Tamdhu

20 May 2018 10:36:41

Καμιά φορά στη ζωή συμβαίνει κάποιος ή κάτι να είναι υπερτιμημένο και να χαίρει εκτίμησης που πιθανόν να μην άξιζε, αλλά συμβαίνει και το εντελώς αντίθετο. Κάποιος ή κάτι που θα έπρεπε να έχει διαφορετική αντιμετώπιση, για πολλούς και διαφόρους λόγους, ή και χωρίς λόγο, να μην παίρνει αυτό που του αξίζει. Έτσι και στη Σκωτία, αποστακτήρια έχτισαν όνομα χωρίς να το αξίζουν, ενώ κάποια άλλα, με μεγάλη προσφορά στη βιομηχανία του whisky, έμειναν σε δεύτερο πλάνο. Σήμερα μιλάμε για το

Tamdhu

Read More
0 Σχόλια | Posted in Spiritual Talk

Τα νέα της αγοράς

12 May 2018 22:13:25

Μου φαίνεται πως μερικοί νομίζουν, οτι μου περισσεύουν λεφτά και οτι τα μοιράζω κιόλας. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι απαιτήσεις ορισμένων, όταν πουλάνε κάποια μπουκάλια και νομίζουν οτι πρέπει να γίνουν, αυτοί πλουσιότεροι κι εγώ φτωχότερος. Αλλά, καλό θα είναι να εξηγήσω λίγο πιο αναλυτικά. Θυμάστε φαντάζομαι το άρθρο της προπερασμένης εβδομάδας, με τον τίτλο Τί πίνεις?

Read More
0 Σχόλια | Posted in Spiritual Talk

Glen Moray

6 May 2018 08:54:05

Κάνοντας ένα τσεκάρισμα στα προηγούμενα άρθρα, ανακαλύπτω οτι έχω αρκετό καιρό να κάνω αφιέρωμα σε αποστακτήριο της Σκωτίας και ειδικότερα από το Speyside. Ένα από τα αποστακτήρια, στο οποίο δεν είχαμε ποτέ αφιερώσει ολόκληρο άρθρο, είναι το

Glen Moray

Read More
0 Σχόλια | Posted in Spiritual Talk

Τί Πίνεις;

29 Apr 2018 19:27:57

Αυτή τη στιγμή είμαι έξαλλος. Τόσο πολύ που θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός με αυτά που θα πω σήμερα. Είμαι σε τέτοια κατάσταση, που δεν είναι και δύσκολο να μου φύγει κάτι που δεν πρέπει και πιθανόν να βάλω και σε μπελάδες τους πολύ αγαπητούς και εξαιρετικούς συνεργάτες μου στο HOW. Και όταν λέω μπελάδες, εννοώ οτι μπορεί να γράψω και κάτι που να σηκώνει και μήνυση στο site, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θέλω, αν ήταν για τον εαυτό μου δεν με νοιάζει. Τέλος πάντων, ξεκινάω, φοράω και το λευκό γάντι και αποφασίζω να κάνω έλεγχο ξανά και ξανά, πριν ανέβει στο διαδίκτυο το σημερινό άρθρο. Πάμε λοιπόν.

Read More
0 Σχόλια | Posted in Spiritual Talk

Nikka

22 Apr 2018 16:15:55

Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, για το άρθρο που θα αποτελέσει τη σημερινή μας επικοινωνία, παίρνω ιδέες από εξωτερικά ερεθίσματα, που μπορεί να είναι κάτι που ήπια, κάτι που έμαθα, κάτι που άκουσα, γενικώς οτιδήποτε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι κάτι που με κέρασαν χτες το βράδυ, όταν βρέθηκα με την καλή μου σύζυγο και με παρέα, σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Και λέω με κέρασαν, διότι δεν το παρήγγειλα, αλλά ήρθε στο τραπέζι, μετά από κανά δυό ποτά. Το ποτό που ήπια λοιπόν, ήταν Nikka from the Barrel και για αυτό το λόγο θα μιλήσω σήμερα, όχι γενικώς και αορίστως για ιαπωνικό whisky, αλλά για την εταιρία

