Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 121-135 από 603

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κτήμα Θεοδωρακάκου Περίβλεπτος Λευκός
    Περίβλεπτος Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    Η απόλυτη φρεσκάδα στο ποτήρι σας. Δεν είναι τόσο η αρωματική ένταση που θα σας συνεπάρει, αλλά αυτή η ‘καθαρότητα’ φρούτου που θα ‘ανιχνεύσετε’. Νότες εσπεριδοειδών που θυμίζουν, νεράντζι, μανταρίνι και αιθέρια έλαια από φλούδες πορτοκαλιού, μαζί με κάποιες πιο ώριμες νότες από μπανάνα, ώριμο αχλάδι και νύξεις από λευκόσαρκα φρούτα. Μια μύτη που δεν μαγεύει τόσο με την πολυπλοκότητα της, αλλά με την αμεσότητα του χαρακτήρα της. Στο στόμα η οξύτητα είναι αρκούντως δροσιστική, παρά τις συνολικά χαμηλές, σε οξύτητα, “επιδόσεις” της ποικιλίας, ενώ το κρασί διαθέτει κατά το τελείωμα του μια ελαφρώς πικρή επίγευση, που θα λέγαμε ότι “θα ανοίξει την όρεξη σας” να πιείτε παραπάνω.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Συμεωνίδη - Chardonnay
    Συμεωνίδη - Chardonnay 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay
    Βαθμολογία:
    60%
    Πρασινοκίτρινες κρυσταλλικές θεϊκές αποχρώσεις. Εύγευστο και ισορροπημένο. Εξαιρετικό λεπτό άρωμα μπανάνας, λεμονιού και ανανά. Ευχάριστη οξύτητα και επίγευση που εντυπωσιάζει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Abyss
    Abyss 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Σύνθετο βαρελάτο Ασύρτικο από αμπελώνες σε υψηλό υψόμετρο στην Αργολίδα! Μία έκφραση του Ασύρτικου που εστιάζει στον πλούτο, την ένταση και την διάρκεια καθώς έχει ωριμάσει σε δρύινα γαλλικά και αμερικάνικα βαρέλια για 8 μήνες. Ένα γαστρονομικό κρασί που έχει την δομή να απογειώσει πολλά λιπαρά και πληθωρικά πιάτα, είτε βασίζονται στο ψάρι είτε στο κρέας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  4. Notes White
    Notes White 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Τσαούσι, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Το Gentilini, το δημοφιλές οινοποιείο από την Κεφαλονιά, κάνει ένα διάλειμμα από την μεγάλη του «αδυναμία», τη Ρομπόλα, για να μας δώσει ένα κοσμοπολιτικό αλλά ταυτόχρονα καθημερινό και ευέλικτο λευκό κρασί. Το Τσαούσι και το Sauvignon Blanc, συναντιούνται στο ίδιο χαρμάνι και μας χαρίζουν το δροσιστικό και αρωματικό αποτέλεσμα της «συνεργασίας» τους. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμα, αξίζει να το κάνετε άμεσα!
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  5. Coma Berenices
    Coma Berenices 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Ευγενές λευκό κρασί που φέρνει στο ποτήρι μας ένα κομψό βαρελάτο Viognier, κατά τα Γαλλικά πρότυπα. Είναι δροσερό, με όμορφη οξύτητα και πλούσια αρώματα εξωτικών φρούτων που παιχνιδίζουν όμορφα με τις πικάντικες αρωματικές νότες που δίνει το βαρέλι. Κρασί περιορισμένης παραγωγής που εντυπωσιάζει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Χρυσάμπελο Λευκό
    Χρυσάμπελο Λευκό 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Πλούσιο και εκφραστικό βαρελάτο λευκό από Chardonnay που θα ικανοποιήσει τους φαν του συγκεκριμένου τύπου κρασιού. Είναι πληθωρικό αρωματικά, παχύ και γενναιόδωρο στο στόμα, με σωστή οξύτητα και καλή διάρκεια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  7. Κτήμα Δρυόπη - Ροζέ
    Κτήμα Δρυόπη - Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Λαμπερό ροζέ χρώμα, ζωηρά αρώματα, με τα τυπικά φθινοπωρινά φρουτώδη αρώματα της ποικιλίας και με όμορφη αίσθηση στο στόμα, δίνει χρώμα στο τραπέζι συντροφεύοντας νόστιμους κρεατοφαγικούς μεζέδες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Οροπέδιο
    Οροπέδιο 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Ειδική Τιμή 10,20 € Κανονική τιμή 12,00 €
    Η οικογένεια Μπουτάρη ξέρει την Μαντινεία όσο κανένας άλλος. Mετά το πολυαγαπημένο κλασικό Μοσχοφίλερο που έκανε γνωστή την περιοχή και την ποικιλία, έρχεται η κορυφαία έκφραση του οινοποιείου. Ένα κρασί από ορεινούς αμπελώνες σε υψόμετρο 650 μέτρων με φινετσάτο άρωμα και γεύση που καθηλώνει.
