Λικέρ

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 76-82 από 82

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Edmond Briottet Menthe Verte
    Edmond Briottet Menthe Verte
     
    21% alc.
    17,00 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Τα λικέρ της γαλλικής Edmond Briottet αποτελούν την premium πρόταση για τον επαγγελματία bartender. Με παράδοση απο το 1836, η Edmond Briottet είναι μια εταιρεία που αποκλειστικά παράγει λικέρ και διαθέτει σε 57 διαφορετικές γεύσεις τα κορυφαία λικέρ παγκοσμίως. Ο τρόπος παρασκευής τους παραμένει παραδοσιακός απαιτώντας έως και 10 εβδομάδες για την προετοιμασία τους.
  2. Jagermeister Manifest 1lt
    Jagermeister Manifest 1lt
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    20%
    41,90 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το Jägermeister Manifest, ξεχωρίζει για τη γεύση, το χαρακτήρα, τη διαδικασία παραγωγής του και αποτελεί μια κατηγορία μόνο του! Η εξαίσια γεύση του θα εντυπωσιάσει απαιτητικούς γευσιγνώστες που εκτιμούν τα εκλεκτά οινοπνευματώδη. Το Manifest είναι ένα πλούσιο, και ισορροπημένο μείγμα γεύσης. Ελαφρά γλυκές νότες γλυκάνισο και ξηρά φρούτα ανοίγουν τον δρόμο σε ελαφρά πικάντικα και αρωματικά bitter, καταλήγοντας στο πάντρεμα βανίλιας με γευστικές νότες δρύινου βαρελιού. Perfect Serve: Ελαφρά παγωμένο.
  3. Limoncello di Capri 500ml
    Limoncello di Capri 500ml
     
    30% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    16,70 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το Limoncello di Capri αποτελεί 100% φυσικό προϊόν! Το 1897 η Vincenza Canale, μια από τις πρώτες ξενοδόχους στο νησί του Capri, συνήθιζε να προσφέρει ένα ποτήρι Limoncello στους καλεσμένους της, παρασκευασμένο από σπιτικά λεμόνια του κήπου της, στο διάσημο guest-house της “Mariantonia”. Στις μέρες μας, το Limoncello di Capri, ξεχωρίζει για την 100% αυθεντική, φυσική συνταγή του, την ποιότητα των λεμονιών του μαγευτικού νησιού Capri, καθώς και για το ότι αποτελεί το best-selling Limoncello σε εστιατόρια και μπαρ στην Ιταλία.
  4. Midori Melon
    Midori Melon
     
    20% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    19,50 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το Midori είναι ένα ποτό με άρωμα πεπόνι. Η φρέσκια γεύση του το έχει κάνει να είναι ένα από τα βασικά συστατικά για πολύ γνωστά κοκτέιλ όπως το Midori Margarita και το Melonball.
  5. Eoliki Triple Sec Blanc
    Eoliki Triple Sec Blanc
     
    25% alc.
    13,80 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ένα ελληνικό λικέρ απο την Eoliki, που παράγεται αποκλειστικά απο επιλεγμένα ελληνικά εσπεριδοειδή. Έντονο φυσικό άρωμα με ελαφριά πικράδα. Ιδανικό για να κάνει τα κοκτέιλ σας ακόμα πιο ξεχωριστά ή απολαύστε το σκέτο με πάγο.
  6. Sambuca Molinari
    Sambuca Molinari
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    19,20 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Η γεύση και το άρωμα της Sambuca Extra Molinari βασίζεται στο γλυκάνισο. Το γλυκάνισο συνδυάζεται με αλκοόλ, σιτάρι, ζάχαρη και πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε στάχτες, καθώς και άλλα φυσικά αρώματα των οποίων η φόρμουλα της οικογένειας κρατά επτασφράγιστο μυστικό.
  7. Sambuca Ramazzotti Blanco
    Sambuca Ramazzotti Blanco
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    17,90 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Η λευκή Ramazzotti αποτελεί το τέλειο φινάλε ενός γεύματος. Σκέτη, με πάγο, μαζί ή μέσα σε έναν καφέ εσπρέσο, ή στη θρυλική Con La Mosca (σε φλεγόμενο σφηνάκι με 3 κόκκους καφέ Arabica), η σαμπούκα Ramazzotti επιμένει ιταλικά και κερδίζει τις εντυπώσεις.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Λικέρ