Ουίσκι

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 136-150 από 293

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Aberlour A'bunadh
    Aberlour A'bunadh
     
    Βαθμολογία:
    92%
    110,50 €
    Αρκετά έντονη γεύση απο σέρρυ, δαμάσκηνα, ξερά σταφύλια και σοκολάτα, σε συνδυασμό με αρώματα καπνού και βοτάνων, κυρίως όταν πίνεται με νερό.
  2. Nikka Taketsuru Pure Malt
    Nikka Taketsuru Pure Malt
     
    43% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    67,70 €
    Μέλι, ροδάκινο, σταφίδα και λίγη κάπνα στη μύτη. Στον ουρανίσκο έρχεται με σοκολάτα γάλακτος, αποξηραμένα φρούτα και πάλι λίγο καπνό. Ακόμη ένα πολύ ωραίο whisky που πήρε το όνομά του από τον Masataka Taketsuru, ιδρυτή του ιαπωνικού whisky.
  3. Highland Park 12 ετών
    Highland Park 12 ετών
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    53,80 €
    Καταπλητκικός συνδυασμός καπνού, ερείκης και μελιού για αυτό το whisky που καλύπτει όλα τα γούστα. Must have για τους λάτρεις του καλού whisky.
  4. The Glenrothes 12 Year Old
    The Glenrothes 12 Year Old
     
    40% alc.
    55,50 €
    Απαλό, χρυσαφένιο χρώμα. Μύτη όπου το ζωηρό δαμάσκηνο «μπλέκεται» με τη γλυκιά βανίλια και την τρυφερή καρύδα. Γεμάτη κριθαρένια γεύση, βανίλια, πορτοκάλι με μακριά, ελαφρώς πικάντικη, επίγευση.
  5. Connemara 12 ετών
    Connemara 12 ετών
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    73,80 €
    Στη μύτη έρχεται με μπόλικα φρούτα, κυρίως εσπεριδοειδή, τα οποία συνοδεύουν την προφανή παρουσία τύρφης. Στον ουρανίσκο είναι ελαιώδες, τυρφώδες , αλλά ταυτοχρόνως γλυκό και καπνιστό. Πολύ ωραίο whisky.
  6. Redbreast 12
    Redbreast 12
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    61,90 €
    Τρομερή εμπειρία και σε εκπληκτική σχέση ποιότητας τιμής. Κατά πολλούς, το κορυφαίο ιρλανδέζικο σε αυτή την κατηγορία τιμής.
  7. Glendronach Portwood
    Glendronach Portwood
     
    46% alc.
    77,30 €
    Δέκα ετών ουίσκι με γεμάτη φρούτα έκρφραση, με στρώματα από ώριμα μούρα να κυλούν στο χαρακτηριστικό μακρύ, παρατεταμένο φινίρισμα της.
  8. Ardbeg 10 Year Old
    Ardbeg 10 Year Old
     
    46% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    65,90 €
    Το Ardbeg 10 ετών είναι το πλέον καπνιστό whisky όλων ως προς τη μύτη και το τρίτο πιο καπνιστό ως προς τις γέυσεις, με το λάιμ, το θαλασσινό σπρέυ και το κριθάρι να είναι κάποιες απο αυτές.
  9. Nikka Coffey Malt
    Nikka Coffey Malt
     
    45% alc.
    68,10 €
    Στη μύτη μπόλικο μπαχαρικό, με κανέλα και γαρύφαλλο στην πρώτη γραμμή. Αν προσθέσουμε και γεύσεις εσπεριδοειδών όπως λεμόνι και πορτοκάλι, θα μπορούσαμε εύκολα να το μπερδέψουμε με whisky από το Speyside.
  10. Royal Brackla 12 ετών
    Royal Brackla 12 ετών
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    79,90 €
    Στη μύτη, πολλοί γλυκοί ξηροί καρποί, με έμφαση στα φουντούκια και κυρίως στα αλατισμένα αμύγδαλα. Γεύσεις κρουασάν σοκολάτας, μπισκότων και μπαχαρικών, συμπληρώνουν την απόλαυση.
  11. Bulleit Bourbon
    Bulleit Bourbon
     
    45% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    29,00 €
    Ένα Kentucky Straight Bourbon Whiskey με υψηλή περιεκτικότητα σε σίκαλη, η οποία του προσδίδει ένα ελαφρώς πικάντκο χαρακτήρα, με μεταξένια και καθαρή επίγευση.
  12. Chivas Regal Mizunara
    Chivas Regal Mizunara
     
    40% alc.
    61,00 €
    Περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Ως το πρώτο blended σκωτσέζικο ουίσκι στον κόσμο που τελείωσε επιλεκτικά σε ιαπωνικά δρύινα βαρέλια Mizunara, το Chivas Mizunara είναι ένα πραγματικά μοναδικό ποτό. Το ντελικάτα πικάντικο ουίσκι ξεχειλίζει από τις λουλουδένιες γεύσεις που συναντάμε στα παραδοσιακά ιαπωνικά ουίσκι, καθιστώντας το επιτυχημένο τόσο για όσους πίνουν Ιαπωνέζικα όσο και Σκωτσέζικα ουίσκι. Ένα τέτοιο κοσμικό μείγμα παντρεύει όμορφα δύο πολιτισμούς μαζί για ένα εξαιρετικά καλοφτιαγμένο ουίσκι.
  13. Glenkinchie Distillers Edition
    Glenkinchie Distillers Edition
     
    43% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    70,00 €
    Ελαφρώς πιο γεμάτο σώμα από το δωδεκάρι αδελφάκι του. Μυρωδιά λευκόσαρκων φρούτων και μελιού. Στον ουρανίσκο έρχεται με γεύσεις μπαχαρικών και ζαχαρωτών. Μπόνους στη γεύση το sherry από την επιπλέον παλαίωση σε βαρέλια Amontillado Sherry.
  14. The Balvenie DoubleWood 12 Year Old Single Malt Scotch Whisky
    The Balvenie DoubleWood 12 Year Old Single Malt Scotch Whisky
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    64,30 €
    Ουίσκι με γεμάτο σώμα, νότες sherry, βανίλιας, ζαχαρωτών και το σημα κατατεθέν του αποστακτήριου, το μέλι παλαιωμένο σε αμερικάνικη και ισπανική βελανιδιά
  15. Glendronach 12 ετών
    Glendronach 12 ετών
     
    43% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    68,70 €
    Το whisky αυτό έρχεται στη μύτη με σαφείς νύξεις δημητριακών και καραμέλας, ενώ δεν λείπει και η κανέλα, όπως και στο μεγάλο του αδελφό, το υπέροχο Glendronach 15 ετών. Ως προς τη γεύση, θα λέγαμε οτι είναι φρουτώδες και ελαφρώς λιπαρό, με παρουσία σοκολάτας γάλακτος και μαύρων φρούτων. Μαλακό και γλυκόπιοτο.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ουίσκι