Ποτήρια

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 73

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Ποτήρι Authentis Burgundy
    Ποτήρι Authentis Burgundy
     
    Βαθμολογία:
    100%
    11,20 €
    Στο ποτήρι Βουργουνδίας της σειράς Authentis το Pinot Noir σας θα εκτοξεύσει τα οργανοληπτικά και αρωματικά του χαρακτηριστικά, καθώς είναι ιδανικό για ερυθρά κρασιά υψηλής οξύτητας και χαμηλών τανινών. Μέσω του σχεδιασμού και του εκλεπτυσμένου χαρακτήρα του η σειρά Authentis διασφαλίζει ότι το αρωματικό μπουκέτο του κρασιού μεταφέρεται στον γευσιγνώστη με απόλυτα αυθεντικό τρόπο.
  2. Ποτήρι Pure Sauvignon Blanc
    Ποτήρι Pure Sauvignon Blanc
     
    Βαθμολογία:
    100%
    10,50 €
    Για το προϊόν αυτό απαιτούνται 2 εβδομάδες για προμήθειά του στη περίπτωση που η ποσότητα που θέλετε δεν είναι άμεσα διαθέσιμη.
    Ποτήρι λευκού κρασιού της Scott Zwiesel.
  3. Σετ 4 ποτήρια Κονιάκ Vino Grande
    Σετ 4 ποτήρια Κονιάκ Vino Grande
     
    Βαθμολογία:
    80%
    37,80 €
    Το ιδανικό ποτήρι για να συνοδεύσετε τα πιο premium cognac σας καθώς και διάφορα άλλα αποστάγματα. Η πιο ουσιαστική διαφορά του συγκεκριμένου ποτηριού έναντι των άλλων είναι η δυνατότητα "αγκαλιάς" του κυρίως σώματος του με την παλάμη σας. Με αυτόν τον τρόπο η θερμότητα του σώματος μεταφέρεται στο ποτήρι, ζεσταίνοντας το περιεχόμενο του ελαφρώς.
  4. Retail Veloce Cabernet/Merlot  (σετ 2τμχ)
    Retail Veloce Cabernet/Merlot (σετ 2τμχ)
     
    63,10 €
    Το ποτήρι Cabernet είναι τέλειο για ομαλά, πολύπλοκα κόκκινα κρασιά που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε τανίνες.
    Αυτό το σχήμα γυαλιού έχει ανανεωθεί ως μέρος αυτής της συλλογής. Το σχήμα διαμαντιού του λειτουργεί όμορφα για μεγάλα και τολμηρά κρασιά του Νέου Κόσμου, καθώς οι ακραίες γωνίες προσφέρουν περισσότερο χώρο για την ανάπτυξη αρωμάτων. Το γενναιόδωρο μέγεθος αυτού του ποτηριού δίνει έμφαση στα φρούτα, λειαίνει τις τραχιές άκρες και τις πικρές ιδιότητες της τανίνης και επιτρέπει στα κρασιά να επιτύχουν ισορροπία.
  5. Ποτήρι Λευκού Festival
    Ποτήρι Λευκού Festival
     
    Βαθμολογία:
    89%
    5,70 €
    Ένα ποτήρι που θα σε μυήσει στον κόσμο του λευκού κρασιού. Η ιδανική επιλογή για να αναδείξει τόσο τα φρουτώδη και εξωτικά αρώματα ενός Sauvignon Blanc, όσο και ενός Chardonnay με δευτερογενή αρώματα βαρελιού.
  6. Ποτήρι Κονιάκ - VINO GRANDE
    Ποτήρι Κονιάκ - VINO GRANDE
     
    Βαθμολογία:
    88%
    10,70 €
    Το ιδανικό ποτήρι για να συνοδεύσετε τα πιο premium cognac σας καθώς και διάφορα άλλα αποστάγματα. Η πιο ουσιαστική διαφορά του συγκεκριμένου ποτηριού έναντι των άλλων είναι η δυνατότητα "αγκαλιάς" του κυρίως σώματος του με την παλάμη σας. Με αυτόν τον τρόπο η θερμότητα του σώματος μεταφέρεται στο ποτήρι, ζεσταίνοντας το περιεχόμενο του ελαφρώς.
  7. Σετ Δώρου Authentis
    Σετ Δώρου Authentis
     
    127,20 €
    Αποτελεί ένα πλήρες σετ 12 ποτηριών που περιλαμβάνει 4 ποτήρια Bordeaux, 4 ποτήρια λευκού και 4 ποτήρια σαμπάνιας, σε μια πολύ όμορφη συσκευασία δώρου. Μέσω του σχεδιασμού του και του εκλεπτυσμένου χαρακτήρα του η σειρά Authentis διασφαλίζει ότι το αρωματικό μπουκέτο του κρασιού μεταφέρονται στον γευσιγνώστη με απόλυτα αυθεντικό τρόπο.
  8. Σετ 4 ποτηριών Willsberger Anniversary Burgundy
    Σετ 4 ποτηριών Willsberger Anniversary Burgundy
     
    Βαθμολογία:
    85%
    64,00 €
    Το ιδιαίτερο στυλ και η απαράμιλλη κομψότητα του θα απογειώσει την οινική εμπειρία και θα αναδείξει όλα τα χαρακτηριστικά τόσο των φρέσκων, όσο και των παλαιωμένων λευκών κρασιών. Θα εντυπωσιάσει τόσο με ένα φρουτώδες Μοσχοφίλερο, όσο και με ένα βαρελάτο Chardonnay.
  9. Σετ 4 ποτηριών Willsberger Anniversary Bordeaux
    Σετ 4 ποτηριών Willsberger Anniversary Bordeaux
     
    Βαθμολογία:
    90%
    64,00 €
    Το Bordeaux ποτήρι της σειράς Willsberger με τις γωνίες που διαθέτει θα λειάνει τις πικρές ιδιότητες των τανινών και θα αναδείξει τα αρώματα ώριμων κόκκινων φρούτων. Ιδανική πρόταση για δώρο σε σετ των 4 τεμαχίων.
  10. Σετ 4 Ποτηριών Cocktail
    Σετ 4 Ποτηριών Cocktail
     
    Βαθμολογία:
    100%
    39,20 €
    Σετ 4 ποτηριών cocktail σε πολύ όμορφη συσκευασία δώρου. Το ιδανικό σετ για να φιλοξενήσετε τα cocktail σας τους καλοκαιρινούς μήνες.
  11. Ποτήρι Σφηνάκι - Classic Bar
    Ποτήρι Σφηνάκι - Classic Bar
     
    Βαθμολογία:
    90%
    5,20 €
    Ποτήρι στις ιδανικές διαστάσεις για το σφηνάκι σας.
  12. Heart To Heart Cabernet Sauvignon (σετ 2τμχ)
    Heart To Heart Cabernet Sauvignon (σετ 2τμχ)
     
    34,30 €
    Τα ποτήρια Cabernet Sauvignon απο τη συλλογή Heart To Heart αποτελούν το τέλειο "εγκάρδιο" δώρο. Τοποθετήστε τις συσκευασίες τους δίπλα-δίπλα και θα σχηματιστεί μια ολόκληρη καρδιά. Το γυαλί από αυτή τη συλλογή προβάλλει με ιδανικό τρόπο την σύνθεση των ερυθρών κρασιών σε όλη τους την πολυπλοκότητα και τη φινέτσα. Αν αγαπάτε το κρασί, η Heart To Heart θα σας χαρίσει την απόλαυση του κρασιού στο σπίτι σας. Όλα τα γυαλιά της RIEDEL είναι ασφαλή στο πλυντήριο πιάτων.
  13. Heart To Heart Riesling (σετ 2τμχ)
    Heart To Heart Riesling (σετ 2τμχ)
     
    34,30 €
    Τα ποτήρια Riesling απο τη συλλογή Heart To Heart αποτελούν το τέλειο "εγκάρδιο" δώρο. Τοποθετήστε τις συσκευασίες τους δίπλα-δίπλα και θα σχηματιστεί μια ολόκληρη καρδιά. Το σχήμα τους είναι ιδανικό για τα αρωματικά λευκά κρασιά, καθώς βοηθά να κυριαρχήσει το άρωμα και η γεύση της ζύμωσης. Αν αγαπάτε το κρασί, η Heart To Heart θα σας χαρίσει την απόλαυση του κρασιού στο σπίτι σας. Όλα τα γυαλιά της RIEDEL είναι ασφαλή στο πλυντήριο πιάτων.
  14. Heart To Heart Pinot Noir (σετ 2τμχ)
    Heart To Heart Pinot Noir (σετ 2τμχ)
     
    34,30 €
    Τα ποτήρια Pinot Noir απο τη συλλογή Heart To Heart αποτελούν το τέλειο "εγκάρδιο" δώρο. Τοποθετήστε τις συσκευασίες τους δίπλα-δίπλα και θα σχηματιστεί μια ολόκληρη καρδιά. Το σχήμα τους υποστηρίζει ιδανικά το πικάντικο χαρακτήρα και τη γεύση δαμάσκηνου αυτών των αισθησιακών ερυθρών κρασιών. Αν αγαπάτε το κρασί, η Heart To Heart θα σας χαρίσει την απόλαυση του κρασιού στο σπίτι σας. Όλα τα γυαλιά της RIEDEL είναι ασφαλή στο πλυντήριο πιάτων.
  15. Heart To Heart Oaked Chardonnay (σετ 2τμχ)
    Heart To Heart Oaked Chardonnay (σετ 2τμχ)
     
    34,30 €
    Τα ποτήρια Oaked Chardonnay απο τη συλλογή Heart To Heart αποτελούν το τέλειο "εγκάρδιο" δώρο. Τοποθετήστε τις συσκευασίες τους δίπλα-δίπλα και θα σχηματιστεί μια ολόκληρη καρδιά. Το μέγεθος τους επιτρέπει να απελευθερωθεί το πλούσιο μπουκέτο αρωμάτων και να αναπτυχθεί. Αν αγαπάτε το κρασί, η Heart To Heart θα σας χαρίσει την απόλαυση του κρασιού στο σπίτι σας. Όλα τα γυαλιά της RIEDEL είναι ασφαλή στο πλυντήριο πιάτων.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Αξεσουάρ