Malts

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 76-90 από 205

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. The Singleton of Glen Ord 15 Year Old Special Release 2022
    The Singleton of Glen Ord 15 Year Old Special Release 2022
     
    54.2% alc.
    142,30 €
    The Enchantress of the Ruby Solstice - Ένα γοητευτικό malt, στο οποίο σαγηνευτικές, λεπτές νότες κρασιού και φρούτων, συνδυάζονται με τον πολυεπίπεδο, απαλό και πλούσιο χαρακτήρα του αποστακτηρίου.
  2. Lagavulin 12 Year Old Special Release 2022
    Lagavulin 12 Year Old Special Release 2022
     
    57.3% alc.
    156,50 €
    The Flames of the Phoenix - Ένα Lagavulin από παρθένες βελανιδιές και τα πιο καπνιστά αποθέματα του αποστακτηρίου, στα οποία τα πλούσια, τυρφώδη βαρέλια οδηγούν την αλμύρα, τα μπαχαρικά και τον καπνό στον αιώνιο χορό τους με την απόλυτη γλυκύτητα.
  3. Bunnahabhain Canasta Feis Ile 2023
    Bunnahabhain Canasta Feis Ile 2023
     
    51.2% alc.
    137,80 €
    Ακόμη ενα πολύ ωραίο whisky, απο ενα απο τα αγαπημένα μας αποστακτήρια. Επετειακή limited edition εμφιάλωση για τη γιορτή του Feis Ile που γίνεται κάθε χρόνο στο Islay. Παλαίωση σε canasta sherry cask, ενα τύπο sherry που προκύπτει απο τη μίξη oloroso και pedro ximenez. Απολύτως αναμενόμενα τα γλυκά αρώματα κι οι αντίστοιχες γεύσεις. Ζαχαρωτά, σταφίδες, αλατισμένη καραμέλα, μπάρα δημητριακών, σοκολάτα, είναι μερικά απο αυτά που συναντάμε σε μύτη και ουρανίσκο. Πολύ ωραίο.
  4. Cardhu 18 Year Old
    Cardhu 18 Year Old
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    104,40 €
    Δημοφιλές single malt - χαρακτηριστικό των Speyside whisky. Η ζεστή και καθαρή γεύση και η βελούδινη υφή έχουν κάνει εκατομμύρια καταναλωτές στον κόσμο να το λατρέψουν.
  5. The Matsui Mizunara Cask
    The Matsui Mizunara Cask
     
    48% alc.
    123,20 €
    Παλαιωμένο σε σπάνια Ιαπωνέζικη Mizunara βελανιδιά, ένα non-age whisky με φρέσκα ανθικά αρώματα που ακολουθούνται απο γλυκιά βανίλα και μια ελαφριά αίσθηση κρεμώδους καρύδας.
  6. Caol Ila
    Caol Ila 12 Year Old
     
    43% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    60,00 €
    Απο το νησί Islay ακόμη ένα καπνιστό whisky, με αρώματα τραγανής βύνης και θαλασσινής αύρας, ενώ στην γεύση έρχεται λιπαρό, με μια γλυκιά υποψία καραμέλας, και φυσικά καπνό.
  7. Glen Scotia Victoriana
    Glen Scotia Victoriana
     
    51.5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    111,20 €
    Διακριτική παρουσία ξύλου στη μύτη και συνοδεία εσπεριδοειδών, θυμίζει πολύ Speyside κι ας είναι από το Campeltown. Στη γεύση, κορόμηλα, κεράσια, λίγο δέρμα, μαύρη σοκολάτα και μακρύ, ελαφρώς καπνιστό τελείωμα. Πολύ ωραίο και πολυδιάστατο whisky.
  8. Talisker 11 Year Old Special Release 2022
    Talisker 11 Year Old Special Release 2022
     
