Καλώς ήρθατε στο House of Wine! | Σύνδεση | Εγγραφή | Επικοινωνία |

House of Wine

Νέα Προϊόντα

  1. Peplo

    Peplo 2017
    Σκούρα (Κτήμα)

    Ένα από τα πιο ‘περίτεχνα’ ροζέ κρασιά όχι μόνο του Ελληνικού αλλά του παγκόσμιου αμπελώνα. 3 διαφορετικές ποικιλίες, 3 διαφορετικά είδη ‘δοχείων’ ζύμωσης και ωρίμασης. Το Αγιωργίτικο έχει ζυμώσει και ωριμάσει σε βαρέλια ακακίας, το Syrah σε ανοξείδωτες δεξαμενές και το Μαυροφίλερο έχει εκχυλιστεί με ολόκληρες τις φλούδες για 4 μήνες σε αμφορείς. Τα σταφύλια όλων των ποικιλιών προέρχονται από υψόμετρο άνω των 600 μέτρων. Πίσω από αυτό το κρασί ο σπουδαίος Γιώργος Σκούρας!
    Το αποτέλεσμα εξαιρετικό και πολύπλοκο!
  2. Συσκευασία Δώρου Indi

    Συσκευασία Δώρου Indi

    Χειροποίητη μικρή καπελιέρα με κόκκινο indi σχέδιο. Μια όμορφη συσκευασία ιδανική για να κάνετε ένα δώρο με διάφορα delicatssen ή και ανοιχτό με κρασιά, ποτά και οτιδήποτε άλλο που θα θέλατε να χαρίσετε!
  3. Urban Provence

    Urban Provence 2017
    Chateau De Berne

    Ελκυστικό, δροσερό, με άφθονο κόκκινο και πυρηνόκαρπο φρούτο και πικάντικες πινελιές, ροζέ κρασί από την Προβηγκία. Ένας όμορφος συνδυασμός Grenache, Syrah και Rolle (Vermentino) που δεν αφήνει περιθώρια αντίστασης.
  4. Garrus Caves d’Esclans

    Garrus Caves d’Esclans
    Château d' Esclans - Domaine Sacha Lichine

    Ασύλληπτο ροζέ κρασί από την Προβηγκία, ίσως η κορυφαία ροζέ ετικέτα σε όλο τον πλανήτη! Φρούτο από παλαιά κλίματα Grenache και Vermentino, που ζυμώνει σε καινούρια και 2ης χρήσης βαρέλια 600 lt, όπου και ωριμάζει με τις οινολάσπες για 10 μήνες αποκτώντας κρεμώδη και συμπυκνωμένο χαρακτήρα. Ένα κρασί που πάει τα ροζέ σε άλλο επίπεδο!
  5. Paros Λευκός

    Paros Λευκός 2017
    Μωραϊτη (Οινοποιείο)

    Ένα ζουμερό λευκό κρασί από την Πάρο, ένα νησί με μακρά οινική ιστορία και το οινοποιείο Μωραΐτη που αποτελεί τον σπουδαιότερο παραγωγό του. Φρούτο και ορυκτότητα, φρεσκάδα και νοστιμιά σε ένα ΠΟΠ κρασί από Μονεμβασιά, που ʽφωνάζει΄ αιγαίο και μας ταξιδεύει στα πανέμορφα Ελληνικά νησιά.
  6. Paros Ερυθρός

    Paros Ερυθρός 2016
    Μωραϊτη (Οινοποιείο)

    Η ΠΟΠ Πάρος είναι η μοναδική ζώνη Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης, όπου η επιτρέπεται η ανάμιξη ερυθρών και λευκών σταφυλιών, για την παραγωγή ερυθρών κρασιών. Η πληθωρική Μανδηλαριά, που καλλιεργείται στους άγονους αμπελώνες του νησιού, αναμιγνύεται και τιθασεύεται από την λευκή Μονεμβασιά, σε ένα άκρως δροσερό και ζουμερό ερυθρό κρασί, με βελούδινες τανίνες και πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας.
  7. Κτήμα Μωραΐτη Ροζέ

    Κτήμα Μωραΐτη Ροζέ 2017
    Μωραϊτη (Οινοποιείο)

    Το οινοποιείο Μωραΐτη στην Πάρο, αξιοποιεί το σπάνιο Αηδάνι Μαύρο και δημιουργεί ένα εξαιρετικό ροζέ κρασί που διακρίνεται για την φινέτσα και το γλυκό άρωμα του. Ένα ροζέ κρασί παγκόσμιας κλάσης, με αιγαιοπελαγίτικο ʽαέραʼ, ικανό να αλλάξει άποψη ακόμα και σε όσους δεν ʽσυμπαθούνʼ τα ροζέ κρασιά.
  8. Paros Reserve

    Paros Reserve 2014
    Μωραϊτη (Οινοποιείο)

