Deli

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 289

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. /
    Valrhona ABINAO - Grand Cru Bar 70gr
     
    Βαθμολογία:
    83%
    5,40 €
    Μαύρη σοκολάτα - 70gr Abinao, με ποσοστό κακάο 85%
  2. Valrhona GUANAJA 70% Gift Box
    Valrhona GUANAJA 70% Gift Box
     
    13,40 €
    Συσκευασία δώρου με 18 καρέ μαύρης σοκολάτας Guanaja 70%
  3. /
    Valrhona BAHIBE - Grand Cru Bar 70gr
     
    Βαθμολογία:
    90%
    6,30 €
    Μια σοκολάτα γάλακτος - 70gr, που δεν είναι τόσο γλυκιά όσο μας έχουν συνηθίσει κάποιες γάλακτος, με ποσοστό κακάο 46%
  4. Ελληνικό Βιολογικό Προϊόν Μελιού και Τζίντζερ  280g
    Ελληνικό Βιολογικό Προϊόν Μελιού και Τζίντζερ 280g
     
    19,50 €
    Το βιολογικό functional μέλι με τζίντζερ Symbeeosis περιέχει ιχνοστοιχεία, βιταμίνες αντιοξειδωτικά και φαινολικά συστατικά. Η προσθήκη του ξηρού εκχυλίσματος τζίντζερ συμβάλλει στη καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος του οργανισμού.
  5. /
    Valrhona GUANAJA - Mini Bar 20gr
     
    1,80 €
    Μαύρη σοκολάτα - 20gr Guanaja, με ποσοστό κακάο 70%
  6. /
    Valrhona JIVARA - Mini Bar 20gr
     
    1,80 €
    Μαύρη σοκολάτα - 20gr Jivara, με ποσοστό κακάο 40%
  7. Ελληνικό Βιολογικό Μέλι Ερείκης 280g
    Ελληνικό Βιολογικό Μέλι Ερείκης 280g
     
    14,80 €

    Γνωστό ως φυσικό «γιατρικό» για διάφορες παθήσεις από την αρχαιότητα, τo μέλι ερείκης κερδίζει διαρκώς οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Με ιδιαίτερες αντιοξειδωτικές και τονωτικές ιδιότητες, ωφελεί πολλαπλά την υγεία του οργανισμού και έχει μικρότερη επίδραση στο επίπεδο σακχάρου στο αίμα. Χάρη στα ιχνοστοιχεία και την υψηλή περιεκτικότητα σε γύρη, αποτελεί τροφή υψηλής βιολογικής αξίας για τον άνθρωπο – αλλά και για τις μέλισσες, που προτιμούν την ερείκη ανάμεσα σε πλήθος άλλων βοτάνων και αγριολούλουδων στη φύση, αφού τις έλκει με το άρωμα της. Το μέλι ερείκης κρυσταλλώνει πολύ γρήγορα (1-3 μήνες), όπως συμβαίνει με όλα τα φυσικά βιολογικά μέλια. Μπορείτε να το επαναφέρετε στην αρχική του μορφή, ζεσταίνοντας σε χαμηλή θερμοκρασία στο φούρνο ή σε μπεν μαρί.

  8. /
    Valrhona CARAIBE - Grand Cru Bar 70gr
     
    Βαθμολογία:
    93%
    5,20 €
    Μαύρη σοκολάτα - 70gr Caraϊbe, με ποσοστό κακάο 66%
  9. /
    Valrhona LES TRUFFÉS
     
    23,10 €
    Το Valrhona Les Truffles Gift Box είναι μια γκουρμέ επιλογή από 12 τρούφες με μοναδικές γεύσεις: Guanaja 70%, καραμέλα Tanariva 33%, πραλίνα Dulcey 35%.
  10. /
    Valrhona GUANAJA - Grand Cru Bar 120gr
     
    Βαθμολογία:
    82%
    7,20 €
    Μαύρη σοκολάτα - 120gr Guanaja, με ποσοστό κακάο 70%
  11. Ελληνικό Βιολογικό Προϊόν Μελιού και Πρόπολη 280g
    Ελληνικό Βιολογικό Προϊόν Μελιού και Πρόπολη 280g
     
    19,50 €

    Μοναδικό λειτουργικό προϊόν μελιού, από ελληνικό μέλι υψηλής ποιότητας εμπλουτισμένο με δραστικό εκχύλισμα πρόπολης. Μια καινοτομία που συνδυάζει τα αρώματα της πλούσιας ελληνικής χλωρίδας με τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού και της πρόπολης. Η πρόπολη, ένας πραγματικός θησαυρός της φύσης, χρησιμοποιείται από τις μέλισσες για την αντισηψία της κυψέλης.

    Για τους ανθρώπους είναι ένας διατροφικός θησαυρός – ένα πραγματικό superfood που ενισχύει φυσικά το ανοσοποιητικό σύστημα. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε πολύτιμα συστατικά, το λειτουργικό μας μέλι έχει αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενώ χαρίζει τόνωση στον οργανισμό. Επίσης, χάρη στη χαμηλή συγκέντρωση σακχάρων, έχει ήπια γλυκύτητα και κρυσταλλώνει πολύ αργά.

