Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 603

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Nautilus
    Nautilus 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache, Syrah, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Απίστευτο value for money κρασί από το La Tour Melas, στο οποίο συναντιούνται τρεις ποικιλίες που αποδεδειγμένα δίνουν σπουδαία ροζέ κρασιά, το Αγιωργίτικο, το Grenache και το Syrah. Κρασί με πολλές αρετές όπως η φινέτσα, η φρεσκάδα και τα πολύπλοκα αρώματα και γεύσεις που θα λατρέψετε από την πρώτη στιγμή.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Σιγάλας - Νυχτέρι
    Σιγάλας - Νυχτέρι 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Αν μέσα στο μυαλό σας έχετε συνδέσει την έννοια της πολυπλοκότητας μόνο με ερυθρά κρασιά, το Νυχτέρι Grande Reserve του Σιγάλα, μάλλον θα σας βοηθήσει να αλλάξετε γνώμη. Ένα στυλ κρασιού βουτηγμένο στην μακρά παράδοση της Σαντορίνης, από υπερώριμα σταφύλια και μεγάλη ωρίμαση σε βαρέλι, φτιαγμένο από το ‘μαγικό’ χέρι ενός σπουδαίου Έλληνα παραγωγού.
  3. Mount Gay XO
    Mount Gay XO
     