  9. Αμπελόεις - Μαλαγουζιά
    Αμπελόεις - Μαλαγουζιά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Ένα δροσερό, τραγανό κρασί που μας δίνει όλα τα όμορφα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά της Μαλαγουζιάς, για να τα συνδυάσουμε με ψαρικά ή να το πιούμε στο ποτήρι σαν απεριτίφ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Bourgogne Rouge
    Bourgogne Rouge 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Μέχρι τέλος Απριλίου ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Mία εξαιρετική έκφραση του Pinot Noir με την υπογραφή των Sylvain και Didier Defaix. Η αγαπημένη ερυθρή ποικιλία με την ξεχωριστή κομψότητα και το φινετσάτο χαρακτήρα φανερώνει σε κάθε γουλιά τη φροντίδα και την αφοσίωση κατά την παραγωγή αλλά κυρίως το σεβασμό για το terroir. Ένα ακαταμάχητο, τυπικό ερυθρό της σπουδαίας περιοχής της Βουργουνδίας με εξαιρετικά σταφύλια των ιδιόκτητων αμπελώνων κοντά στην πόλη Auxerre, στην καρδιά του Chablis, σε μία απίθανη αντιστοιχία ποιότητας - τιμής.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Αμπέλου Φως - Μοσχάτο
    Αμπέλου Φως - Μοσχάτο 2022
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Λευκός, Moscato, Μοσχάτο Λευκό, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Ειδική Τιμή 5,36 € Κανονική τιμή 6,30 €
    Ευχάριστο, αρωματικό, ελαφρύ και ημίξηρο λευκό κρασί, ικανό να μας ανεβάσει την διάθεση, όλες τις ώρες της ημέρας και όλες τις εποχές του χρόνου. Με φανταστική σχέση τιμής ποιότητας είναι ιδανικό κρασί για πάρτι αλλά και για το καθημερινό τραπέζι. Συνοδεύει ελαφριά φαγητά, μεζεδάκια αλλά και φρούτα.
  12. Enotria Λευκός
    Enotria Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Βηλάνα
    Βαθμολογία:
    83%
    Η κλασική Κρητική Βηλάνα «μπουστάρεται» αρωματικά με ένα 20% Sauvignon Blanc στην λευκή Enotria του Δουλουφάκη, δίνοντας ένα value for money κρασί με ήπια αρώματα εσπεριδοειδών και πράσινων φρούτων σε συνδυασμό δροσιστική οξύτητα. Το χαρμάνι των δυο ποικιλιών δένει πολύ όμορφα και η τιμή του κρασιού το συνιστά εξαιρετική λύση για το καθημερινό τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  13. Δουλουφάκης - Αφρώδης Λευκός
    Δουλουφάκης - Αφρώδης Λευκός
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Βιδιανό, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    Το πρώτο αφρώδες κρασί, με την παραδοσιακή μέθοδο, από 100% Βιδιανό είναι γεγονός! Μια πολύπλευρη Κρητική ποικιλία που μέχρι πριν 15 χρόνια, κινδύνευε με εξαφάνιση, όχι μόνο αναβίωσε, αλλά αποτελεί μεγάλη ελπίδα για όλο τον Ελληνικό αμπελώνα. Το αποδεικνύει και αυτό το εκπληκτικό αφρώδες του Νίκου Δουλουφάκη, που γνωρίζει το Βιδιανό όσο λίγοι. Φτιαγμένο με την μέθοδο της Καμπανίας, εμφανίζει πολύπλοκο και ιδιαίτερο χαρακτήρα, με τα στοιχεία της ποικιλίας να ‘δένουν’ υπέροχα με αυτά που αποκτά από την δεύτερη ζύμωση στην φιάλη, όπου και παρέμεινε για δύο χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Κτήμα ΑΛΦΑ - Ροζέ
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Θα ήταν πολύ δύσκολο το μοναδικό ροζέ κρασί του Κτήματος ΑΛΦΑ να μην είναι τουλάχιστον εξαιρετικό. Πρόκειται για ένα απολαυστικό και μοντέρνο κρασί από 100% Ξινομαυρο που έχει οινοποιηθεί με απαράμιλλη φροντίδα και προσοχή, για να το απολαύσουμε στις πιο όμορφες στιγμές μας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Deus
    Deus
     
    Ημίγλυκος, Ημιαφρώδης, Λευκός, Μοσχάτο Ρίου, 8% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Ένα ημίγλυκο και ημιαφρώδες λευκό κρασί από Μοσχάτο Ρίου, μία ιδιαίτερα αρωματική ποικιλία που έχει προικίσει το κρασί με άφθονα αρώματα φρούτων και λουλουδιών. Το χαμηλό αλκοόλ και ευχάριστη γλυκύτητα υπόσχονται να μην αφήσουν κανένα ασυγκίνητο. Μπορεί να καταναλωθεί ως επιδόρπιο μόνο του, να συνοδεύσει φρουτοσαλάτες ή ελαφριά γλυκά κρεμώδη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις