Καλώς ήρθατε στο House of Wine! | Σύνδεση | Εγγραφή | Επικοινωνία |

House of Wine
Λόγω μετακόμισης το τηλεφωνικό μας κέντρο δεν λειτουργεί.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα 6981172958 και 6981172959 καθώς και μέσω του online chat.
Λυπούμαστε για τη ταλαιπωρία.

Υπηρεσίες

Τροφοδοσία Εστιατορίων

Τροφοδοσία Σκαφών αναψυχής

Εκδηλώσεις

Εταιρικές Εκδηλώσεις


Το House of Wine προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε σχέση με τον οίνο και τα ποτά σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, της αναψυχής αλλά και σε ιδιώτες ή εταιρείες. Μπορείτε να επιλέξετε από το παραπάνω φωτογραφικό μενού το θέμα ή τον τομέα του ενδιαφέροντός σας ώστε να μεταβείτε στην αντίστοιχη ιστοσελίδα μας, όπου και επεξηγούνται με λεπτομέρεια οι λόγοι για τους οποίους μια συνεργασία σας με το House of Wine είναι ιδιαίτερα επωφελής για εσάς.

Τα χαρακτηριστικά που μας έφεραν στη πρώτη θέση της πώλησης οίνων και ποτών στο διαδίκτυο, η τεράστια δυνατότητα επιλογής από +1000 ετικέτες οίνου, μπύρας, ποτών και αξεσουάρ, οι πολλές δυνατότητες επιλογών, η συνέπεια, η ποιότητα, η εξειδικευμένη πληροφόρηση, οι χαμηλές τιμές και η παράδοση στην πόρτα σας σε όλη την Ελλάδα, χαρακτηρίζουν και την συνεργασία που σας προτείνουμε εδώ.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 6773315 και στο 801-111-WINE (9463) ή να μας στείλετε email στην διεύθυνση services@houseofwine.gr.

Παρακαλώ περιμένετε...

{{var product.name}} προστέθηκε στο καλάθι

{{var product.qty}} Συνέχεια αγορών
ή
Συνέχεια αγορών