Καλώς ήρθατε στο House of Wine! | Σύνδεση | Εγγραφή | Επικοινωνία |

House of Wine

Metaxa Angel's Treasure
Ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Με την αγορά μίας φιάλης METAXA ANGELS' Treasure 70cl, αυτόματα έχετε εξασφαλίσει μια διπλή πρόσκληση να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία στα κελάρια του Οίκου Μεταξά στην Κάτω Κηφισιά .

Το δώρο είναι προσφορά του Οίκου Μεταξά σε συνεργασία με το House of Wine και ισχύει για αγορές METAXA ANGELS' Treasure 70cl που θα πραγματοποιηθούν από το House of Wine από 24/10/2016 έως και 31/12/2016.

Η πρόσκληση είναι διπλή και προσωπική, δεν ανταλλάσσεται, δεν εξαργυρώνεται και δε μεταβιβάζεται . Αφορά εσάς που πραγματοποιήσατε την αγορά και το άτομο επιλογής που επιθυμείτε να σας συνοδεύσει.

Οι ξεναγήσεις θα λάβουν χώρο το διάστημα από τις 15 Ιανουάριου 2017 έως και το τέλος Φεβρουαρίου 2017. Η κάθε ξενάγηση θα αφορά γκρουπ μέχρι και 16 άτομα και η ξενάγηση διαρκεί περίπου 2 ώρες. Οι ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν οι ξεναγήσεις θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα και θα είναι συγκεκριμένες και δεν θα αλλάζουν, εκτός αν ο Οίκος Μεταξά κρίνει το αντίθετο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις ημερομηνίες διεξαγωγής και την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας θα ακολουθήσει ξεχωριστή επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα στοιχεία που μας καταχωρήσατε στην φόρμα παραγγελία σας.

Ο Οίκος Μεταξά και το houseofwine.gr δεν έχουν καμία υποχρέωση ως προς την μετάβαση των προσκεκλημένων στις εγκαταστάσεις του Οίκου Μεταξά. Οι συμμετέχοντες στην ξενάγηση θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους.
ανα σελίδα

2 Είδος(η)

Λίστα  Πίνακας 

Φθίνουσα Ταξινόμηση
* Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ
 1. METAXA Angels Treasure
   

  METAXA Angels Treasure
  Metaxa

  177,20 €

  41% alc.
  Μία μοναδική δημιουργία του Metaxa Master Κωνσταντίνου Ράπτη, το METAXA ANGELS’ Treasure είναι ένα ποτό που χαρακτηρίζεται από μοναδική συμπύκνωση, ...

  Μάθετε περισσότερα

 2. METAXA Grand Fine
   

  METAXA Grand Fine
  Metaxa

  56,50 €

  40% alc.
  Το METAXA GRANDE FINE είναι ένα μείγμα παλαιωμένων αποστάγματα σταφυλιών και αρωματικών κρασιών από τη Σάμο, προσφέροντας έναν εκλεπτυσμένο χαρακτήρα.
  Μάθετε περισσότερα

ανα σελίδα

2 Είδος(η)

Λίστα  Πίνακας 

Φθίνουσα Ταξινόμηση
* Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

Παρακαλώ περιμένετε...

{{var product.name}} προστέθηκε στο καλάθι

{{var product.qty}} Συνέχεια αγορών
ή
Συνέχεια αγορών