Τζιν

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 60

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Monkey 47
    Monkey 47
     
    47% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    48,20 €
    Ιδιαίτερο gin από το Black Forest της Γερμανίας με νότες απο cranberries. Φτιαγμένο απο 47 βότανα και εμφιαλωμένο με 47% αλκοόλ αυτό το gin έχει τη δική του ιστορία να πει.
  2. Villa Ascenti
    Villa Ascenti
     
    41,3% alc.
    43,10 €
    Ένα βελούδινο, ελαφρώς γλυκό Gin υψηλών προδιαγραφών με ποιοτικά ιταλικά συστατικά, όπως φρέσκο δυόσμο, θυμάρι και σταφύλια Μοσχάτο για να απολαύσετε σκέτο, με tonic ή ακόμα με prosecco.
  3. Gin Mare
    Gin Mare
     
    42.7% alc.
    54,20 €
    Ισπανικό Gin με μεσογειακό ταμπεραμέντο ιδανικό για περίτεχνα cocktails
  4. KI NO BI Gin
    KI NO BI Gin
     
    45,7% alc.
    63,60 €
    Το KI NO BI ("The Beauty of the Seasons") είναι εμπνευσμένο από την παράδοση και αποστάζεται, αναμειγνύεται και εμφιαλώνεται στο Κιότο. Δημιουργείται με ιαπωνικά βοτανικά, όπως κίτρινο yuzu από τα βόρεια του νομού Κιότο, τσιπς ξύλου Hinoki (ιαπωνικό κυπαρίσσι), μπαμπού, τσάι gyokuro από την περιοχή Uji και πράσινα μούρα sanshō (ιαπωνική πιπεριά).
  5. Hendrick's Gin Orbium
    Hendrick's Gin Orbium
     
    43.4% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    48,80 €
    Tο Orbium είναι μια νέα έκφραση του Hendrick's. Πρόκειται για ένα Quininated Gin από την δημιουργό του Hendrick’s και Master Distiller Leslie Gracie, που φέρνει την πολυπλοκότητα του γνωστού Hendrick’s σε άλλο επίπεδο. Η προσθήκη εκχυλισμάτων κινίνης, αψιθιάς και μπλε λωτού έρχεται για να συμπληρώσει τα γνωστά εκχυλίσματα αγγουριού και τριαντάφυλλου. Η κινίνη και η αψιθιά προσθέτουν γεύσεις που παραδοσιακά συνδέονται με το gin - η κινίνη είναι χαρακτηριστικό του τόνικ και η αψιθιά το χαρακτηριστικό του Vermouth. Η προσθήκη του μπλε λωτού εξισορροπεί εξαιρετικά τη συνολική γεύση και η τριάδα αυτών των εκχυλισμάτων συνδυάζεται για να δημιουργήσει ένα σύνθετο gin με εκπληκτική φωτεινότητα και ένα ασυνήθιστα μακρύ τελείωμα.
  6. G'vine 0.7lt
    G'vine 0.7lt
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    43,80 €
    Το πρώτο τζιν στον κόσμο από απόσταγμα σταφυλιού, με βασικό συστατικό το σπάνιο ανθό αμπέλου, έρχεται από την περιοχή του Cognac στη Γαλλία και ονομάζεται… G’Vine! Συνδυάζει το στιλ και την πολυπλοκότητα ενός ultra-premium τζιν, παντρεύοντας την Γαλλική παράδοση με μία πρωτοποριακή μέθοδο απόσταξης, σε μία μοναδική γευστική εμπειρία! Δημιουργεί νέα δεδομένα στην πιο πολυτελή κατηγορία των λευκών αλκοολούχων ποτών, ενώ, χάρη στη πολυπλοκότητα του, προσφέρει πολλές νέες εναλλακτικές προτάσεις κατανάλωσης, μόνο του ή σε κοκτέιλ.
  7. G'vine με ποτήρι
    G'vine με ποτήρι
     
    40% alc.
    43,80 €
    Μοναδική προσφορά, μιας φιάλης G'vine με το αυθεντικό γυάλινο ποτήρια του G'vine!
  8. Tanqueray No Ten 0.7lt
    Tanqueray No Ten 0.7lt
     
    47.3% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    40,60 €
    Από το 2000 που πρώτο-κυκλοφόρησε, το Tanqueray No. TEN έχει κερδίσει το βραβείο του Καλύτερου Λευκού Οινοπνευματώδους Ποτού στον κόσμο, στον Διεθνή Διαγωνισμό Οινοπνευματωδών Ποτών του Σαν Φρανσίσκο για τρείς συνεχόμενες φορές. Κανένα άλλο ποτό δεν έχει επιτύχει στο παρελθόν παρόμοια τιμή και αναγνώριση με αποτέλεσμα στο Tanqueray No. TEN, να δημιουργήσουν προς τιμή του μια νέα κατηγορία το Πάνθεον των Αποσταγμάτων.
  9. Broker's Gin
    Broker's Gin
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    21,50 €
    Καντε το όπως οι Άγγλοι ... Το Broker's Gin παράγεται σε ένα παλιό αποστακτήριο έξω από το Λονδίνο που κατασκευάστηκε στις αρχές του 19ου αιώνα με μία συνταγή 200 ετών. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του είναι οινόπνευμα τριπλής απόσταξης από αγγλικό σιτάρι και δέκα ειδών φυτικές ίνες (βότανα, μπαχαρικά και φρούτα) που προέρχονται από την Ευρώπη την Ασία και την Αφρική. Αυτές μουλιάζουν για 24 ώρες στο καθατό οινόπνευμα και έπειτα ακολουθεί τέταρτη απόσταξή του.
  10. Martin Miller's Gin
    Martin Miller's Gin
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    39,30 €
    Η πετυχημένη αναζήτηση του Martin Miller για ένα μοναδικό, εξεζητημένο, μοντέρνο London's Dry Gin.
  11. The Botanist
    The Botanist
     
    46% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    44,30 €
    To “The Botanist” είναι ένα gin με ιδιαίτερη γευστική πολυπλοκότητα, που αναδεικνύει τη βοτανική κληρονoμιά της νήσου Islay, όπου και παράγεται.
  12. Hendrick's Flora Adora
    Hendrick's Flora Adora
     
    43.4% alc.
    41,90 €
    Το Hendrick's Flora Adora, είναι μία ακόμη αρωματική προσθήκη στη limιted edition συλλογή του Ηendrick's, Cabinet of Curiosities. Ένα νέο αρωματικό σύνολο στον αγαπημένο στρογγυλό χαρακτήρα του Hendrick’s Gin. Όπως μαρτυρά και το όνομά του είναι ένα σαγηνευτικό φλοράλ τζιν, με ένα μυστικό μπουκέτο ανθισμένων λουλουδιών που δημιουργεί ένα δροσερό και πλούσια αρωματικό αποτέλεσμα.
  13. Hendrick's Gin Magnum (1.75lt)
    Hendrick's Gin Magnum (1.75lt)
     
    41.4% alc.
    97,80 €
    Η ασυνήθιστη διαδικασία απόσταξης, σε συνδυασμό με ένα παράδοξα εύγευστο σύνολο από εκχυλίσματα - μεταξύ των οποίων και εκχυλίσματα από τριαντάφυλλο και αγγούρι - γεννά ένα μοναδικό στο είδος του τζιν.
  14. Hendrick's Gin
    Hendrick's Gin
     
    41.4% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    38,80 €
    Η ασυνήθιστη διαδικασία απόσταξης, σε συνδυασμό με ένα παράδοξα εύγευστο σύνολο από εκχυλίσματα - μεταξύ των οποίων και εκχυλίσματα από τριαντάφυλλο και αγγούρι - γεννά ένα μοναδικό στο είδος του τζιν.
  15. Bloom Premium Gin
    Bloom Premium Gin
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    96%
    34,50 €
    Το BLOOM είναι μια εκλπτισμένη εκδοχή του London Dry Gin, εμπνευσμένη από τη φυσική χλωρίδα τη Αγγλίας
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Τζιν