Ξίδι

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-20 από 20

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Ελιξίριο Ξιδιού Isis
    Ελιξίριο Ξιδιού Isis
     
    Βαθμολογία:
    93%
    11,40 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ένα ηφαίστειο στο στόμα μας! Τα ελιξίρια είναι ηδύποτα χωρίς αλκοόλ. Ένας συνδυασμός απο ξίδι, νέκταρ μικρών φρούτων και εκχυλίσματα βοτάνων δημιουργούν ένα εντυπωσιακό προϊόν που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο μαγείρεμα, στη σαλάτα σας ή σαν απεριτίφ με τριμμένο πάγο.
  2. Aceto Botanico Red Seal
    Aceto Botanico Red Seal
     
    Βαθμολογία:
    92%
    11,40 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το Aceto Botanico Red Seal παλαιώνει για έξι χρόνια σε βαρέλια των 40 και 50 λίτρων από ξύλο Δρυός και Καστανιάς. Τα μικρότερα βαρέλια εντείνουν την επιρροή των ξύλων και ο συνδυασμός τους έχει σαν αποτέλεσμα ένα πιο σύνθετο μπουκέτο.
  3. Aceto Botanico Brown Seal
    Aceto Botanico Brown Seal
     
    Βαθμολογία:
    93%
    5,70 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το Aceto Botanico Brown Seal παλαιώνει σε δρύινα βαρέλια των 225 λίτρων για τέσσερα χρόνια. Πέρα από τη συμπύκνωση, φυσικό αποτέλεσμα της παλαίωσης, η χρήση βαρελιών βοηθάει στο να αποκτήσει πολύπλοκα αρώματα.
  4. Botanico Λευκό
    Botanico Λευκό
     
    2,60 €
    Διαυγασμένο για να διατηρήσει το ανοιχτό χρυσοκίτρινο χρώμα του, είναι ιδανικό για κάθε χρήση, και κυρίως για πιάτα που αναζητούμε την γεύση και τα αρωματικά πλεονεκτήματα του βαλσαμικού ξιδιού χωρίς το έντονο χρώμα του.
  5. 'Οξος Βαϊμάκη
    'Οξος Βαϊμάκη
     
    Βαθμολογία:
    70%
    8,40 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ξίδι απο ηπειρώτικες ποικιλίες όπως η ντεμπίνα και το βλαχικο, παλαιωμένο σε δρύινα βαρέλια. Μαλακό στη γεύση, με βελούδινη αίσθηση αλλά διατηρώντας τους πικάντικους τόνους και το εξαιρετικά μεγάλο σώμα.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Deli