    55.1% alc.
    127,30 €
    The Lustrous Creature of the Depths - Βαρέλια που πρωτογεμίστηκαν με bourbon, του δίνουν πολυεπίπεδη γεύση. Η πικάντικη γλυκύτητα, λούζει τις εκρηκτικές νότες καπνού και θάλασσας στην ακαταμάχητη λάμψη της.
  9. Glenfiddich 18 Year Old Single Malt Scotch Whisky
    Glenfiddich 18 Year Old Single Malt Scotch Whisky
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    95,00 €
    Ένα σπάνιο singlemalt 18 ετών, δημιουργημένο για αυτούς που ξέρουν να εκτιμούν τη γεύση ενός εκλεκτού whisky. Ένα ουίσκι με άρωμα μεστό και σφριγηλό αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά απαλό και «μελωμένο» με κυρίαρχες τις αποχρώσεις μήλου και δρύινου ξύλου. Έχει γεύση διακριτική, ώριμης γλυκύτητας σε συνδυασμό με δρύινες αποχρώσεις και υποψία βύνης. H επίγευση είναι απαλή, μακρά και ισορροπημένη.
  10. /
    Isle of Jura 18 Year Old
     
    44% alc.
    104,60 €
    Ψηλά στον πυρήνα της βασικής παραγωγής του αποστακτηρίου βρίσκεται η έκφραση των 18 ετών. Η μεγάλη του παλαίωση σε συνδυασμό με το στρογγύλεμα του σε εκλεκτά βαρέλια Γαλλικού κρασιού Bordeaux δημιουργούν μια σπάνια πολυπλοκότητα που σχηματίζει βαριές γεύσεις σοκολάτας αλλά και φρούτων, ιδανικές για αρκετούς συνδυασμούς.
  11. GOT Dalwhinnie Winters Frost - House Stark
    GOT Dalwhinnie Winters Frost - House Stark
     
    43% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    60,40 €
    Η αντοχή, η δύναμη και η ικανότητα του Οίκου Stark να ευημερεί στις πιο αντίξοες καταστάσεις οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στις πολικές θερμοκρασίες του Winterfell. Το διάσημο αποστακτήριο Dalwhinnie ταυτίζεται απόλυτα με τον Οίκο Stark, καθώς βρίσκεται σε μία από τις περιοχές της Σκωτίας με το μεγαλύτερο υψόμετρο και είναι ψυχρό και απομακρυσμένο ακριβώς όπως ο Βορράς, η περιοχή που εξουσιάζει αυτός ο Οίκος. Οι ακραίες συνθήκες ευθύνονται για τη χαρακτηριστική μελένια γλυκύτητα και την πικάντικη ζεστασιά του Dalwhinnie Winter’s Frost. Φυσικά, σερβίρεται ιδανικά παγωμένο ή με πάγο.
  12. Lagavulin 8 Year Old
    Lagavulin 8 Year Old
     
    48% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    62,00 €
    Διατηρώντας τα γευστικά χαρακτηριστικά που κάνουν το Lagavulin αγαπητό στους καταναλωτές, το Lagavulin 8 ετων διαθέτει ακόμη πιο έντονη παλέτα γεύσεων: γλυκό, ζεστό, με ακόμη πιο έντονη γεύση καπνού. Καθαρή, μακρά, καπνιστή επίγευση. Πρόκειται για μια εξευγενισμένη και εκλεκτή έκδοση του Lagavulin, με τα χαρακτηριστικά καπνιστά αρώματα και την εξαιρετική γεύση.
  13. BenRiach 16 ετών
    BenRiach 16 ετών
     
    43% alc.
    98,10 €
    Στη μύτη αναγνωρίζουμε αρώματα αχλαδιού, πιπεριού και λίγου δέρματος.Απο γεύσεις έχουμε μικρά μαύρα φρούτα, όπως μύρτιλα και βατόμουρα, με τη συνοδεία βανίλιας, ενω το πιπέρι κάνει κι εδω την εμφάνισή του. Παλαιάς κοπής.
  14. Ardbeg Uigeadail
    Ardbeg Uigeadail
     
    54.2% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    97,50 €
    Πλούσια αρώματα από δέρμα και φρούτα, με γεύση γλυκιά και φρουτώδη, και τελείωμα γλυκό, αλλά κάπως υπερβολικό.
  15. Yoichi Single Malt
    Yoichi Single Malt
     
    45% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    84,50 €
    Ακόμη ένα εξαιρετικό whisky από το Yoichi , που είναι το κορυφαίο αποστακτήριο της Ιαπωνίας, ιδρύθηκε το 1934 και είναι το τελευταίο αποστακτήριο στον κόσμο , που χρησιμοποιεί απευθείας καύση με κάρβουνο.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ουίσκι