Deli

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 290

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Easter Bunnies 130gr
    Easter Bunnies 130gr
     
    14,90 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Η υψηλής ποιότητας σοκολάτας της Esophy με μια αξιολάτρευτη παρσχαλινή διάθεση σε πανέμορφη ανοιξιάτικη συσκευασία. Ένα πασχαλινό δώρο για μικρούς και μεγάλους!
  2. Βιολογική Μέντα
    Βιολογική Μέντα
     
    4,00 €

    Δροσερό, αναζωογονητικό και καταπραϋντικό ρόφημα που το χρησιμοποιούσαν από την αρχαιότητα για τα πολλαπλά οφέλη του.
    Χρησιμοποιείται ευρέως για την υποστήριξη της υγείας του πεπτικού συστήματος και έχει επίσης αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριακές και αντιιϊκές ιδιότητες.
    Βοηθά στην τόνωση του οργανισμού και κατά των συμπτωμάτων των λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού, ως φυσικό αποσυμφορητικό και αποχρεμπτικό χωρίς παρενέργειες.


    Έτοιμα φίλτρα. Χάρτινο κουτί που περιέχει 10 μερίδες σε φακέλους. Κάθε φάκελος περιέχει έτοιμο φίλτρο και ξύλινο στήριγμα για την κούπα.
    Καθ.βάρος 10γ

  3. Βιολογική Λουίζα
    Βιολογική Λουίζα
     
    4,00 €

    Η ελληνική λουΐζα λόγω του ιδιαίτερου κλίματος είναι εξαιρετικής ποιότητας, γεύσης και οσμής. Ένα ρόφημα εξαιρετικό, με πολλές ευεργετικές ιδιότητες καταπραΰνει το στομάχι και το πεπτικό σύστημα, βοηθά στην αποβολή λίπους καθώς έχει διουρητική δράση. Βοηθά τη χώνεψη με φυσικό τρόπο. Είναι δημοφιλές ρόφημα τόσο για το πρωί όσο και για το βράδυ, ιδανικό για μετά από κάθε γεύμα.

    Έτοιμα φίλτρα. Χάρτινο κουτί που περιέχει 10 μερίδες σε φακέλους. Κάθε φάκελος περιέχει έτοιμο φίλτρο και ξύλινο στήριγμα για την κούπα.
    Καθ.βάρος 10γ

  4. Dallmayr Prodomo (Ground) 250gr
    Dallmayr Prodomo (Ground) 250gr
     
    Βαθμολογία:
    98%
    6,30 €
    Η εξειδίκευση του βρίσκεται στην γευστική ισορροπία μεταξύ Dallmayr Gastromator και Dallmayr Kaffee Gastromator Supra Mokka. Αυτές οι ποικιλίες είναι ιδανικές για φρέσκο καφέ Dallmayr Gastromator. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα πλούσιο, δυνατό, πικάντικο και αρωματικό.
  5. Chutney Goji Berry Μήλο-Κουρκουμάς 220γρ
    Chutney Goji Berry Μήλο-Κουρκουμάς 220γρ
     
    Βιολογική σάλτσα έτοιμη προς κατανάλωση ή γκουρμέ μαγειρική με γλυκόξινη, δυνατή γεύση και επίγευση πικάντικων μπαχαρικών. Υψηλής διατροφικής αξίας, συνδυάζει τα αντιοξειδωτικά και την πληθώρα βιταμινών του superfood goji με τα οφέλη του μήλου και την αντιφλεγμονώδη δράση του κουρκουμά σε μια πανδαισία μεσογειακών και ανατολίτικων γεύσεων. Ένας μοναδικός γευστικός συνδυασμός φρούτων, λαχανικών και μπαχαρικών που απογειώνει τα ψητά κρέατα, ψάρια, ψητά λαχανικά, σούπες, ενισχύει τις σάλτσες, σαλάτες, σνακ, σάντουιτς και dip. Χωρίς ζάχαρη και συντηρητικά, είναι vegan & gluten free
  6. Τσάι Ceylon (25 φακελάκια)
    Τσάι Ceylon (25 φακελάκια)
     
    Βαθμολογία:
    100%
    5,10 €
    Οι κήποι τσαγιού στη νήσο Σρι Λάνκα εκτείνονται σε υψόμετρο 1.600 μ. Αυτή η ποικιλία Ceylon παράγεται από τις καλύτερες περιοχές καλλιέργειας στη χώρα. Έντονη και αρωματική με μια αναζωογονητική, αψιά γεύση, χρυσοκόκκινη στο φλυτζάνι. Ιδανική για προετοιμασία με σκληρό νερό. Χρόνος βρασμού 3 λεπτά
  7. Τσάι Green tea (25 φακελάκια)
    Τσάι Green tea (25 φακελάκια)
     
    Βαθμολογία:
    100%
    5,10 €
    Πράσινο τσάι Green tea Εξαιρετική ποικιλία πράσινου τσαγιού με μια ντελικάτη, γλυκόπικρη γεύση και μια ιδιαίτερα αναζωογονητική δράση. Τα σμαραγδένια, αζύμωτα φύλλα παράγουν μια όμορφη, πράσινη έγχυση. Χρόνος βρασμού 2-3 λεπτά
  8. Μαρμελάδα Goji Berry με Πορτοκάλι 240gr
    Μαρμελάδα Goji Berry με Πορτοκάλι 240gr
     
    5,40 €
    Βιολογικό άλειμμα με έντονη γεύση μεσογειακού δροσιστικού πορτοκαλιού, ισορροπημένη με superfood Goji και επίγευση φρέσκων φύλλων βασιλικού και Αγαύη. Χωρίς ζάχαρη, συντηρητικά συνδυάζει το γλυκό και υγιεινό. Ιδανικό για πρωινό, power shakes ή γαρνίρισμα στο γιαούρτι.
  9. Τσάι Camomile (25 φακελάκια)
    Τσάι Camomile (25 φακελάκια)
     
    5,10 €
    Βοτανικό τσάι Camomile Ποτισμένα στο νερό, τα λεπτά άνθη χαμομηλιού απελευθερώνουν την καταπραϋντική τους δράση. Ένα ευγενές, ήπιο και υπέροχο τσάι – ακόμα και αργά μέσα στην ημέρα. Χρόνος βρασμού 5-10 λεπτά
  10. Chutney Goji Berry Πορτοκάλι - Παντζάρι- Τσίλι 220γρ
    Chutney Goji Berry Πορτοκάλι - Παντζάρι- Τσίλι 220γρ
     
    Βραβευμένη διπλά, με Χρυσό Βραβείο Ποιότητας στα Meditarranean Taste Awards 2020 και Βραβείο Γεύσης OLYMP Taste Awards 2020. Η βιολογική σάλτσα έτοιμη προς κατανάλωση ή για γκουρμέ κουζίνα, έχει έντονη δροσερή γλυκόξινη γεύση με δυνατή επίγευση ανατολίτικου τσίλι.
  11. Sables - Traditional Pur Beurre Goulibeur 100gr
    Sables - Traditional Pur Beurre Goulibeur 100gr
     
    4,30 €
    Αυτά τα νόστιμα και εκλεκτά κουλουράκια βουτυρου έρχονται απο τη Γαλλία και είναι έτοιμα να συνοδεύσουν το τσάι ή τον καφέ σας.
  12. Τσάι Roobois Caramel (25 φακελάκια)
    Τσάι Roobois Caramel (25 φακελάκια)
     
    Βαθμολογία:
    93%
    5,10 €
    Με τη λεπτή γλυκύτητά του το νοτιοαφρικάνικο τσάι rooibos είναι απαλό και ευχάριστο στη γεύση. Η ποικιλία είναι εμπλουτισμένη με κομμάτια καραμέλας και έχει ένα ζεστό άρωμα. Αυτό το χωρίς-καφεΐνη τσάι είναι ένα δημοφιλές δροσιστικό κάθε στιγμή της ημέρας. Χρόνος βρασμού 5-10 λεπτά
  13. Μουστάρδα Squeeze με Μέλι (300gr)
    Μουστάρδα Squeeze με Μέλι (300gr)
     
    Βαθμολογία:
    100%
    3,00 €
    Απαλή, αυθεντικά ελληνική μουστάδα με μέλι.
  14. Τσάι Peppermint (25 φακελάκια)
    Τσάι Peppermint (25 φακελάκια)
     
    Βαθμολογία:
    80%
    5,10 €
    Βοτανικό τσάι Peppermint Ένα αναζωογονητικό, τονωτικό τσάι φτιαγμένο από επιλεγμένα φύλλα μέντας. Αποτελεί ένα ιδιαίτερα πλούσιο φλυτζάνι με ηρεμιστική δράση. Απολαύστε το ζεστό ή και κρύο. Χρόνος βρασμού 5-10 λεπτά
ανά σελίδα