Nikka

Read More
0 Σχόλια | Posted in Spiritual Talk

Rum Mania

15 Apr 2018 10:17:12

Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται οτι σκοπεύω να μιλήσω για τη γειτονική μας χώρα, κάποιος μπορεί να φανταζόταν, οτι θα μιλήσω για κρασιά από τη Ρουμανία, γιατί whisky δεν βγάζει. Κι αν ακόμα όμως ήταν έτσι, η ορθογραφία, στα αγγλικά φυσικά, θα ήταν λάθος. Όμως, από μικρός, μέχρι και τώρα που μεγάλωσα λιγάκι, ήμουν και είμαι πολύ καλός στην ορθογραφία, είτε μιλάμε για ελληνικά, είτε μιλάμε για αγγλικά, σχεδόν στο ίδιο επίπεδο. Άρα, κάτι άλλο θέλω να πω. Και αυτό για το οποίο θα μιλήσω σήμερα, είναι

Read More
0 Σχόλια | Posted in Spiritual Talk

Τα νέα της αγοράς

9 Apr 2018 09:21:42

Καταρχάς, αφού αυτή τη στιγμή που γράφω, είναι Μεγάλο Σάββατο, θα ξεκινήσω με τις ευχές. Ας υπάρχει λοιπόν αυτό το Πάσχα αγάπη και υγεία για όλο τον κόσμο και εύχομαι Καλή Ανάσταση κυρίως στους συμπατριώτες μας που δοκιμάζονται, με πολλούς και διάφορους τρόπους, ας μην τους ξεχνάμε και ας βοηθάμε, όσοι μπορούμε, με όποιο τρόπο μπορούμε.

Read More
0 Σχόλια | Posted in Spiritual Talk

Islay Night Part 2

1 Apr 2018 09:22:33

Παρασκευή βράδυ λοιπόν, είπαμε να κλείσουμε μια εκκρεμότητα, σε εισαγωγικά η λέξη. Και λέω εισαγωγικά, διότι η λέξη παραπέμπει σε κάποια υποχρέωση και συνήθως οι υποχρεώσεις δεν συνοδεύονται από ευχάριστες στιγμές, ενώ όλοι εμείς που βρεθήκαμε στο House of Wine περάσαμε πολύ καλά. Στα τέλη Οκτωβρίου, είχαμε ακόμη μια τέτοια πολύ ωραία βραδιά, όταν ήπιαμε και κατα-ευχαριστηθήκαμε whiskies από τα τέσσερα αποστακτήρια του Islay και συγκεκριμένα από τα Bruichladdich, Caol Ila, Lagavulin και Ardbeg. Οπότε, περίσσευαν τα υπόλοιπα τέσσερα αποστακτήρια, που υπάρχουν προς το παρόν στο νησί.

Read More
0 Σχόλια | Posted in Spiritual Talk

World Whisky Awards

24 Mar 2018 21:04:54

Την περασμένη Τετάρτη 22 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Waldorf Hilton στο Λονδίνο, η ετήσια εκδήλωση του περιοδικού Whisky Magazine, με αφορμή την απονομή των World Whisky Awards, που γίνεται κάθε χρόνο όπως προανέφερα. Θα πάμε κι εμείς λοιπόν νοερά μια βόλτα μέχρι το Λονδίνο για να δούμε τους νικητές στις κυριότερες κατηγορίες.

Read More
0 Σχόλια | Posted in Spiritual Talk

St Patrick's Day

17 Mar 2018 18:02:08

Και σήμερα, μετά από απουσία τριών μηνών, επανέρχομαι με ολόφρεσκο άρθρο, πριν όμως από αυτό, θα ήθελα να δικαιολογήσω την απουσία μου. Ο λόγος που έλειψα ήταν σημαντικός, αφού σημαντικότερο από την υγεία δεν υπάρχει στη ζωή. Όμως, τέλος καλό, όλα καλά και νομίζω οτι σιγά σιγά μπορώ να επιστρέφω σε κανονικούς ρυθμούς.

Read More
0 Σχόλια | Posted in Spiritual Talk
Δείτε όλα τα άρθρα