Καλώς ήρθατε στο House of Wine! | Σύνδεση | Εγγραφή | Επικοινωνία |

House of Wine

Νέα Προϊόντα

  1. Κτήμα Θεόπετρα - Syrah

    Κτήμα Θεόπετρα - Syrah
    Θεόπετρα (Κτήμα)

    Ένα πληθωρικό κρασί από τους βιολογικούς αμπελώνες του Κτήματος Θεόπετρα στα Μετέωρα, που περιέχει μέσα στο μπουκάλι όλα αυτά που έχουν κάνει το Syrah την πιο δημοφιλή διεθνή ποικιλία στον Ελληνικό αμπελώνα τα τελευταία χρόνια. Με στυλ πιο κοντά στα Νεοκοσμήτικα δείγματα της ποικιλίας, είναι σίγουρο ότι θα γοητεύσει όλους τους λάτρεις των πικάντικων κρασιών!
  2. Ασύρτικο Sur Lies Βρινιώτη

    Ασύρτικο Sur Lies Βρινιώτη 2016
    Vrinioti Wines

    Με μερικούς μήνες ξεκούρασης πάνω στις οινολάσπες, το Ασύρτικο Sur Lie του Κωνσταντίνου Βρυνιώτη κοιτάει κατάματα ακόμα και τα καλύτερα Ασύρτικα από το νησί της Σαντορίνης, προκαλώντας με την ποιότητα του. Μέσα σε ένα μπουκάλι κρασί βρίσκουμε και ορυκτότητα Σαντορίνης και χαρακτήρα Αλσατικού Riesling και απίστευτο value for money.
  3. Vouvray Marc Bredif

    Vouvray Marc Bredif 2015
    Domaine Marc Brédif

    Ένα κομψότατο και δροσερό κρασί από την περιοχή του Λίγηρα και την Ονομασία Προέλευσης Vouvray, όπου παράγονται ίσως τα καλύτερα κρασιά του κόσμου από την ποικιλία Chenin Blanc. Ο Mark Bredif φημίζεται για την ικανότητα των κρασιών του να παλαιώνουν και να αποκτούν εξαιρετικά πολύπλοκο χαρακτήρα. Ακόμα και το πιο κλασικό του και value for money κρασί, επαληθεύει αυτή την φήμη.
  4. Crozes Hermitage

    Crozes Hermitage 2014
    Delas Freres

    Τα κρασιά από το Crozes Hermitage, όταν προέρχονται από εξαιρετικούς παραγωγούς όπως ο Delas Freres, αποτελούν την προσιτή εναλλακτική στα μεγάλα κόκκινα από το Hermitage και το Cote Rotie. Το κρασί ζυμώνει στις παραδοσιακές τσιμεντένιες δεξαμενές και μέρος αυτού ωριμάζει για περίπου 14 μήνες σε δρύινα βαρέλια, κουβαλώντας όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά του Syrah, που το κάνουν δημοφιλές σε όλο τον κόσμο.
  5. Petalos

    Petalos 2014
    Descendientes de J. Palacios

    Όταν το entry level κρασί του παραγωγού έχει αυτή την ποιότητα τότε σίγουρα μιλάμε για ένα μεγάλο παραγωγό! ΟAlvaro Palacios αφού ‘κατέκτησε’ το Priorat, αποφασίζει να αναδείξει μία ακόμα περιοχή της Ισπανίας και μία ακόμα ποικιλία. Πηγαίνει στο Bierzo και μέσα σε λίγα χρόνια καταφέρνει να χαρακτηριστεί η ποικιλία Mencia ως μία από τις πιο ανερχόμενες παγκοσμίως. Αν σας αρέσουν τα Pinot Noir τότε δοκιμάστε και αυτό! Ένα εξαιρετικά ‘food-friendly’ κρασί, που θα μπορούσε να είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους καλοκαιρινούς μήνες.
  6. Apla - Λευκός

    Apla - Λευκός 2016

    Για τον χώρο του κρασιού, ο Νίκος Καρατζάς είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και πιο αξιόλογους οινολόγους της χώρας. Με μεγάλη εμπειρία και σύμβουλος σε πολλά οινοποιεία, η υπογραφή του ως παραγωγός πια, είναι εγγύηση και τα κρασιά του δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από συναρπαστικά. Το λευκό του, χαρμάνι τριών σπουδαίων Ελληνικών ποικιλιών, συνδυάζει τον ευχάριστο και αρωματικό χαρακτήρα με την πολυπλοκότητα και την φινέτσα αλλά και την εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας.
  7. Apla - Ροζέ

    Apla - Ροζέ 2016

    Το Ξινόμαυρο συναντά το Cabernet Sauvignon σε ένα ‘αντρικό’ ροζέ κρασί, δια χειρός Νίκου Καρατζά, ενός ανθρώπου που ξέρει να φτιάχνει ‘μεγάλα’ κρασιά! Είναι σίγουρα ένα ροζέ φαγητού, με αρκετά κομψά αρώματα και χαρακτηριστικά που θα κάνουν να αναθεωρήσουν όσους δεν θεωρούν τα ροζέ, ‘σοβαρά’ κρασιά.
  8. Vriniotis Vradiano Wild Ferment

    Vriniotis Vradiano Wild Ferment
    Vrinioti Wines

    Το Βραδυανό είναι μία σπάνια ερυθρή ποικιλία της Βόρειας Εύβοιας, η αναβίωση της οποίας ανήκει δικαιωματικά στον Κωνσταντίνο Βρυνιώτη και τον οινολόγο Γρηγόρη Σκοπελίτη. Το μοναδικό μονοποικιλιακό ερυθρό κρασί δεν αφήνει αμφιβολία για το ότι η ποικιλία έχει μεγάλες δυνατότητες. Είναι κρασί περιορισμένης παραγωγής, που ζύμωσε με τις ιθαγενείς ζύμες, ωρίμασε σε δρύινα βαρέλια για ένα περίπου χρόνο και ένα χρόνο στην φιάλη πριν έρθει στα ράφια μας.
  9. Κτήμα Μουσών - Μούχταρο

    Κτήμα Μουσών - Μούχταρο 2015
    Μουσών (Κτήμα)

    Το Μούχταρο είναι μία σπάνια ερυθρή ποικιλία που προέρχεται από την περιοχή της Στερεάς Ελλάδας και οφείλει την ύπαρξη του στο Κτήμα Μουσών από την Άσκρη της Θήβας. Το μοναδικό μονοποικιλιακό Μούχταρο στον κόσμο, είναι φρουτώδες, μαλακό αλλά και ‘σοβαρό’ ταυτόχρονα, αποδεικνύοντας ότι η ποικιλία έχει δυνατότητες και αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον. Είναι από αυτά τα κόκκινα που μπορείτε να τα απολαύσετε παρέα με ψάρι!
  10. Νάουσα Μαρκοβίτης

    Νάουσα Μαρκοβίτης
    Μαρκοβίτης (Οινοποιείο)

    Ο Μάρκος Μαρκοβίτης, που κρατάει τα ηνία του ομώνυμου οινοποιείου, κουβαλάει βαριά ιστορία στις πλάτες του, αυτή του Chateau Πήγασος ένα από τα πρώτα οινοποιεία της Νάουσας. Ο Μάρκος εστιάζει στο Ξινόμαυρο και την ανάδειξη του, έχοντας γερές βάσεις αλλά βάζοντας την δική του σφραγίδα παράγοντας μόνο αυτή την ετικέτα, σε στυλ που ακροβατεί ανάμεσα στις παραδοσιακές και τις μοντέρνες Νάουσσες. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην γη, αφήνοντας την να ‘κάνει’ την δουλειά της, χωρίς πολλές επεμβάσεις αξιοποιώντας τον οικογενειακό αμπελώνα που είναι πιστοποιημένος βιολογικός αμπελώνας από το 1992, πολύ πριν εξοικειωθούμε με αυτή την έννοια.
  11. Leda 'Truffle Hunter' Casarossa

    Leda 'Truffle Hunter' Casarossa

    Η οικογένεια Bosio από το περίφημο Piemonte, έδωσε σε αυτό το παιχνιδιάρικο ημίγλυκο, ημιαφρώδες ερυθρό κρασί, το όνομα του αγαπημένου της σκύλου, Leda, που είναι κυνηγός τρούφας! Μην περιμένετε όμως να βρείτε ομοιότητες όμως του κρασιού με την τρούφα, αλλά μόνο φρούτα και λουλούδια.
  12. D’Alamel Chardonnay

    D’Alamel Chardonnay 2013

    Τόσο απολαυστικό και σύνθετο Νεοκοσμήτικο Chardonnay, με αυτή την ποιότητα σε αυτή την τιμή δεν συναντάμε συχνά! Πίσω από τα κρασιά D’Alamel βρίσκεται η οικογένεια Marnier Lapostolle, που αποφάσισε να δημιουργήσει μία νεανική και μοντέρνα σειρά Χιλιανών κρασιών.
  13. Vriniotis G

    Vriniotis G
    Vrinioti Wines

    Σας έχει τύχει να λιγουρεύεστε ένα γλυκό κρασί, περισσότερο από το πιο νόστιμο γλυκό πιάτο? Είναι σίγουρο ότι θα σας συμβεί, μόλις δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό γλυκό κρασί από την ερυθρή ποικιλία Βραδυανό. Στο οινοποιείο Βρυνιώτη, εξερευνώντας τις δυνατότητες αυτής της σπάνιας ποικιλίας δημιούργησαν ένα από τα πιο ‘λαχταριστά’ γλυκά ενισχυμένα κρασιά, με έντονη τριανταφυλλένια γεύση.
  14. Talisker 25 ετών

    Talisker 25 ετών
    Talisker Distillery

    Απαλά αρώματα βανίλιας, κόκκινων φρούτων και λεμονιού, για αυτό το whisky με την εικοσιπενταετή παλαίωση σε βαρέλια bourbon, που παραδοσιακά χρησιμοποιεί το αποστακτήριο. Στον ουρανίσκο έρχεται με δύναμη και γεύσεις δημητριακών, καφέ, πιπεριού και καπνιστής αλμύρας. Μακρύ, καπνιστό τελείωμα.
  15. Talisker 30 ετών

    Talisker 30 ετών
    Talisker Distillery

    Εντυπωσιακά φρέσκο στη μύτη, με έντονα αρώματα ξύλου και βαρελιού. Στη γεύση, έντονο στην αρχή, μαλακώνει στη συνέχεια με αρώματα πιπεριού και μπαχαρικών. Το ξύλο πάντα ξεχωρίζει, ακριβώς όσο πρέπει για να συνοδέψει τη βανίλια, το κακάο και τη καραμέλα που αναδύονται.
  16. Leda 'Truffle Hunter' Barbera d'Asti

    Leda 'Truffle Hunter' Barbera d'Asti

    Ένα Barbera από το Piemonte της Ιταλίας, με θαυμάσιο ρουμπινί χρώμα, άφθονα αρώματα κόκκινων φρούτων στη μύτη, μεταξένιες τανίνες, απαλή αίσθηση στο στόμα και μακρά επίγευση. Εξαιρετική η σχέση ποιότητας/τιμής.
  17. Grape #5 - Άνοιξη 2017

    Grape #5 - Άνοιξη 2017

    Το GRAPE είναι ένα free press περιοδικό, σημείο αναφοράς για το κρασί.
  18. Ketel One 1lt

    Ketel One 1lt
    Nolet Distillery

    Premium βότκα από την Ολλανδία σε επετειακή φιάλη του λίτρου
  19. Η εξέλιξη στο χρόνο - Grande Reserve Naoussa Boutari

    Η εξέλιξη στο χρόνο - Grande Reserve Naoussa Boutari

    Ένα ιδιαίτερο δώρο με δύο σοδειές Grande Reserve Naoussa Boutari (2001 & 2010 τρέχουσα) μαζί με ένα ειδικό έντυπο, με σχολιασμό των χαρακτηριστικών των δύο σοδειών, από τον οινολόγο του οινοποιείου Μπουτάρη στη Νάουσσα.
  20. FNL, THE GUIDE “RESTAURANTS 2017” by Volvo

    FNL, THE GUIDE “RESTAURANTS 2017” by Volvo

    Η πρώτη έκδοση από το κορυφαίο portal γαστρονομίας & ευζωίας, FNL (The Food and Leisure Guide) είναι γεγονός. Το βιβλίο-οδηγός με τα 104 καλύτερα εστιατόρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Μύκονο, Σαντορίνη και Χαλκιδική αποτελεί την συνέχεια και ολοκλήρωση των FNL Best Restaurant Awards by Volvo που απονεμήθηκαν σε μια λαμπρή τελετή στις 19 Δεκεμβρίου 2016.
  21. Untitled Chardonnay

    Untitled Chardonnay 2015
    Σεμέλη Οινοποιητική

    Ένα από τα πιο κομψά και διακριτικά ‘βαρελάτα' Chardonnay του Ελληνικού αμπελώνα, από επιλεγμένους αμπελώνες και την υπογραφή της Σεμέλης, σε στιλ που ακροβατεί ανάμεσα στα Chardonnay του Macon και της Νότιας Αυστραλίας.
  22. JIVAERI ouzo 0.7lt

    JIVAERI ouzo 0.7lt
    Κατσαρός (Αποσταγματοποιία)

    Το ούζο JIVAERI "τριπλής απόσταξης" είναι η αρμονία των αισθήσεων, η γνώση των 150 χρόνων παράδοσης ενσωματωμένα στην τέχνη της παραγωγής αυτού του μοναδικού αποστάγματος.
  23. Thea Μαντινεία

    Thea Μαντινεία 2015
    Σεμέλη Οινοποιητική

    Συνήθως όταν πρόκειται για Μοσχοφίλερο, μιλάμε για αρώματα, φρεσκάδα και οξύτητα. Σε αυτό το Μοσχοφίλερο όμως, μπορούμε να μιλήσουμε και για όγκο και για λιπαρότητα. Πολύ όμορφη προσέγγιση από την Σεμέλη, με καρπό που προέρχεται από έναν αμπελώνα ηλικίας 25 ετών, σε υψόμετρο 650 μέτρων και παραμονή του κρασιού για 6 μήνες με τις λεπτές οινολάσπες του.

Παρακαλώ περιμένετε...

{{var product.name}} προστέθηκε στο καλάθι

{{var product.qty}} Συνέχεια αγορών
ή
Συνέχεια αγορών