    43% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    60,00 €
    Ιδιαίτερα ευχάριστο ρούμι με γεμάτο σώμα απο τα Barbados. Έχει κερδίσει χρυσά βραβεία στο Monde Selection των Βρυξελλών και trophy στο International Spirits Challenge στο Λονδίνο το 2001.
  4. Capanelle 50&50
    50&50 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5 alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    'Ενα πραγματικά σπάνιο δείγμα των Super Tuscans, πυκνό, με έντονα, πιπεράτα αρώματα κερασιών και δαμάσκηνων, όπου το Merlot εμφανίζεται με συγκλονιστική δύναμη και πλούτο, συνδυασμένο άψογα με την κομψότητα και την ευγένεια του Sangiovese. Πλούσιες, ώριμες και εντυπωσιακές τανίνες, υποστηριζόμενες από αξιοσημείωτη οξύτητα, μαζί με τα αρώματα ξύλου των δρύινων βαρελιών της ωρίμανσης, δίνουν ένα σπάνιο κρασί, για να συνοδεύσει σπάνια κρέατα και εξαιρετικά πιάτα.
  5. Άκρες - Ροζέ
    Άκρες - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    Ζυμωμένο σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Σύντομη προζυμωτική εκχύλιση, αναστολή της μηλογαλακτικής ζύμωσης, σύντομη ωρίμανση πάνω στις φίνες οινολάσπες. Ώριμα κεράσια, φραμπουάζ, γλυκά μπαχαρικά, ροδοπέταλα, γεμάτο και πολύπλοκο στόμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Freixenet Ice Cuvee
    Freixenet Ice Cuvee
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Λευκός, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    90%
    Λεπτές φυσαλίδες σε συνδυασμό με αρώματα ροδάκινου, ώριμων αχλαδιών, λουλουδιών και τροπικών φρούτων. Κρεμμώδες, γλυκό και με μεγάλη επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Freixenet Ice Rose Cuvee
    Freixenet Ice Rose Cuvee
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Ροζέ, Chardonnay, Garnacha, Pinot Noir, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    Λεπτές φυσαλίδες σε συνδυασμό με αρώματα φράουλας, ώριμων κερασιών, φραγκοστάφυλου και λουλουδιών. Κρεμώδες, γλυκό και με κομψή επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Belvedere
    Belvedere Vodka (6lt)
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    98%
    464,70 €
    Belvedere σημαίνει «ωραία θέα» και η βότκα Belvedere πήρε το όνομά της προς τιμή των Βασιλικών Ανακτόρων Belvedere, που βρίσκονται στη Βαρσοβία της Πολωνίας. Η Belvedere είναι η αγαπημένη επιλογή διάσημων προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο και σερβίρεται στα καλύτερα και πιο γνωστά bars και clubs. Η βελούδινη γεύση της αναδεικνύει κάθε ποτό, είτε πρόκειται για κοκτέιλ, για σφηνάκι ή σκέτο με πάγο σε μια απολαυστική εμπειρία.
  9. Κτήμα Αβαντίς - Syrah
    Κτήμα Αβαντίς - Syrah 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ένα κρασί-σχολή στο ελληνικό Syrah, που αναβλύζει αγάπη και προσήλωση στην θαυμαστή αυτή ερυθρή ποικιλία. Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στη σωστή αποτύπωση των τυπικών χαρακτηριστικών της ποικιλίας, ενώ η επιρροή του βαρελιού τονίζει ακόμα περισσότερο τον πικάντικο χαρακτήρα του και ενισχύει την πολυπλοκότητά του. Επιλέξτε το για να συνοδεύσετε μία αξέχαστη κρεατοφαγία ή παλαιώστε το και θαυμάστε την εξέλιξή του με το χρόνο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Μεθέα Ερυθρός
    Μεθέα Ερυθρός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Μαντηλαριά, Πιείτε το τώρα, 12,7% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    8,00 €
    Μανδηλαριά και Merlot δίνουν ένα αρωματικό, ελαφρύ, ερυθρό κρασί με ιδανική σχέση ποιότητας τιμής. Ξεχάστε πολυπλοκότητα από παλαίωση σε βαρέλι, εδώ έχουμε να κάνουμε με μια fruit forward εκδοχή κρασιού με τυπικά αρώματα μοσχάτου, ελαφρύ σώμα και ήπιες τανίνες, που πίνεται ευχάριστα σερβιρισμένο σε δροσερή θερμοκρασία.
  11. Belvedere Vodka Smogory Forest
    Belvedere Vodka Smogory Forest
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    97%
    67,20 €
    Η Smogóry Forest είναι τολμηρή και απολαυστική. Αναδεικνύει τις πιο πλούσιες γεύσεις της σίκαλης και είναι ιδανική για κοκτέιλ με πολύπλοκες γεύσεις.
  12. Freixenet Rose Alcohol Free
    Freixenet Rose Alcohol Free
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Ροζέ, Πιείτε το τώρα, 0% alc.
    Αφρώδες χωρίς αλκοόλ γίνεται? Και όμως γίνεται ο οίκος Freixenet μας προτείνει μία σειρά από δύο αφρώδη προϊόντα χωρίς αλκοόλ. Το ροζέ έχει όλα αυτά τα στοιχεία που αγαπάμε στις ‘μπουρμπουλήθρες’ εκτός από το αλκοόλ! Ζωντάνια, φρούτο, δροσιά και … πίνουμε άφοβα όλοι!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Freixenet Blanco Alcohol Free
    Freixenet Blanco Alcohol Free
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Λευκός, Πιείτε το τώρα, 0% alc.
    Το εμβληματικό Ισπανικό οινοποιείο Freixenet, που έχει ταυτιστεί με την παραγωγή εξαιρετικών αφρώδων οίνων δημιούργησε αυτό το αφρώδες ποτό με 0 % αλκοόλ, από συμπυκνωμένο γλεύκος, ιδανικό για όσους δεν θέλουν ή δεν ‘πρέπει’ να καταναλώνουν αλκοόλ. Το ευχάριστο φρουτώδες άρωμα του, οι παιχνιδιάρικες φυσαλίδες και η δροσιστική του γεύση κρύβουν καλά την έλλειψη της αλκοόλης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Belvedere Vodka Lake Bartezek
    Belvedere Vodka Lake Bartezek
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    67,20 €
    Η Lake Bartężek είναι δροσερή και εκλεπτυσμένη. Αποκαλύπτει τα πιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά της σίκαλης και είναι ιδανική για ποτά με λεπτή γεύση που σερβίρονται παγωμένα.
  15. Leda 'Truffle Hunter' Blush Rose
    Leda 'Truffle Hunter' Blush Rose
     
    Γλυκός, Αφρώδης, Ροζέ, Brachetto, Moscato, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    93%
    Το χρώμα του είναι ανοιχτό τριανταφυλλί. Το άρωμα του είναι πολύ ευχάριστο με αρώματα φράουλας, βερίκοκου, μήλου σε φόντο λευκών λουλουδιών και μελιού. Στο στόμα τα σάκχαρα, η οξύτητα και οι φυσαλίδες δημιουργούν ένα ιντριγκαδόρικο σύνολο, το αλκοόλ είναι χαμηλό και η επίγευση του γλυκιά και φρουτένια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις