15ήμερο Πελοποννήσου

15ήμερο Πελοποννήσου
Η προσφορά έχει λήξει. Θα βρείτε πολλές ακόμη προσφορές εδώ: Προσφορές
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 187

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Μπουτάρης - Αγιωργίτικο
    Μπουτάρης - Αγιωργίτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    65%
    Πολύ καλή έκφραση της τυπικής Νεμέας για το καθημερινό τραπέζι: Όμορφο, ρουμπινί χρώμα, πλούσια αρώματα τυπικά του Αγιωργίτικου, ευχάριστη και φρουτώδης επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  2. Ωδή Πανός
    Ωδή Πανός 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Επιδέχεται Παλαίωση, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Δημοφιλές αφρώδες κρασί που συνδυάζει τα κομψά ανθικά αρώματα του Μοσχοφίλερου με την δροσιστική φρεσκάδα των φυσαλίδων της αφρώδους οινοποίησης. Μία ευγενική (και οικονομική) εναλλακτική της Σαμπάνιας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Monograph Μοσχοφίλερο
    Monograph Μοσχοφίλερο 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Ευχάριστος ποικιλιακός χαρακτήρας, με το Μοσχοφίλερο να εκφράζεται με ανθικές νύξεις λευκών λουλουδιών και τριαντάφυλλου στη μύτη και χαμηλό αλκοόλ, ελαφρύ σώμα και τραγανά επίπεδα οξύτητας στο στόμα. Εντυπωσιακά καλοφτιαγμένο αν αναλογιστεί κάποιος τη τιμή του Monograph. Το βιδωτό πώμα εγγυάται φρεσκάδα αρωμάτων και φυσικά ευκολία στο άνοιγμα της φιάλης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Ωδή Πανός Ροζέ
    Ωδή Πανός Ροζέ
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Ευχάριστο και πολύ εξωστρεφές ροζέ αφρώδες κρασί από Μοσχοφίλερο που βγάζει όλη την ακαταμάχητη γοητεία του σε αυτό το μπουκάλι. Οι παιχνιδιάρικες φυσαλίδες παρασύρουν τα ζωηρά φρουτώδη και ανθικά αρώματα και γεύσεις, ανεβάζοντας την διάθεση στα ύψη! Ιδανικό για απεριτίφ, για εορτασμούς αλλά και για να συνοδεύσει νόστιμα ορεκτικά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Monograph Multi
    Monograph Multi 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Μπορούμε σε ένα καθημερινό και οικονομικό κρασί να μιλάμε για κάποια πολυπλοκότητα και ένταση? Η Γαία κατάφερε να δημιουργήσει ένα τέτοιο παράδειγμα που αν και έρχεται από την ‘entry level’ σειρά της, έχει ποιότητα που θα ζηλεύαν πολλά κρασιά στη τιμή των 10 €, με το Μοσχοφίλερο να χαρίζει τον αρωματικό του χαρακτήρα, τον Ροδίτη την ‘σοβαρότητα’ του και το Ασύρτικο να έρχεται να ολοκληρώνει και να ενισχύει τον τραγανό του χαρακτήρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Στροφιλία Γης "Διαδρομές"
    Στροφιλία Γης "Διαδρομές" 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    100%
    Η Μαλαγουζιά εκφράζεται πολύ όμορφα στον Αττικό αμπελώνα και το αποδεικνύει αυτή η εξωτική ‘διαδρομή’ της Στροφιλιάς. Η άριστη πρώτη ύλη από τους ιδιόκτητους αμπελώνες στην Ανάβυσσο, η προσεκτική οινοποίηση αλλά και η ωρίμαση σε βαρέλια ακακίας που περνάει ένα μέρος του κρασιού, οδηγούν σε μία γοητευτική και μοντέρνα έκφραση της ποικιλίας που κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Μπουτάρης - Μοσχοφίλερο
    Μπουτάρης - Μοσχοφίλερο 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Όμορφα τυπικό λευκό κρασί από την σταθερά αγαπημένη ποικιλία Μοσχοφίλερο. Φρέσκα λουλουδάτα αρώματα, δροσιστική οξύτητα, τεράστια γκάμα συνδυασμών στο τραπέζι και ελκυστική τιμή, εξηγούν τους λόγους που η ετικέτα αυτή παραμένει αμείωτα δημοφιλής.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  8. Πέρασμα
    Πέρασμα 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    70%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Εκπληκτικό Σαββατιανό που ξαφνιάζει με την φρεσκάδα και τα ζωηρά αρώματα που μας θυμίζουν κρασιά από ψυχρά κλίματα, παρόλο που καλλιεργείται στο ζεστό κλίμα του Αττικού αμπελώνα. Η επιλεγμένοι αμπελώνες ηλικίας 30-50 ετών, οι χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις και η λεπτομερής οινοποίηση οδηγούν σε ένα ιδιαίτερα νόστιμο λευκό κρασί που μπορεί να στολίσει τόσο το καθημερινό όσο και ένα γιορτινό τραπέζι. Είναι απολαυστικό τώρα όμως είναι από τα λευκά κρασιά που θα μπορούσαν να εξελιχθούν όμορφα για 2-3 χρόνια στην φιάλη. Η σχέση τιμής ποιότητας είναι παραπάνω από εξαιρετική!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. 14-18h
    14-18h 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    Το 14-18h είναι ένα ροζέ που αποδεικνύει την μεγάλη γκάμα κρασιών που μπορεί να δώσει το Αγιωργίτικο της Νεμέας. Όμορφο αλλά γεμάτο ροζέ, θέλει φαγητό και μάλιστα μεζεδάκια με κρέας που του επιτρέπουν να ξεδιπλώσει το γευστικό του ταλέντο. Σημείωση: το όνομά του (14-18h) προκύπτει από τις ώρες της εκχύλισης (δηλαδή της συνύπαρξης των στερεών και των υγρών στοιχείων του σταφυλιού στην αρχή της διαδικασίας της οινοποίησης) που απαιτούνται για να δημιουργηθεί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  10. Στροφιλιά Ροζέ Classy
    Στροφιλιά Ροζέ Classy 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Gewurztraminer, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Εξωστρεφές ροζέ που συνδυάζει υποδειγματικά τη χάρη του Αγιωργίτικου με την πικάντικη γοητεία του Gewurztraminer σε ένα ζουμερό και απολαυστικό κρασί με αρώματα κόκκινων και εξωτικών φρούτων. Θα σταθεί όμορφα δίπλα σε Ελληνικά πιάτα με κόκκινη σάλτσα και σε οποιοδήποτε πικάντικο πιάτο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Οδίτης
    Οδίτης 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Το Αγιωργίτικο είναι αποδεδειγμένο ότι δίνει ακαταμάχητα ροζέ κρασιά! Όταν δε, προέρχεται από ορεινούς αμπελώνες στην ορεινή Κορινθία και φέρει την υπογραφή της Στροφιλιάς, τότε μιλάμε σίγουρα για ένα ροζέ που κλέβει την παράσταση. Δροσερό, ξεμυαλιστικό αλλά ταυτόχρονα και κομψό ροζέ που ‘ταξιδεύει΄.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Κτήμα Σεμέλη Νεμέα Reserve
    Κτήμα Σεμέλη Νεμέα Reserve 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Όμορφο ερυθρό κρασί από τη Νεμέα, που ξεδιπλώνει γενναιόδωρα τον αρωματικό του χαρακτήρα και την πλούσια δομή του. Πικάντικο, πληθωρικό και σωστά τανικό, προορίζεται για αξέχαστα κρεατοφαγικά γεύματα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Peplo
    Peplo 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Αγιωργίτικο, Μαυροφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ένα από τα πιο ‘περίτεχνα’ ροζέ κρασιά όχι μόνο του Ελληνικού αλλά του παγκόσμιου αμπελώνα. 3 διαφορετικές ποικιλίες, 3 διαφορετικά είδη ‘δοχείων’ ζύμωσης και ωρίμασης. Το Αγιωργίτικο έχει ζυμώσει και ωριμάσει σε βαρέλια ακακίας, το Syrah σε ανοξείδωτες δεξαμενές και το Μαυροφίλερο έχει εκχυλιστεί με ολόκληρες τις φλούδες για 4 μήνες σε αμφορείς. Τα σταφύλια όλων των ποικιλιών προέρχονται από υψόμετρο άνω των 600 μέτρων. Πίσω από αυτό το κρασί ο σπουδαίος Γιώργος Σκούρας! Το αποτέλεσμα εξαιρετικό και πολύπλοκο!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Γαία 4-6h
    Γαία 4-6h 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Ένα νέο ροζέ κρασί σε στυλ Προβηγκίας από Αγιωργίτικο θα μπει κατευθείαν στην καρδιά μας. Το μυστικό είναι τα φρέσκα γλυκόξινα κόκκινα φρούτα εποχής, το υπέροχο σομόν χρώμα του και η φρεσκάδα του. Πίνεται από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες έως και αργά το βράδυ με δροσερά γλυκά και μεσογειακά πιάτα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  15. Ρητινίτης Nobilis
    Ρητινίτης Nobilis 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Μία ευγενής, σύγχρονη προσέγγιση στη Ρετσίνα όπου το ζωηρό φρούτο κοντράρει στα ίσια τα αρώματα της ρετσίνας δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα ισορροπημένο κρασί. Οινοποιημένη με ιδιαίτερη προσοχή και με σεβασμό στην ιστορία της Ρετσίνας, η ετικέτα Ρητινίτης Nobilis θα συνοδεύσει κάθε τυπικό Ελληνικό μεζεδάκι, ξυπνώντας όμορφες μνήμες από ανέμελες στιγμές του παρελθόντος…
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις