,90 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Χειροποίητη μαύρη σοκολάτα 66% Valrhona , ζαχαρωμένα ροδοπέταλα, φιστίκι απο το bronte και βύσσινο ψυχρής αφυδάτωσης και βρώσιμος χρυσός 23 καρατίων.
  14. Σοκολάτα ChocoMe Cofee No Sugar 50gr
    Σοκολάτα ChocoMe Cofee No Sugar 50gr
     
    6,70 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Χειροποίητη μαύρη σοκολάτα με κόκκους καφέ Yirga απο Αιθιοπία, κόκκους κακάο και φραγκοστάφυλο ψυχρής αφυδάτωσης, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Deli