  12. /
    Valrhona GUANAJA - Grand Cru Bar 70gr
     
    5,20 €
    Μαύρη σοκολάτα - 70gr Guanaja, με ποσοστό κακάο 70%
  13. Βιολογικό Τσάι του Βουνού και Ginger (15x1.3g)
    Βιολογικό Τσάι του Βουνού και Ginger (15x1.3g)
     

    Ένα ιδιαίτερο ρόφημα από τσάι του βουνού και φλογερό τζίντζερ, που χαρίζει αίσθηση ευεξίας και απολαυστική πικάντικη γεύση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει σημαντικά οφέλη αποτοξίνωσης για τον οργανισμό. Γνωστό διαχρονικά για τις ευεργετικές του ιδιότητες, το τσάι του βουνού έχει αντιοξειδωτική και τονωτική δράση, ενισχύει τη μνήμη και το ανοσοποιητικό. Η ρίζα του τζίντζερ με τη χαρακτηριστική αψάδα σε γεύση και άρωμα, χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα ως φυσικό χωνευτικό και τονωτικό, αλλά και για τη διευκόλυνση της αναπνοής στο κρυολόγημα ή την αλλεργία. Χάρη στη μεγάλη περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, στηρίζει και το ανοσοποιητικό.

    Για ακόμα μεγαλύτερη δραστικότητα, το μείγμα είναι ενισχυμένο με το δραστικό ξηρό εκχύλισμα από Τσάι του βουνού Sideritis scardica.

    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Βιολογικό Τσάι του Βουνού Trinity σε φακελάκια (10x1.3g)
    Βιολογικό Τσάι του Βουνού Trinity σε φακελάκια (10x1.3g)
     

    Γνωστό από την αρχαιότητα για τις ευεργετικές του ιδιότητες, το τσάι του βουνού είναι ένα πολύτιμο δώρο της γενναιόδωρης ελληνικής φύσης. Ένα ρόφημα διαχρονικά αγαπητό για την απολαυστική του γεύση, το ιδιαίτερο άρωμα, αλλά και τη σημαντική θετική επίδραση στην ευεξία του οργανισμού. Δημιουργήσαμε το Trinity συνδυάζοντας 3 ξεχωριστά είδη τσάι του βουνού σε ένα εξαιρετικό ρόφημα, που χαρίζει άμεση αίσθηση τόνωσης και ανακούφιση από τα συμπτώματα του κρυολογήματος. Εντάξτε το τσάι του βουνού στην καθημερινή σας διατροφή και επωφεληθείτε από την αντιοξειδωτική και αντιγηραντική του δράση, την ενίσχυση της μνήμης και του ανοσοποιητικού.

    Για το ξεχωριστό αυτό μείγμα, επιλέξαμε τις 3 ποικιλίες τσάι του βουνού με τις σημαντικότερες βιοδραστικες ιδιότητες: Sideritis scardica, Sideritis perfoliata, Sideritis raeseri. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένο και με το ξηρό εκχύλισμά τους, ενισχύοντας την αντιοξειδωτική του δράση. Η μέθοδος εκχύλισης του συγκεκριμένου μείγματος των 3 ειδών αποτελεί κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία που πιστοποιεί τις ισχυρές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Ελληνικό Βιολογικό Δίκταμο (15x1.3g)
    Ελληνικό Βιολογικό Δίκταμο (15x1.3g)
     

    Ανακαλύψτε τον μοναδικό φυσικό πλούτο της Κρήτης σε ένα ξεχωριστό ρόφημα. Απολαύστε ένα ιδιαίτερο μείγμα από τσάι του βουνού ενδημικό της Κρήτης, κοινώς γνωστό ως μαλοτήρα, και δίκταμο, το κατεξοχήν εμβληματικό βότανο του νησιού. Στην Κρήτη, το τοπικό τσάι του βουνού είναι γνωστό και αγαπημένο από την αρχαιότητα, ενώ σήμερα το αναζητούν όλο και περισσότερο διατροφολόγοι, αθλητές μεγάλων επιδόσεων και υπέρμαχοι της φυσικής υγείας από όλο τον κόσμο, αναγνωρίζοντας τις σημαντικές θεραπευτικές και φαρμακευτικές του ιδιότητες. Χαρίζει τόνωση, έχει αντιοξειδωτική δράση, ενισχύει τη μνήμη και τις φυσικές άμυνες του οργανισμού. Το δίκταμο, επίσης ενδημικό φυτό της Κρήτης, έχει εξίσου μακραίωνη φαρμακευτική χρήση, καθώς προάγει την καλή λειτουργία του γαστρεντερικού και καταπραΰνει τις στομαχικές ενοχλήσεις. Και τα δύο αυτά φαρμακευτικά βότανα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Κρητικής διατροφής, που είναι επιστημονικά αναγνωρισμένη για τη θρεπτική της αξία και τη συμβολή της στην ευζωία και τη μακροζωία.

    Για ακόμα μεγαλύτερη δραστικότητα, το μείγμα είναι εμπλουτισμένο με το πατενταρισμένο ξηρό εκχύλισμα από 3 είδη τσάι του βουνού (Sideritis scardica, Sideritis perfoliata, Sideritis raeseri). Η μέθοδος εκχύλισης του συγκεκριμένου μείγματος των 3 ειδών αποτελεί κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία που πιστοποιεί τις ισχυρές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα