Καλώς ήρθατε στο House of Wine! | Σύνδεση | Εγγραφή | Επικοινωνία |

House of Wine

Νέα Προϊόντα

  1. La Vie en Rose

    La Vie en Rose 2016
    Παλυβού (Κτήμα)

    Είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Παλυβός δοκιμάζει συνεχώς νέα πράγματα ενώ παράλληλα δίνει έμφαση και στις σταθερές αξίες, πάντα με επιτυχία! Εδώ όμως φαίνεται ότι η φρεσκάδα της νέας γενιάς ασκεί μεγάλη επιρροή. Άκρως νεανικό, ευωδιαστό και ελαφρύ ροζέ κρασί από Μοσχοφίλερο, που θα αγαπηθεί από μικρούς (ενήλικες) και μεγάλους!
  2. Alpha Pi 250ml

    Alpha Pi 250ml

    Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο απο οικογενειακό Ελαιώνα που βρίσκεται στη μεγαλύτερη και ευφορότερη πεδιάδα της Πελοποννήσου στο νομό Ηλείας. Χρώμα λαμπερό, έντονα πράσινο, άρωμα φρουτώδες, γεμάτο μυρωδιές απο τον πλούσιο κάμπο, γεύση φρέσκου άγουρου καρπού, ήπιο με μεσαίας έντασης πικρά και πικάντικα χαρακτηριστικά.
  3. Alpha Pi 500ml

    Alpha Pi 500ml

    Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο απο οικογενειακό Ελαιώνα που βρίσκεται στη μεγαλύτερη και ευφορότερη πεδιάδα της Πελοποννήσου στο νομό Ηλείας. Χρώμα λαμπερό, έντονα πράσινο, άρωμα φρουτώδες, γεμάτο μυρωδιές απο τον πλούσιο κάμπο, γεύση φρέσκου άγουρου καρπού, ήπιο με μεσαίας έντασης πικρά και πικάντικα χαρακτηριστικά.
  4. Untitled Chardonnay

    Untitled Chardonnay 2015
    Σεμέλη Οινοποιητική

    Ένα από τα πιο κομψά και διακριτικά ‘βαρελάτα' Chardonnay του Ελληνικού αμπελώνα, από επιλεγμένους αμπελώνες και την υπογραφή της Σεμέλης, σε στιλ που ακροβατεί ανάμεσα στα Chardonnay του Macon και της Νότιας Αυστραλίας.
  5. JIVAERI ouzo 0.7lt

    JIVAERI ouzo 0.7lt
    Κατσαρός (Αποσταγματοποιία)

    Το ούζο JIVAERI "τριπλής απόσταξης" είναι η αρμονία των αισθήσεων, η γνώση των 150 χρόνων παράδοσης ενσωματωμένα στην τέχνη της παραγωγής αυτού του μοναδικού αποστάγματος.
  6. Redbreast 12

    Redbreast 12

    Τρομερή εμπειρία και σε εκπληκτική σχέση ποιότητας τιμής. Κατά πολλούς, το κορυφαίο ιρλανδέζικο σε αυτή την κατηγορία τιμής.
  7. Thea Μαντινεία

    Thea Μαντινεία 2015
    Σεμέλη Οινοποιητική

    Συνήθως όταν πρόκειται για Μοσχοφίλερο, μιλάμε για αρώματα, φρεσκάδα και οξύτητα. Σε αυτό το Μοσχοφίλερο όμως, μπορούμε να μιλήσουμε και για όγκο και για λιπαρότητα. Πολύ όμορφη προσέγγιση από την Σεμέλη, με καρπό που προέρχεται από έναν αμπελώνα ηλικίας 25 ετών, σε υψόμετρο 650 μέτρων και παραμονή του κρασιού για 6 μήνες με τις λεπτές οινολάσπες του.
  8. Limoncello Villa Massa

    Liquer ΦΙ Φατουράδα

    Παραδοσιακό λικέρ κανέλλας «Φατουράδα "Φί"»
  9. Laphroaig Quarter Cask

    Laphroaig Quarter Cask
    Laphroaig Distillery

    Στη μύτη γλυκιά βύνη, κάρβουνο, κανέλλα και γλυκιά κάπνα. Γεμάτο, βαρύ σώμα, πιο γλυκό στη γεύση από το δεκάχρονο αδελφάκι του. Έξοχο.
  10. Laphroaig PX Cask (1lt)

    Laphroaig PX Cask (1lt)
    Laphroaig Distillery

    Από αυτά που μόλις ξεκινήσεις, δύσκολα σταματάς. Πλούσια αρώματα σταφίδας και σοκολάτας. Στον ουρανίσκο έρχεται βαρύ και στιβαρό, με λίγη βανίλια και τη γλυκιά κάπνα να κυριαρχεί.
  11. Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Λευκό

    Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Λευκό
    Μέγα Σπήλαιο (Κτήμα)

    Η περιοχή της Αχαΐας φημίζεται κυρίως για τα γλυκά κρασιά από Μοσχάτο. Εδώ όμως έχουμε ένα μυρωδάτο, ελαφρύ και νόστιμο ξηρό Μοσχάτο από την Cavino με εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας. Αναμφισβήτητα ελκυστικό κρασί, που παράγεται από τους ορεινούς και πανέμορφους αμπελώνες, δίπλα στο Μέγα Σπήλαιο, στην Αιγιαλεία.
  12. Septem #inthehouse: Beer & Cheese Pairing

    Septem #inthehouse: Beer & Cheese Pairing

    Σας περιμένουμε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 7:30 μμ., στο #inthehouse Bar του House of Wine για να γνωρίσουμε την Μικροζυθοποιία Septem από… πρώτο χέρι αφού ο κ. Σοφοκλή Παναγιώτου, ιδιοκτήτης και παραγωγός, θα μας μυήσει σε ένα ταξίδι εμπειρίας & γνώσης… δοκιμάζοντας 6 επιλογές της Μικροζυθοποιίας, οι οποίες παντρεύονται ιδανικά με επιλογές τυριών από όλο τον κόσμο!
  13. Τομή Ροζέ

    Τομή Ροζέ 2016
    Τρουπής (Κτήμα)

    Ο Γιάννης Τρουπής και η ομάδα του μας δίνει, ίσως, το καλύτερο ροζέ κρασί από 100% Μοσχοφίλερο. Μια άκρως γοητευτική εκδοχή αυτής της ερυθρωπής ποικιλίας, με αναπάντεχα γεμάτο σώμα και τριανταφυλλένιο προφίλ, που θα μας κάνει να θέλουμε κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο!
  14. Πνεύμα Μαυροδάφνη

    Πνεύμα Μαυροδάφνη
    Παρπαρούση (Οινοποιία)

    Αποτελεί ένα μονοποικιλιακό απόσταγμα στεμφύλων της αυτόχθονης ποικιλίας Μαυροδάφνης. Η αργή απόσταξη αμέσως μετά τη ζύμωση και η δεύτερη εξίσου αργή απόσταξη που ακολουθείται, προσφέρουν μεγάλο γευστικό πλούτο και πολυεπίπεδο δυναμικό αρωμάτων. Με προσέγγιση που μοιάζει στην ιταλική grappa, το απόσταγμα αυτό παρουσιάζει πολυπλοκότητα, φινέτσα και ευγένεια. Το απόσταγμα αυτό είναι αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας του Θανάση Παρπαρούση.
  15. Nikka All Malt

    Nikka All Malt
    Nikka Distillery

    Αρώματα διάφορων φρούτων, όπως πεπόνι, πορτοκάλι και μια ελαφριά νύξη ζαχαρωτών. Στον ουρανίσκο έρχεται απαλά, δίνοντας γεύσεις σταφίδας, μελιού, δημητριακών και φρέσκου γάλακτος. Για όσους τους αρέσει το whisky τους ελαφρύ.
  16. Gentilini Ρομπόλα Κεφαλλονιάς Wild Paths

    Gentilini Ρομπόλα Κεφαλλονιάς Wild Paths 2016
    Gentilini Κοσμετάτος

    Ένα πολύ ξεχωριστό λευκό κρασί με βάση την αρχόντισσα του Ιονίου, τη Ρομπόλα. Διακριτικά αρωματικό, με δροσιστική οξύτητα και μεγάλη διάρκεια, είναι ένα κρασί που ανήκει σε μία άλλη κλάση και το δείχνει. Μια περιορισμένης παραγωγής single-vineyard Ρομπόλα (Το 2016 έδωσε µόλις 5600 φιάλες/150 Magnum) που πρέπει να δοκιμάσετε
  17. Ron Zacapa Royal

    Ron Zacapa Royal
    Licorera Quetzalteca

    Ένα από τα παλαιότερα, πλουσιότερα με τις πιο σύνθετες εκφράσεις ρούμι που παράγεται σήμερα σε ακόμη πιο exclusive εκδοχή.
  18. Botanic Ρετσίνα Sparkling

    Botanic Ρετσίνα Sparkling
    Νικολού

    Το ότι η Ρετσίνα ανακτά την καλή της φήμη και εξελίσσεται σε ένα εξαιρετικό παραδοσιακό κρασί, είναι πια αναμφισβήτητο. Το ότι δημιουργήθηκε μία αφρώδης ρετσίνα με την κλασική μέθοδο, είναι πραγματικά έκπληξη! Ο Βασίλης Νικολού, καθηγητής του ΤΕΙ Οινολογίας, δημιούργησε στο οινοποιείο του στο Κορωπί, την πρώτη αφρώδη Ρετσίνα από Σαββατιανό, με δεύτερη ζύμωση στην φιάλη. Ένα ιδιαίτερο κρασί που παντρεύει το ρετσίνι με τις φυσαλίδες και οδηγεί την παράδοση, σε μοντέρνα μονοπάτια!
  19. Νάουσα Χρυσοχόου

    Νάουσα Χρυσοχόου 2013
    Χρυσοχόου (Κτήμα)

    Είναι σπάνιο η τρέχουσα χρονιά ενός κρασιού να βγαίνει στο εμπόριο 7-8 χρόνια μετά τον τρύγο, ακόμα και για τα Ξινόμαυρα που ξέρουμε ότι πρέπει να ωριμάσουν για πολλά χρόνια πριν κυκλοφορήσουν. Στο Κτήμα Χρυσοχόου, όμως αναλαμβάνουν το κόστος και μας προτείνουν μία τυπική Νάουσα ήδη ώριμη , που μπορούμε να την απολαύσουμε τώρα, χωρίς να φοβόμαστε ότι θα γίνει το στόμα μας ‘τσαρούχι’ από τις τανίνες!
  20. Cava Χρυσοχόου

    Cava Χρυσοχόου 2007
    Χρυσοχόου (Κτήμα)

    Η κορωνίδα του Κτήματος Χρυσοχόου και ταυτόχρονα ένα μοντέρνο κρασί, από τα σπουδαία αμπελοτόπια της Νάουσας! Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρμάνια του Ξινόμαυρου με σχεδόν μία δεκαετία στην πλάτη του. Το Merlot τιθασεύει το αυστηρό Ξινόμαυρο χαρίζοντας του χρωματική ένταση και ακόμα πιο πολύπλοκο χαρακτήρα. Από εκεί αναλαμβάνουν ο χρόνος και το βαρέλι να μαλακώσουν και να μεστώσουν το χαρμάνι, οδηγώντας σε ένα εξαιρετικά σύνθετο σύνολο.
  21. Πρεκνιάρικο Χρυσοχόου

    Πρεκνιάρικο Χρυσοχόου 2015
    Χρυσοχόου (Κτήμα)

    Μία σπάνια λευκή ποικιλία που καλλιεργείται στην Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νάουσας και προσπαθεί να κλέψει λίγο από την αίγλη του Ξινόμαυρου! Με σύμμαχο το Κτήμα Χρυσοχόου από την Νάουσα, το καταφέρνει και μας χαρίζει ένα ώριμο και πληθωρικό κρασί που του πάει πολύ το βαρέλι.

Παρακαλώ περιμένετε...

{{var product.name}} προστέθηκε στο καλάθι

{{var product.qty}} Συνέχεια αγορών
ή
Συνέχεια αγορών