Κυριακή Του Πάσχα
Η ποικιλία των γεύσεων και των πρώτων υλών και βεβαίως η μέγιστη απόλαυσή τους με το κρασί επιτρέπει διαφορετικά κρασιά για κάθε στάδιο του τραπεζιού!
Τολμήστε να έχετε μία Σαμπάνια ή ένα αφρώδες με την παραδοσιακή μέθοδο για πιο σοφιστικέ συνδυασμό και γευστικά παιχνίδια αλλά και ένα καλοδουλεμένο Orange για την έκπληξη των 'πορτοκαλί' τανινών και αρωμάτων που θα φλερτάρουν με τα πιάτα σας. Τα ελαφριά λευκά για τις σαλάτες και τα ορεκτικά σας ή αντίστοιχα τα ροζέ από Ξινόμαυρο ή Αγιωργίτικο θα μεγαλουργήσουν δίπλα στο ζουμερό κοκορέτσι και τις πίτες.
Επιλέξτε το βασιλιά της ημέρας, το Ξινόμαυρο, για το αρνί σας ή άλλα κόκκινα με καλή οξύτητα, όπως το Syrah. Με λίγα χρόνια παλαίωσης το κρασί θα έχει κερδίσει σε πολυπλοκότητα, θα έχουν μαλακώσει οι τανίνες του και θα κερδίσουν πόντους. Για τους διεθνείς, Nebbiolo και Cabernet Sauvignon ή blend αυτού θα χαρίσουν μεγάλες συγκινήσεις!
Για εκείνους που θα προσθέσουν λεμόνι και ρίγανη λευκά κρασιά με καλή οξύτητα και πλούσιο σώμα όπως οι βαρελάτες Σαντορίνες ή και το Chardonnay είναι η καλύτερη λύση.
-
Karipidis - Rose 2023
Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 12,5% alc.
14,80 € Φτάνει μέχρι 13,62 €Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοιΕίναι γνωστό ότι η οικογένεια Καριπίδη επενδύει στις διεθνείς ποικιλίες παράγοντας πολύ όμορφες εκφράσεις των πιο φημισμένων σταφυλιών. Μία από αυτές είναι και το τοσκανέζικο Sangiovese που καλλιεργούμενο στους βιολογικούς αμπελώνες της οικογένειας στην Θεσσαλία, μας χαρίζει ένα ροζέ με χρώμα και στιλ που κλείνει το μάτι προς την Προβηγκία. -
Μεθυμναίος Λευκός 2021
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Χιδηριώτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
14,90 € Φτάνει μέχρι 13,71 €Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοιΈνα blanc de noir (λευκό κρασί από μαύρα σταφύλια) από την άγνωστη ερυθρή ποικιλία Χυδηριώτικο, που καλλιεργείται στο νησί της Λέσβου. Ένα βιολογικό κρασί, που ξεχωρίζει λόγω της σπανιότητας του, αλλά και του ιδιαίτερου χαρακτήρα του. Μία διαφορετική γευστική πρόταση που θα σας εξιτάρει! -
Οδίτης 2022
Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
14,50 € Φτάνει μέχρι 13,34 €Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοιΤο Αγιωργίτικο είναι αποδεδειγμένο ότι δίνει ακαταμάχητα ροζέ κρασιά! Όταν δε, προέρχεται από ορεινούς αμπελώνες στην ορεινή Κορινθία και φέρει την υπογραφή της Στροφιλιάς, τότε μιλάμε σίγουρα για ένα ροζέ που κλέβει την παράσταση. Δροσερό, ξεμυαλιστικό αλλά ταυτόχρονα και κομψό ροζέ που ‘ταξιδεύει΄. -
Μεγα Σπήλαιο Cuvee III - Ερυθρό 2022
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση
12,60 € Φτάνει μέχρι 11,59 €Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι3 εμβληματικές ποικιλίες, η Μαυροδάφνη, το Cabernet Sauvignon και το Αγιωργίτικο, που καλλιεργούνται στους αμπελώνες του Μεγάλου Σπηλαίου στην Αιγιαλεία, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα ιδιαίτερα απολαυστικό κρασί. Το φρούτο του ακροβατεί ανάμεσα στην φρεσκάδα και την ωριμότητα ενώ στο στόμα είναι ταυτόχρονα στιβαρό και γλυκόπιοτο. -
Απλά - Ερυθρός 2021
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιώνα, Μαυρούδι, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
14,90 € Φτάνει μέχρι 13,71 €Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοιΟ πολύ όμορφος συνδυασμός τριών Ελληνικών ποικιλίων, των Ξινόμαυρο, Λημνιώνα, Μαυρούδι με την υπογραφή του ταλαντούχου Νίκου Καρατζά, φέρνουν στο ποτήρι μας ένα ερυθρό κρασί με υπέροχο φρουτώδη χαράκτηρα, φρεσκάδα και βελούδινη γεύση. Είναι ικανό να συνοδεύσει το πιο εκλεπτυσμένο πιάτο κρεατικών αλλά και να το πιούμε σκέτο με ένα τυράκι ή ένα αλλαντικό. -
Ναουσαία 2018
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
13,60 € Φτάνει μέχρι 12,51 €Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοιΠαραδοσιακό στυλ Νάουσας από τους αμπελώνες της περιοχής της Ράμνιστας, με σχετικά ελαφρύ χρώμα, ζωικά αρώματα, ντομάτα και μπαχαρένιο χαρακτήρα, να πλαισιώνουν το κόκκινο φρούτο που βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο. Παλαιάς κοπής, απολαυστικό Ξινόμαυρο με τυπικότητα, προσωπικότητα και δυνατότητες παλαίωσης. Ένα κρασί το οποίο υποδηλώνει ξεκάθαρα στο ποτήρι, την προέλευση του. -
Κτήμα Αβαντίς - Syrah 2021
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
14,10 €Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοιΈνα κρασί-σχολή στο ελληνικό Syrah, που αναβλύζει αγάπη και προσήλωση στην θαυμαστή αυτή ερυθρή ποικιλία. Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στη σωστή αποτύπωση των τυπικών χαρακτηριστικών της ποικιλίας, ενώ η επιρροή του βαρελιού τονίζει ακόμα περισσότερο τον πικάντικο χαρακτήρα του και ενισχύει την πολυπλοκότητά του. Επιλέξτε το για να συνοδεύσετε μία αξέχαστη κρεατοφαγία ή παλαιώστε το και θαυμάστε την εξέλιξή του με το χρόνο.