Deli

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 289

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Τσάι Rose with Hibiscus (25 φακελάκια)
    Τσάι Rose with Hibiscus (25 φακελάκια)
     
    Βαθμολογία:
    90%
    5,10 €
    Μια κλασσική ποικιλία τσαγιού φρούτων με φυσική γεύση και βαθύ, κόκκινο χρώμα στο φλυτζάνι σας. Η ελαφριά, φρουτώδης οξύτητά της και το ευχάριστο άρωμά της την κάνουν επίσης πολύ δημοφιλή ως παγωμένο τσάι. Χρόνος βρασμού 5-10 λεπτά
  2. Τσάι Fruits of the Forest (25 φακελάκια)
    Τσάι Fruits of the Forest (25 φακελάκια)
     
    5,10 €
    Μια ελαφριά αίσθηση καλοκαιρινών φρούτων στο φλυτζάνι σας με την πλήρη γεύση άγριου μήλου, βατόμουρου, φράουλας και μαύρης σταφίδας. Υπέροχα αναζωογονητικό. Χρόνος βρασμού 5-10 λεπτά
  3. Σοκολατάκια ChocoMe Petit 21 Mix 115gr
    Σοκολατάκια ChocoMe Petit 21 Mix 115gr
     
    Ειδική Τιμή 10,17 € Κανονική τιμή 11,30 €
    Κασετίνα με 21 μικρά καρέ τριών διαφορετικών γεύσεων σοκολάτας, Βατόμουρο Πραλίνα φουντουκιού και Μάνγκο.
  4. Danieli Traditional Taralli 240gr
    Danieli Traditional Taralli 240gr
     
    6,10 €

    Με την πρώτη μπουκιά Danieli taralli, ακούμε: “Αυτά είναι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ taralli που έχω δοκιμάσει ποτέ! Αυστηρά χειροποίητα σύμφωνα με τις αρχαίες παραδόσεις τα Ιταλικά κράκερ της Danieli σε σχήμα δακτυλίου είναι εξαιρετικά νόστιμα. Έχουν υπέροχη αλμυρή γεύση, πλούσια σε υψηλής ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και εξαιρετική υφή νιφάδας. Μόλις φάτε ένα, είναι δύσκολο να αντισταθείτε στο να φάτε ολόκληρη τη σακούλα από αυτά τα τραγανά σνακ. Τα taralli αποτελούν βασικό συστατικό ενός aperitivo στη νότια Ιταλία. Ιδανικά στην πίτσα, σαλούμι, ελιές, και άλλα antipasti παρέα με ένα ποτήρι κρασί! Το taralli traditional του forno Danieli είναι βραβευμένο από το Gambero Rosso το 2020, 2021, 2022, 2023, 2024 ως τo TOP στην κατηγορία του αλλα και ένα απο τα καλύτερα Iταλικά προϊόντα του 2023 & 2024.

    • Αλεύρι σίτου τύπου «00», εξαιρετικής ποιότητας παρθένο ελαιόλαδο, μαγιά μπύρας, λευκό κρασί, αλάτι
    • Χωρίς προσθήκη χρωστικών και συντηρητικών
  5. Oaty Biscuits- Tomato and Basil 130gr
    Oaty Biscuits- Tomato and Basil 130gr
     
    4,90 €
    Υπέροχα τραγανά μπισκότα βρώμης φτιαγμένα μόνο με τα καλύτερα υλικά όπως τυρί, ντομάτα και βασιλικό για μια νότα της Μεσογείου σε ένα αλμυρό μπισκότο. Συνοδεύουν υπέροχα το αγαπημένο σας τυρί με chutney ή απολαύστε τα μόνα τους ως αλμυρό σνακ με ένα ποτήρι κρασί.
  6. Άλειμμα με Σύκο & Χυμό Σταφυλιού 240γρ
    Άλειμμα με Σύκο & Χυμό Σταφυλιού 240γρ
     
    Βαθμολογία:
    90%
    4,40 €
    Άλειμμα για τυριά και αλλαντικά με σύκο, χυμό σταφυλιού, μήλο και χυμό λεμονιού, χωρίς συντηρητικά. Tips:  Σε σαλάτα με ρόκα και radicchio  Σε ψητά τυριά- χαλούμι, μαστέλο, ταλαγάνι  Με ελληνικά αλλαντικά- λούτζα, απάκι  Περιχύνουμε το ψητό κατσικάκι 5’ πριν το βγάλουμε από το φούρνο
  7. Hand Cooked Potato Chips - Sweet Chilli Chutney 125gr
    Hand Cooked Potato Chips - Sweet Chilli Chutney 125gr
     
