Μπύρα

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 106

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Bud Beer
    Bud Beer
     
    Ξανθό, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    65%
    2,20 €
    Bud “The King of Beers” Ποτέ δεν είναι κακιά στιγμή για μια καλή, δροσερή και ευκολόπιοτη μπύρα όπως η διάσημη Lager Bud. Η παραδοσιακή ζυθοποίηση και η άρτια ανάμειξη των 5 συστατικών (κριθαριού, καλαμποκιού, νερού, λυκίσκου και μαγιάς) δίνουν αυτή την κλασική ξανθιά μπύρα.
  2. Estrella Damm Inedit 0.75lt
    Estrella Damm Inedit 0.75lt
     
    Θολή Ξανθιά, 4.8% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    7,10 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    2η σε πωλήσεις μπύρα το 2013 από το House of Wine!. Μια μπύρα με ένταση, χαρακτήρα και πολυπλοκότητα. H καταγωγή της είναι Ισπανική και φέρει τη διάσημη υπογραφή του μυθικού σεφ Ferran Adria. Η γευστική της δοκιμή αποτελεί μια πλούσια εμπειρία από σύνθετα αρώματα όπως κίτρο, κόλιανδρο, νεκταρίνια, φλούδες πορτοκαλιού, βότανα, ginger, μήλο και γρασίδι. Το στόμα της μας παραπέμπει σε μια ανθισμένη μέρα που κυριαρχούν τα λεμόνια, τα λευκά σταφύλια, το γκρέιπφρουτ και η club soda. H επίγευσή της μας κρατά συντροφιά για μεγάλο διάστημα.
  3. Pilsner Urquell 0.33lt
    Pilsner Urquell 0.33lt
     
    Ξανθό, 4.4% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    2,00 €
    Η αυθεντική Pilsner από την πηγή (όπως μεταφράζεται και το όνομα της). Είναι σίγουρα αναζωογονητική και φρεσκάρει τον ουρανίσκο δεν είναι όμως μόνο αυτό. Έχει πολλές αρετές στη μύτη και μια αξιοζήλευτη αρμονία ανάμεσα στο λυκίσκο, τη βύνη και τις νύξεις δημητριακών, σταφίδας, κόλιανδρου και βοτάνων που εμφανίζονται. Το στόμα είναι σπιρτόζικο με λεπτό σώμα και παιχνιδιάρικη πικρή επίγευση.
  4. Estrella Damm Daura 0.33lt
    Estrella Damm Daura 0.33lt
     
    Χρυσαφί, 5.4% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    3,10 €
    H βραβευμένη μπύρα χωρίς γλουτένη.
  5. Achel Bruin
    Achel Bruin
     
    Καστανό Σκούρο, 8% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ειδική Τιμή 4,50 € Κανονική τιμή 5,00 €
    Μοναστηριακού τύπου μπύρα, από το Βέλγιο, που μας μεταφέρει στις εποχές όπου οι μοναχοί ήταν οι ειδικοί της περιοχής στην ζυθοποιία. Κεχριμπαρένιο χρώμα και αρώματα καβουρδισμένης βύνης, βανίλιας και καραμέλας. Ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος μεταξύ 12-14 βαθμών Κελσίου.
  6. Septem - Saturday's Porter 0.33lt
    Septem - Saturday's Porter 0.33lt
     
    Μαύρο, 5,5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    2,60 €
    Η πρώτη Ελληνική μπύρα τύπου Porter είναι μια μαύρη με καφέ ανταύγειες, απόλαυση και κρεμώδη αφρό. Τα αρώματα πικρής σοκολάτας, φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ espresso και νότες φουντουκιού είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της. Ελαφριά με μέτριο σώμα, διατηρεί τα αρωματικά χαρακτηριστικά και στην γεύση.
  7. ORA IPA 330ml
    ORA IPA 330ml
     
    Ξανθό, 7.5% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    2,90 €
    Η αναζωογονητική! Με επτά ποικιλίες λυκίσκου και αρωματικές πινελιές στην ιδιαίτερη γεύση της αναζωογονεί τις αισθήσεις!
  8. Kozel Dark 0.5lt
    Kozel Dark 0.5lt
     
    Μαύρο, 3.8% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    2,50 €
    Η βραβευμένη τσέχικη σκουρόχρωμη lager! Στα προτερήματά της σας αναφέρουμε τα αρώματα του καβουρδισμένου δημητριακού και της καραμέλας. Η υπογραφή της όμως έρχεται στο τέλος με χαρακτηριστικές καπνιστές νότες. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο για το φθινοπωρινό καλωσόρισμα; Δεν νομίζω άλλωστε βγήκε μαύρη μπύρα της χρονιάς 7 συνεχόμενες φορές.
  9. Septem - Sunday's Honey Golden Ale 0.33lt
    Septem - Sunday's Honey Golden Ale 0.33lt
     
    Ξανθό, 6.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    3,10 €
    Επιτέλους είναι Κυριακη και η στιγμή είναι κατάλληλη για μια μεγάλη μπύρα. Μύτη και στόμα είναι πλούσια, σύνθετα και πληθωρικά. Η παρέλαση των αρωμάτων και των γεύσεων εγκαινιάζεται με τα εσπεριδοειδή και ακολουθούν αρμονικά τα βότανα, τα άνθη, το μέλι, τα μπαχαρικά και το ροδάκινο. Η αίσθηση που μας μένει με αυτή την μπύρα είναι γλυκιά και φρουτένια τόσο όμορφη που δύσκολα ξεχνιέται!
  10. Marea
    Marea
     
    Καστανό, 5,4% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    2,50 €
    Η ΕΛΙΞΗ, παράγει στην Χαλκίδα την διπλοζύμωτη, καστανοκόκκινη, Marea. Διαθέτει πλούσιο αφρό, ενώ τα αρώματα της είναι βυνώδη με νότες από φρούτα. Γευστικά, θα συναντήσουμε και καραμέλα, ενώ η επίγευση της είναι πικρή. Στα συστατικά της περιέχονται ο αραβόσιτος και το ρύζι ενώ γίνεται και προσθήκη ζάχαρης, πέρα των γνωστών υλικών όπως της βύνης κριθαριού και σιταριού, του λυκίσκου και της μαγιάς.
  11. Kozel Premium 0.5lt
    Kozel Premium 0.5lt
     
    Ξανθό, 4.6% alc.
    2,50 €
    H Kozel είναι η Νο1 μπύρα στην Τσεχία αλλά και η πρώτη σε πωλήσεις Τσέχικη μπύρα παγκοσμίως Φτιαγμένη από τις ποιοτικότερες βύνες που προσδίδουν μια απαλή γέυση, ενώ η προσθήκη του Τσέχικου λυκίσκου Premiant της χαρίζει μια πολύ ευχάριστη πικράδα Χαρακτηριστική είναι και η ετικέτα της όπου δεσπόζει ο αγαπημένος τράγος Οlda
  12. Carib 0.33lt
    Carib 0.33lt
     
    Ξανθό, 5.2% alc.
    Βαθμολογία:
    63%
    1,80 €
    Σε μακρινά νησιά θέλω να βρεθούμε, εκεί στην Καραϊβική. Αν νομίζετε ότι είναι δύσκολο ή μακρινό είναι αντίθετα πολύ εύκολο. Αρκεί να ανοίξουμε μια Carib, να την απολαύσουμε ελεύθερα από το μπουκάλι με μια φέτα λεμόνι και να αφήσουμε ελεύθερες τις αισθήσεις μας να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία ζωντάνιας και φρεσκάδας. Η Carib είναι μαλακή με έντονη την παρουσία των λεμονιών, του κίτρου, των τραγανών μπισκότων και των καβουρδισμένων ελαφριά δημητριακών. Στο στόμα σαρώνει η αναζωογονητική επίδραση του lime.
  13. Septem - Friday's Pale Ale 0.33lt
    Septem - Friday's Pale Ale 0.33lt
     
    Ξανθό, 4.7% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    2,50 €
    Οι παρασκευές μας αποκτούν ένα άλλο νόημα. Πως γίνεται αυτό; Απλά με την συντροφιά της Septem Pale Ale. Μια μέρα πριν το σαββατοκύριακο η διάθεση μας ανεβαίνει γίνεται παιχνιδιάρικη και ευχάριστη καθώς γευόμαστε την έκρηξη λουλουδιών, εξωτικών φρούτων και ξηρών καρπών. Η ευχαρίστηση έχει διάρκεια στο στόμα και η επίγευση χαρίζει στιγμές με εσπεριδοειδή, μαρμελάδα και μπαχαρικά.
  14. Septem - 8η μέρα 0.33lt
    Septem - 8η μέρα 0.33lt
     
    Ξανθό, 7% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    3,10 €
    Η IPA, της Septem, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2015. Αρώματα που προκύπτουν από τους τρείς λυκίσκους της και γεμίζουν το ποτήρι μας, με έντονη αλλά καθόλου ενοχλητική πικράδα. Μάνγκο, κίτρο, μύρτιλο, lychee, ροδάκινο και πεύκο, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της.
  15. Duchesse de Bourgogne - 750ml
    Duchesse de Bourgogne - 750ml
     
    Καστανό Σκούρο, 6.2% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    11,80 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Μια μπύρα που προσφέρει μοναδική, γευστική πανδαισία στην φιάλη. Ποιοτική δουλειά με μεράκι, κάτι το οποίο φαίνεται στο ποτήρι. Αρώματα από φρούτα του πάθους, ρόδια, γεύσεις σοκολάτας και μακριά ξηρή όξινη επίγευση. Και δεν τελειώνει εδώ. Η πολυπλοκότητα συνεχίζεται, αφού κόκκινα σταφύλια και αρώματα δρυός κάνουν την εμφάνισή τους, θυμίζοντας λίγο κρασί.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Μπύρα