    Το οινοποιείο Μωραΐτη, που βρίσκεται στην μαγευτική Νάουσα της Πάρου, επιλέγει σταφύλια από τους πιο ορεινούς αμπελώνες του νησιού, ηλικίας μεγαλύτερης των 80 ετών και δημιουργεί ένα σπουδαίο ερυθρό ΠΟΠ κρασί με μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης. Η δυναμική και πληθωρική ερυθρή Μανδηλαριά συνοινοποιείται με ένα ποσοστό της λευκής Μονεμβασιάς για να μαλακώσει, με αποτέλεσμα ένα ζουμερό και σύνθετο ερυθρό Κυκλαδίτικο κρασί.
  9. Malvasia Πάρος

    Malvasia Πάρος 2011
    Μωραϊτη (Οινοποιείο)

    ΠΟΠ γλυκό κρασί από την ποικιλία Μονεμβασιά, όπου τα σταφύλια συλλέγονται υπερώριμα και στην συνέχεια λιάζονται για να αφυδατωθούν κάτω από τον Κυκλαδίτικο ήλιο. Το αποτέλεσμα είναι ένα συμπυκνωμένο ισορροπημένο γλυκό κρασί, που ωριμάζει για 4 χρόνια σε δρύινα βαρέλια, με μεθυστικό άρωμα και γεύση. Συνοδεύει ευχάριστα γλυκά επιδόρπια και ποικιλίες τυριών.
  10. Παπαργυρίου λευκός

    Παπαργυρίου λευκός 2017
    Παπαργυρίου (Κτήμα)

    Το χρώμα του είναι ανοιχτό λεμονί. Το άρωμα του είναι έντονο με γλυκά λευκά φρούτα όπως το ροδάκινο και το πεπόνι αλλά και εσπεριδοειδή, σε φόντο λευκών λουλουδιών. Στο στόμα είναι γεμάτο ζωντάνια, με αισθητή οξύτητα, μέτριο σώμα, γεύσεις εσπεριδοειδών να βγαίνουν μπροστά και σε δεύτερο πλάνο να έρχονται ώριμα πυρηνόκαρπα φρούτα.
  11. Alta Νάουσα

    Alta Νάουσα 2015
    Θυμιόπουλου (Οινοποιία)

    Αν έπρεπε να ταυτίσουμε τον Απόστολο Θυμιόπουλο με μία μόνο ποικιλία, τότε σίγουρα αυτή θα ήταν το Ξινόμαυρο καθώς την γνωρίζει όσο λίγοι! Εδώ επανέρχεται και μας συστήνει ένα νέο πρόσωπο του Ξινόμαυρου, αυτό με το ζωηρό φρούτο και τις μαλακές τανίνες. Ένα Ξινόμαυρο φτιαγμένο για να το απολαύσουμε φρέσκο, χωρίς να πρέπει να περιμένουμε μία δεκαετία για να μαλακώσουν οι τανίνες, που δεν υστερεί σε τυπικότητα. Ένα Ξινόμαυρο που δεν πρέπει να επιστρατεύουμε τα πιο πλούσια κόκκινα κρέατα για να το ευχαριστηθούμε.
  12. Vino Di Sasso

    Vino Di Sasso 2016

    Ο Ευρυβιάδης Σκλάβος είναι από τους πρώτους παραγωγούς στην Ελλάδα που άρχισαν να καλλιεργούν σύμφωνα με τις αρχές της βιοδυναμικής καλλιέργειας και να οινοποιούν με ελάχιστες προσθήκες και παρεμβάσεις. Σήμερα καλλιεργεί σύμφωνα με την ομοιοδυναμική που είναι η Ιταλική εκδοχή της βιοδυναμικής. Ένα cult οινοποιείο της Κεφαλλονιάς που με την επιμονή του και τις σταθερές αξίες έχει φτάσει στην κορυφή. Το αποδεικνύει και αυτή η πολύπλοκη Ρομπόλα που ζυμώνει με τις αυτόχθονες ζύμες και την προσθήκη ελάχιστου θειώδους.
  13. Tanqueray Rangpur

    Tanqueray Rangpur
    Charles Tanqueray Distillery

    Κάτι διαφορετικό εδώ από την Tanqueray. Αυτό το τζιν είναι αρωματισμένο με limes Rangpur, γνωστό και ως πορτοκαλί μανταρίνι. Το σπάνιο Rangpur lime είναι μια έξυπνη επιλογή που φέρνει μια ξεχωριστή και τολμηρή γεύση σε αυτό το υπέροχο gin. Ta εξαιρετικά όξινα φρούτα, μεταδίδουν φρεσκάδα και ξωντάνια σε αυτό το αναζωογονητικό τζιν. Απολαύστε το με ένα καλό tonic και μια φέτα lime.
  14. Πειραματικό Syrah Μπουτάρη - Χωρίς Θειώδη

    Πειραματικό Syrah Μπουτάρη - Χωρίς Θειώδη 2015
    Μπουτάρης (Οινοποιητική)

    Η εταιρεία Μπουτάρη δεν σταματάει του πειραματισμούς ποτέ και ευτυχώς για εμάς, γιατί φτάνουν στην κάβα μας εξαιρετικά και πολύ ενδιαφέροντα κρασιά! Ένα από αυτά είναι και αυτό το εκπληκτικό και ιδιαίτερα απολαυστικό Syrah διά χειρός της σπουδαίας Ρωξάνης Μάτσα, που έχει παραχθεί χωρίς την προσθήκη θειώδους και χωρίς ωρίμαση σε βαρέλι. Ένα απίστευτα κομψό και ‘ατόφιο’ Syrah, που εστιάζει στο φρούτο και κλείνει το μάτι στα κρασιά του Βόρειου Ροδανού!
  15. Aργατία Νάουσα

    Aργατία Νάουσα 2013
    Αργατία (Οινοποιία)

    Το χρώμα του είναι μέτριας έντασης κόκκινο. Το άρωμα του είναι κομψό με άφθονο κόκκινο φρούτο όπως το κεράσι και το βύσσινο, γλυκά μπαχαρικά αλλά και νύξεις λουλουδιών, ντομάτας και μελανιού. Η οξύτητα του είναι ζωηρή, η τανίνες του αισθητές αλλά στρογγυλές, το σώμα του μέτριο και η επίγευση του διαρκεί. Ένα κρασί που πίνεται τώρα αλλά μπορεί να εξελιχθεί για τουλάχιστον μία δεκαετία ακόμα.
  16. Springbank 15 ετών

    Springbank 15 ετών
    Springbank Distillery

    Ακόμη ένα whisky στο ύψος των περιστάσεων από το Springbank. Αρώματα καπνισμένου ξύλου και creme brulee, με έντονη, γλυκιά μυρωδιά καψαλισμένης ζάχαρης. Στον ουρανίσκο, αποξηραμένος ανανάς, ζαχαρωτά και η
    κλασική θαλασσινή αλμύρα, σήμα κατατεθέν του αποστακτηρίου. Αρωματικό και πλούσιο, με μακρύ και ζεστό τελείωμα.
  17. TRUFFLE CHIPS 100gr

    TRUFFLE CHIPS 100gr
    TartufLanghe

    Τα Chips με τρούφα από την Tartuflanghe, είναι ο καινούργιος τρόπος να γευτείτε τα chips. Από υψηλής ποιότητα πατάτας, αποκλειστικά τηγανισμένα σε ελαιόλαδο και ηλιέλαιο, δίνοντας μια μοναδική τραγανή γεύση και τέλειο χρυσαφί χρώμα, απαλά αρωματισμένα με πραγματική τρούφα για μια ανώτερη γεύση. Χάρη του πάχους τους, τα chips τρούφας είναι ιδανικά για dip ή για άλλες μορφές finger food και tapas.
  18. Άλειμμα κρέμας φουντουκιού, με γάλα & γκοφρέτα 250gr

    Άλειμμα κρέμας φουντουκιού, με γάλα & γκοφρέτα 250gr
    Le Comptoir de Mathilde

    Το Comptoir de Mathilde είναι το εξειδικευμένο άλειμμα σοκολάτας, φτιαγμένο παραδοσιακά. Παρασκευάζεται από πολυτελή συστατικά (από 30% έως 50% πάστα φουντουκιού), φοινικέλαιο και χωρίς μονογλυκερλιδιο στεατικού οξέος. Γευτείτε το άλειμμα σοκολάτας και νοιώστε χαρά και ευφορία, καθώς θα σας μεταφέρει πίσω στην παιδική σας ηλικία και θα σας κάνει να ανακαλύψετε μια απροσδόκητη υφή. Αυθεντικό και αναπάντεχο, το άλειμμα σοκολάτας Le Comptoir de Mathilde είναι ένας πραγματικός θησαυρός γεύσης. Δοκιμάστε το μόνοι σας ή με τους αγαπημένους σας.
  19. Γένεσις Ροζέ

    Γένεσις Ροζέ 2017
    Κεχρής (Οινοποιείο)

    Ίσως η πιο ιδιαίτερη ποικιλιακή σύνθεση που μπορούμε να βρούμε σε κρασί και ένα από τα πιο value for money ροζέ κρασιά! Το αυστηρό και δροσερό Ξινομαυρο παντρεύεται με το εξωτικό Gewurtzraminer και ο συνδυασμός είναι ένα γοητευτικότατο και άκρως απολαυστικό ροζέ με άφθονο τροπικό και κόκκινο φρούτο σε φόντο λουλουδιών.

Παρακαλώ περιμένετε...

{{var product.name}} προστέθηκε στο καλάθι

{{var product.qty}} Συνέχεια αγορών
ή
Συνέχεια αγορών