    3,80 €
    Πραγματικά μαγειρεμένα στο χέρι πατατάκια sweet chilli chutney πιο παχιά, πιο τραγανά και με απολαυστική γεύση, για να σας προσφέρουν μια ικανοποιητική εμπειρία σνακ, μπουκιά μετά από μπουκιά.
  8. Markolato κρέμα φουντουκιού
    Markolato κρέμα φουντουκιού
     
    Βαθμολογία:
    83%
    3,30 €
    Αφεθείτε στην απαλή υφή της πλούσιας κρέμας φουντουκιού που δένει αρμονικά με τη πολύ λεπτή στρώση γκοφρέτας, πασπαλισμένη με σκόνη κακάο! Απολαύστε ένα γλυκό σνακ υψηλής ποιότητας από αγνά υλικά χωρίς συντηρητικά.
  9. Καλαμάτα Παπαδημητρίου Limited Edition Εκλεκτή Μουστάρδα από χονδροαλεσμένο σιναπόσπορο (200gr)
    Καλαμάτα Παπαδημητρίου Limited Edition Εκλεκτή Μουστάρδα από χονδροαλεσμένο σιναπόσπορο (200gr)
     
    Ειδική Τιμή 2,89 € Κανονική τιμή 3,40 €
    Λήξη 30/6
    Ο αρμονικός συνδυασμός σιναπόσπορου, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και το μοναδικής ποιότητας βαλσαμικό ξίδι Καλαμάτα Παπαδημητρίου συνθέτουν το μυστικό της αναγνωρισμένης σχέσης ποιότητας και γεύσης , που έχει κερδίσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς! Η παλιά συνταγή & το μεράκι ! Μια μοναδική συνταγή και το μεράκι του εμπνευστή και δημιουργού των προϊόντων Καλαμάτα Παπαδημητρίου, του κου Κώστα Παπαδημητρίου, φέρνει , στον τραπέζι μια νέα premium πρόταση ! Με συσκευασία που ξεχωρίζει Με πλούσια γεύση & εκρηκτικά αρώματα Για αυτούς που ξέρουν και εκτιμούν Για ειδικές περιστάσεις & στιγμές απόλαυσης Μια αυθεντική & μοναδική πρόταση έκρηξης γεύσης και πλούσιων αρωμάτων Με όλα τα χαρακτηριστικά που την κάνουν ανώτερη
  10. /
    Oat Crumbles Biscuits 133gr
     
    5,10 €
    Τα best seller μπισκότα βρώμης με μέλι της Island Bakery! Αφράτα, ισορροπιμένα γλυκά, μπισκότα βρώμης που ταιριάζουν εξαιρετικά το τσάι ή τον καφέ σας για ένα θρεπτικό πρωινό.
  11. Καρύδια σε Πουγκί 500gr
    Καρύδια σε Πουγκί 500gr
     
    10,20 €
    Στις πλαγιές του Ολίγυρτου στην ορεινή Κορινθία, δίπλα στην Λίμνη Στυμφαλία, βρίσκονται τα κτήματα της ΚΑΡΥΩΝ Αγροτικής. Στο μυθικό αυτό περιβάλλον μεγάλωσαν με μεράκι και αγάπη τα τελευταία χρόνια καρυδιές φερμένες από τη Γαλλία. Καλλιεργημένα και αποξηραμένα με τις παραδοσιακές μεθόδους, τα Premium καρύδια της ΚΑΡΥΩΝ αγροτικής είναι η πρώτη σοδειά αυτής της πρότυπης καλλιέργειας.
  12. Cantuccini Tomato Oregano 150gr
    Cantuccini Tomato Oregano 150gr
     
    4,30 €
    Αλμυρά ιταλικά μπισκότα με γεύση τομάτα και ρίγανη, ιδανικά για να τα απολαύσετε μόνα τους ως νόστιμο σνακ αλλά και για να τα συνδυάσετε με το κρασί σας και τυριά ως ένα νόστιμο ορεκτικό.
  13. Darlings Λεμονιού 130g
    Darlings Λεμονιού 130g
     
    Βαθμολογία:
    80%
    3,10 €
    Χειροποίητα πεντανόστιμα μπισκότα με γέμιση κρέμα λεμονιού. Τα μπισκότα Darlings Λεμονιού είναι αφράτα, με λεπτή, φινετσάτη γεύση λεμονιού και πλούσιο άρωμα που προδίδει τη ποιότητα των αγνών υλικών χωρίς συντηρητικά. Πρωτότυπα και υψηλής γαστρονομίας μπισκότα που πρέπει να δοκιμάσετε!
ανά σελίδα