Μπύρα

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 106

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Grimbergen Double 0.33lt
    Grimbergen Double 0.33lt
     
    Καστανοκόκκινο, 6.5% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    3,70 €
    Μια ale με σκούρο χρώμα και καραμέλα, φρούτα, και ξηρό καρπό στη γεύση.
  2. Gouden Carolus Ambrio 0.33lt
    Gouden Carolus Ambrio 0.33lt
     
    Κεχριμπαρένιο, 8% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    4,40 €
    Μια συναρπαστική μπύρα με την οποία βιώνεις τις αλλαγές από τα ξηρά φρούτα (βερίκοκο), στα μπαχαρικά (κόλιανδρο, ginger, βανίλια) και από τα βότανα, στις γήινες και καβουρδισμένες νότες. Στο στόμα είναι ευδιάκριτη η καραμέλα και το toffee και την κάνει ακόμα πιο θελκτική.
  3. Estrella Damm Barcelona 0.33lt
    Estrella Damm Barcelona 0.33lt
     
    Ξανθό, 4.6% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    1,80 €
    H αγαπημένη μπύρα της Βαρκελώνης. Είναι μια premium lager με αρκετά δροσιστική γεύση που εκφράζει όλα τα στοιχεία που αντιπροσωπεύει η Βαρκελώνη: το πάθος, το στυλ, την τέχνη και την κουλτούρα.
  4. Leffe Blond 0.33lt
    Leffe Blond 0.33lt
     
    Ξανθό, 6.6% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    3,40 €
    Μια μπύρα που οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσετε. Σαγηνεύει ακολουθώντας πιστά τη μαγική συνταγή αιώνων. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η σημαία για το διάσημο ζυθοποιείο. Η αρωματική της παλέτα θυμίζει ρομαντική μουσική συμφωνία, με τα εσπεριδοειδή να φλερτάρουν τα άνθη και οι πικάντικες νότες να τονίζουν το πάθος. Στο στόμα ξεχειλίζουν το κίτρο, η βανίλια, το μέλι, ο κόλιανδρος και το πορτοκάλι.
  5. Aecht Schlenkerla Rauchbier Märzen 0,5lt
    Aecht Schlenkerla Rauchbier Märzen 0,5lt
     
    Καστανό Σκούρο, 5.1% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    3,60 €
    Η αυθεντική καπνιστή μπύρα της Βαυαρίας.Μια ιδιαίτερη γεύση, άκρως αρωματική που προκύπτει από την ειδική κατεργασία έκθεσης της μπύρας σε καπνό από ξύλα οξιάς, καθώς και από τη χρήση εξαιρετικής ποιότητας λυκίσκου στην παρασκευή της.
  6. Franziskaner Hefe Weissbier 0.5lt
    Franziskaner Hefe Weissbier 0.5lt
     
    Ξανθό, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    3,30 €
    Έτοιμοι να πάμε σε εξωτικά νησιά; Το ταξίδι είναι εύκολο και γρήγορο αρκεί να σερβιριστούμε αυτή την Weiss. Το δεύτερο βήμα είναι να αφήσουμε τις αισθήσεις μας να απολαύσουν τα τροπικά φρούτα, τη μπανάνα, το ροδάκινο, το κίτρο και το πορτοκάλι. Όπως όλα τα ολοκληρωμένα ταξίδια έτσι και αυτό το γευστικό τελειώνει με πιπεράτες και πικάντικες πινελιές.
  7. Alea California Common 500ml (κουτί)
    Alea California Common 500ml (κουτί)
     
    Ξανθό, 5.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    3,10 €
    Η California Common ή αλλιώς Steam Lager, είναι ένα υβριδικό είδος µπύρας µεταξύ lager και ale. Είδος που ξεκίνησε από τα ζυθοποιεία στο San Francisco πριν τη βιοµηχανική επανάσταση. Κεχριµπαρένια σε χρώµα µε µπεζ αφρό. Έντονος χαρακτήρας βύνης, µε επικρατέστερα αρώµατα και γεύσεις καραµέλας, µπισκότου, νότες ψηµένου ψωµιού, µε µια απαλά πικρή επίγευση και πλούσιο σώµα.
  8. Chimay Grand Reserve 0.75lt
    Chimay Grand Reserve 0.75lt
     
    Καστανό Σκούρο, 9% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    10,80 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Πρόκειται για μία μπύρα παλαίωσης που συνεχίζει να βελτιώνεται με τα χρόνια αν αποθηκευτεί σε σκοτεινό και ξηρό μέρος. Επαναζύμωση στη φιάλη.
  9. La Trappe Dubbel 0.33lt
    La Trappe Dubbel 0.33lt
     
