Λικέρ

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 82

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Luxardo limoncello
    Luxardo limoncello
     
    27% alc.
    Βαθμολογία:
    97%
    17,10 €
    Χαρακτηριστικό λικέρ με χυμό λεμονιού από τη Νότια Ιταλία. Σερβίρεται κρύο πάνω σε πάγο, ή σε cocktail με φρέσκια λεμονάδα, παγωμένο τσάι ή tonic.
  2. Limoncello di Sorrento 0.5lt
    Limoncello di Sorrento 0.5lt
     
    32% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    15,60 €
    Το Limoncello όπως πρέπει να είναι!!!
    Ένα Limoncello που είναι φρέσκο, πραγματικά λεμονάτο, χωρίς όμως να είναι υπερβολικά πικρό και υπερβολικά γλυκό. Αν δεν μας πιστεύετε, δοκιμάστε το Limoncello των Piemme από το Sorrento.
  3. Fernet Branca
    Fernet Branca
     
    35% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    23,10 €
    Δοκιμάζοντας το λικέρ Fernet-Branca είναι μια πραγματική εμπειρία. Ένα υπέροχο ταξίδι αρωμάτων και γεύσεων. Τρεις γουλιές είναι αρκετές για να αναδειχθούν όλα τα πλούσια αρώματά του. Απολαύστε το αργά μόνο του ή σαν μέσα σε κοκτέιλ.
  4. Monin Banana Liqueur
    Monin Banana Liqueur
     
    24% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    20,50 €
    Η μπανάνα είναι το πιό διαδεδωμένο τροπικό φρούτο και απολαμβάνεται από όλο τον κόσμο. Οι περισσότεροι απολαμβάνουν τη μπανάνα σα σνακ. Για μεγαλύτερη ποικιλία δοκιμάστε με το MONIN Banana λικέρ και δώστε μια αίσθηση μπανάνας σε όλα τα ροφήματα σας.
  5. Amaretto Di Sarono
    Amaretto Disaronno
     
    28% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    20,60 €
    Το πολυαγαπημένο Ιταλικό λικέρ, αυθεντική συνταγή που χρονολογείται από το 1525, με απαλή γεύση πικραμύγδαλου, λεπτή υφή και εξαιρετικό χαρακτήρα. Ιδανικό με πάγο, με φρεκοστυμένο χυμό λεμόνι ή σε ένα από τα αγαπημένα σας Cocktails.
  6. Monin Lychee Liquer
    Monin Lychee Liquer
     
    17% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    19,90 €
    Το MONIN Lychee συνδυάζει μια γλυκιά, εξωτική γεύση με ένα υπέροχο χρυσαφί χρώμα.
  7. Benedectine
    Benedectine Liquer
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    28,60 €
    Με αρώματα εσπεριδοειδών και ελαφρές νότες μπαχαρικών, με τη φρεσκάδα της βανίλιας και την υπόνοια ψωμιού ψημένου, γεύση απαλή αλλά ζωηρή, ένα λικέρ γνωστό σε όλο τον κόσμο.
  8. Italicus
    Italicus
     
    20% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    35,70 €
    Αυθεντικό ιταλικό λικέρ απο περγαμόντο
  9. St. Germain
    St. Germain
     
    36,80 €
    To St-Germain είναι το πρώτο χειροποίητο λικέρ στον κόσμο που παρασκευάζεται στη Γαλλία από 100% φρέσκα άγρια άνθη κουφοξυλιάς. Τα άνθη μαζεύονται με το χέρι μία φορά τον χρόνο σε διάστημα 4-6 εβδομάδων προς το τέλος της άνοιξης, ακριβώς τη στιγμή που βρίσκονται στο αρωματικό τους κρεσέντο. Μετά τη συγκομιδή τους, τα ευαίσθητα αυτά άνθη εμποτίζονται άμεσα χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές, ώστε να διατηρηθεί η φρεσκάδα τους και να μεγιστοποιηθεί ο φρουτώδης χαρακτήρας τους. Το St-Germain έχει γίνει το αγαπημένο συστατικό των μπάρμαν και των κορυφαίων mixologist σε όλο τον κόσμο. Η σαγηνευτική φρέσκια γεύση του και η εξαιρετική του ποιότητα έχουν ήδη αναγνωριστεί με βραβεία κύρους.
  10. Monin Vanilla Liqueur
    Monin Vanilla Liqueur
     
    24% alc.
    20,50 €
    Χάρη στον τέλειο συνδυασμό μπαχαρικών και βανίλιας το λικέρ βανίλιας MONIN θα προσφέρει στρογγυλότητα στο ρόφημά σας δεσμεύοντάς το με όλα τα άλλα συστατικά. Για μια πιο gourmet αίσθηση στρογγυλού στόματος, αντικαταστήστε τη ζάχαρη με το λικέρ και η αρωματική του δομή θα αναβαθμίσει οποιοδήποτε βασικό ρούμι.
  11. Μαστίχα M Dry
    Μαστίχα M Dry
     
    30% alc.
    20,60 €
    Η M DRY, η πρώτη dry Μαστίχα, αποτελεί μια νέα πρόταση και μια νέα γευστική εμπειρία! Ξηρό, με ήπια γλυκιά γεύση, δυνατό, απόσταγμα σαν κρύσταλλο, με διάφανη όψη και το γνώριμο, ντελικάτο άρωμα της αγαπημένης μαστίχας Χίου. Πλούσιο και δροσερό, αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση στο στόμα. Η Μ DRY, προϊόν 100% από απόσταξη, προέρχεται από αυθεντική Μαστίχα Χίου και παράγεται παραδοσιακά, σε χάλκινους άμβυκες κερδίζοντας κάθε πτυχή του εξαιρετικού αρώματος και της γεύσης της αγαπημένης Μαστίχας. Πίνεται παγωμένη ως σφηνάκι ή ποτό, ως long drink αλλά και ως συστατικό γευστικών cocktail, με απεριόριστες δυνατότητες για πειραματισμό και δημιουργία πρωτότυπων συνδυασμών. Ζήστε μια πρωτόγνωρη εμπειρία Μαστίχας και απογειώστε τη διάθεση!
  12. Kahlúa
    Kahlúa
     
    20% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    18,90 €
    Σκοτεινό και μυστηριώδες το Kahlua μεταφέρει στη φιάλη του από το 1950 όλα τα μυστικά των Μάγιας και του Μεξικού... Μια κληρονομιά βασισμένη στους καλύτερους φρεσκοκομμένους κόκκους καφέ Arabica, σε εκλεκτό εισαγόμενο ρούμι και γλυκιά βανίλια και καραμέλα.
  13. Monin Orange Curacao Liqueur
    Monin Orange Curacao Liqueur
     
    24% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    21,40 €
    Το MONIN Orange Curacao λικέρ θα δώσει τη γεύση πορτοκαλιού με μία ελαφριά πικράδα που χρειάζεται στα cocktail.
  14. Tentoura Πατρών Classic
    Tentoura Πατρών Classic
     
    22% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    11,60 €
    H Tentura Classic, το παραδοσιακό ποτό της Πάτρας, φτιαγμένο από κανέλα και γαρύφαλλο και μικρά οικογενειακά μυστικά, πίνεται παγωμένη κάθε στιγμή.
  15. Monin Triple Sec Liquer
    Monin Triple Sec Liquer
     
    25% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    17,90 €
    Με μία ήπια γεύση φλούδας και έλαιον πορτοκαλιού το ΜΟΝΙΝ Triple Sec θα δώσει στα ποτά σας μεγάλη πολυπλοκότητα.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Λικέρ