    Κόκκινο, 7% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    3,50 €
    Αρχικά σε κερδίζει το πανέμορφο ρουμπινί χρώμα μετά ακολουθούν πολλές αρετές. Τα αρώματα ξηρών κόκκινων φρούτων (κυρίως κεράσια και δαμάσκηνα), οι πινελιές καραμέλας και οι νιφάδες σοκολάτας. Η γεύση στην αρχή είναι γλυκιά, εξελίσσεται λίγο πικάντικη και στο τέλος είναι ευχάριστα φρέσκια.
  10. Guinness Special 0.33lt
    Guinness Special 0.33lt
     
    Μαύρο, 8% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    3,80 €
    Η επιτομή στις μαύρες μπύρες. Ένα πραγματικό μαύρο διαμάντι και μια γευστική δοκιμή που δε ξεχνιέται. Η ιρλανδική μαύρη Guinness αποτελεί μια σημαντική κατηγορία από μόνη της. Ο πλούσιος σταθερός και παχύς αφρός της σε προκαλεί και σε προσκαλεί ταυτόχρονα στο γεμάτο κόσμος της από καραμέλα, καφέ, φιστίκια, καβουρδιμένους ξηρούς καρπούς και σοκολάτα. Τα επίθετα που την αντιπροσωπεύουν είναι δυνατή, σύνθετη, πλούσια και γεμάτη.
  11. Rochefort Trappistes 10
    Rochefort Trappistes 10
     
    Καστανό Σκούρο, 11.30% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    4,90 €
    Μόλις τη δοκιμάσετε μια θερμή έκρηξη από ξηρούς καρπούς, ξηρά κόκκινα φρούτα, καφέ, καστανή ζάχαρη, σοκολάτα και μπαχαρικά θα πλημμυρίσουν το στόμα και τις αισθήσεις σας.
  12. Fischer Tradition 0.65lt
    Fischer Tradition 0.65lt
     
    Ξανθό, 6% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    4,90 €
    Αν αναζητάτε μια μπύρα υψηλής ποιότητας η Fischer Tradition θα ικανοποιήσει πλήρως τις απαιτήσεις σας. Με μια αρωματική παλέτα που συμπληρώνεται από δημητριακά, καραμέλα, λυκίσκο, μπαχαρικά και ένα στόμα που ενώνει υπέροχα τα φρούτα με τα λουλούδια, είναι μία μπύρα που σίγουρα θα σας αφήσει καλές στιγμές.
  13. Chimay Premiere 0.75lt
    Chimay Premiere 0.75lt
     
    Κόκκινο, 7% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    9,20 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Χαρακτηριστικό χάλκινο ελκυστικό χρώμα. Πλούσιος κρεμώδης αφρός που κατά την ζύμωση αποκτά ένα ελαφρύ άρωμα βερίκοκου. Μεταξένια δροσιστική γεύση με μία ευχάριστη πικράδα. Πίνεται ιδανικά στους 10-12 °C. Επαναζύμωση στη φιάλη. Δεν φιλτράρεται ούτε παστεριώνεται.
  14. Centennial IPA 0.355lt
    Centennial IPA 0.355lt
     
    Ξανθό, 7.2% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ετοιμαστείτε για να απολαύσετε την απόλυτη δόξα ενός μπουκέτου λουλουδιού στον αφρό της. Με άφθονα εσπεριδοειδή πρόκειται για μία γλυκιά αλλά ισορροπημένη μπύρα, με το φινίρισμα της ποτέ να μη γίνεται πολύ πικρό.
    Κέρδος στο κιβώτιο 5%
  15. Chimay Blue 0.33lt
    Chimay Blue 0.33lt
     
    Καστανό Σκούρο, 9% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    4,70 €
    Μια εξαιρετική αντιπρόσωπος των γνήσιων strong dark ale. Έχει βαθύ καστανό χρώμα με πορτοκαλί ανταύγειες και είναι δυνατή, ρωμαλέα και συγχρόνως αρμονική. Στη μύτη πλημμυρίζουν ξηρά και ώριμα φρούτα όπως δαμάσκηνα, κεράσια, βατόμουρα, μαύρα σταφύλια που αγκαλιάζονται από νότες μπαχαρικών, καστανή ζάχαρη και μπόλικη καραμέλα. Το στόμα κερδίζει τις αισθήσεις με την παρουσία των φρούτων και του τριαντάφυλλου και χαρίζει βελούδινες στιγμές με θέρμη και διάρκεια. Πρόκειται για μια μπύρα παλαίωσης που πίνεται είτε στους 10-12 βαθμούς ή σε θερμοκρασία δωματίου.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Μπύρα