Επιδόρπια / Γλυκά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 72

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. /
    Moscato d' Asti Belbo "Pietro Forno" 2023
     
    Γλυκός, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    10,70 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Αιθέριο, γλυκό, σχεδόν προκλητικό… Τυπική μύτη, γεμάτη ποικιλιακά αρώματα, πολύ ελαφρύ σώμα και συναρπαστικός αφρισμός. Ένα κρασί που μπορεί να συνοδέψει εξαιρετικά πλήθος αέρινων επιδορπίων, αλλά ταυτόχρονα να είναι εξίσου απολαυστικό χωρίς συνοδεία. Η πιο γοητευτική πλευρά του Μοσχάτου σε μια εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής.
  2. Monemvasia - Malvasia
    Monemvasia - Malvasia
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Ασπρούδι, Ασύρτικο, Κυδωνίτσα, Μονεμβασιά, Επιδέχεται Παλαίωση
    43,20 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    17 χρόνια πειραματισμών από τον Γιώργο και την Έλλη Τσιμπίδη, προηγήθηκαν της δημιουργίας αυτού του συγκλονιστικού γλυκού κρασιού που εξυμνεί την βαριά ιστορία του περίφημου Μαλβάζιου οίνου της αρχαιότητας. Είναι το πρώτο κρασί που φέρει την ένδειξη ΠΟΠ Μονεμβασία- Malvasia, και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τον υπέροχο πολύπλοκο και ώριμο χαρακτήρα του.
  3. Ιουλιάτικο
    Ιουλιάτικο 2008
     
    Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Λιάτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ένα θαυμάσιο επιδόρπιο γλυκό κρασί, αντάξιο της ελληνικής παράδοσης στα γλυκά κρασιά. Πλούσια αρώματα φρούτων, ξηρών καρπών, καφέ και αρώματα παλαίωσης, έντονη αλλά ευχάριστη λιπαρή γεύση. Πιείτε το παγωμένο σαν απεριτίφ ή με συνοδεία φρούτων, παγωτών ή και αρμυρών τυρομεζέδων, αλλά και μπλε τυριών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Prunotto Moscato d'Asti
    Prunotto Moscato d'Asti 2022
     
    Γλυκός, Ημιαφρώδης, Λευκός, Moscato, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    16,00 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Κρασί με τυπικά χαρακτηριστικά Moscatο. Αρώματα φρέσκου αχλαδιού, μήλου και μελιού. Ελαφριά, κομψή και ευχάριστη γεύση και με ένα γλυκό τελείωμα στο στόμα. Συνοδεύει εξαιρετικά φρέσκα φρούτα όπως φράουλες, ροδάκινα και φρούτα του δάσους. Απολαύστε το δροσερό στους 10 °C.
  5. Vinsanto Santo Wines
    Vinsanto Santo Wines 2020
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 11.4% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    30,90 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Τα Vinsanto, δικαίως έχουν κατακτήσει μία θέση στα καλύτερα γλυκά κρασιά του κόσμου. Και αυτό εδώ από τον συνεταιρισμό του νησιού έχει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Πολυπλοκότητα, ένταση, ισορροπημένη γλύκα και τεράστια δυνατότητα παλαίωσης σε ένα κρασί που θα αναδείξει οποιοδήποτε γλυκό επιδόρπιο βρεθεί στο πλάι του.
  6. Μαυροδάφνη Πατρών Reserve Παρπαρούση
    Μαυροδάφνη Πατρών Reserve Παρπαρούση 2003
     
    Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση, 19% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Εξαιρετική ετικέτα Μαυροδάφνης που εντυπωσιάζει για την κομψότητα και την ισοροπία της. Πλούσια και πολύπλοκη, με βάθος και πληθωρικότητα, επαναπροσδιορίζει τον ορισμό που πιθανώς να είχατε στο μυαλό σας για τη Μαυροδάφνη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Vinsanto Γαβαλά
    Vinsanto Γαβαλά 2016
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 10% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    40,80 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το Ασύρτικο συμπληρώνεται με λίγο Αθήρι και Αηδάνι, τα σταφύλια λιάζονται για 10-15 ημέρες κάτω από τον καυτό ήλιο της Σαντορίνης, ‘πατιούνται’ μεσημεριανές ώρες για να βγάλουν πιο εύκολα τον συμπυκνωμένο, σε σάκχαρα, χυμό και στην συνέχεια ζυμώνει για αρκετούς μήνες πριν οδηγηθεί στα μεγάλα παλαιά ξύλινα βαρέλια για να παλαιώσει. Το αποτέλεσμα είναι ένα ξεμυαλιστικό γλυκό κρασί με γεύση και αρώματα που μένουν αξέχαστα για μήνες.
  8. Χρυσογέρακας
    Χρυσογέρακας 2017
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Μαλαγουζιά, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    85%
    31,00 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ένα εξαιρετικό γλυκό κρασί που συμπληρώνει την ήδη πλούσια γκάμα κρασιών του Κτήματος Κυρ Γιάννη. Σταφύλια από το εξωτικό Gewurtzraminer και την ακαταμάχητη Μαλαγουζιά που τρυγιόνται όψιμα, μέσα στον Δεκέμβρη δίνουν ένα ισορροπημένο, κομψό και γεμάτο φρούτο, κρασί, που θα αγαπηθεί από τους λάτρεις των γλυκών κρασιών και όχι μόνο. Ένα σπάνιο είδος γερακιού, ο Χρυσογέρακας χαρίζει το όνομα του στο κρασί, του οποίου η ετικέτα έχει φιλοτεχνηθεί από την Λίλα Μπουτάρη, κόρη του Στέλλιου Μπουτάρη που βρίσκεται στο τιμόνι του Κτήματος.
  9. Samos Nectar 0.5lt
    Samos Nectar 0.5lt
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Σάμου, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    19,80 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Παλαιωμένο γλυκό κρασί μεγάλης αρωματικής και γευστικής δύναμης. Με τον καιρό, τα αρώματα του Μοσχάτου εξελίσσονται, ζαχαρώνουν και αποκτούν μια σχεδόν αμαρτωλά απολαυστική γλυκύτητα.
  10. /
    Moscato d' Asti Tenuta del Fant Santo Stefano Belbo 2023
     
    Γλυκός, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    15,90 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ένα στυλ κρασιού που οι Έλληνες έχουν λατρέψει σε μια από τις πιο premium εκδοχές του. Με την ανώτατη διάκριση στο διάσημο Ιταλικό οδηγό Gamberro Rossο, το Moscato d' Asti Tenuta del Fant θα σας αιχμαλωτίσει με τον πεντακάθαρο αρωματικό χαρακτήρα του Μοσχάτου και την φανταστική ισορροπία που διαθέτει στο στόμα. Απλά σαγηνευτικό…
  11. Vriniotis G
    Vriniotis G 2022
     
    Γλυκός, Ήπιος, Ροζέ, Βραδιανό, Επιδέχεται Παλαίωση, 17% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    20,50 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Σας έχει τύχει να λιγουρεύεστε ένα γλυκό κρασί, περισσότερο από το πιο νόστιμο γλυκό πιάτο? Είναι σίγουρο ότι θα σας συμβεί, μόλις δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό γλυκό κρασί από την ερυθρή ποικιλία Βραδυανό. Στο οινοποιείο Βρυνιώτη, εξερευνώντας τις δυνατότητες αυτής της σπάνιας ποικιλίας δημιούργησαν ένα από τα πιο ‘λαχταριστά’ γλυκά ενισχυμένα κρασιά, με έντονη τριανταφυλλένια γεύση.
  12. Κτήμα Αργυρού - Vinsanto Late Release
    Κτήμα Αργυρού - Vinsanto Late Release 2002
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    74,40 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    1ο σε βαθμολογία κρασί (98/100) ανάμεσα στα 18.093 του Διαγωνισμού Decanter 2021! Ένα από τα σπουδαιότερα γλυκά κρασιά, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά όλης της Ευρώπης. Ένα Vinsanto που έχει παλαιώσει για τουλάχιστον 16 χρόνια στα κελάρια του Κτήματος Αργυρού στην Σαντορίνη με ασύλληπτη πολυπλοκότητα και πολύ όμορφα ισορροπημένη γλύκα που προέρχεται από αμπέλια ηλικίας μεγαλύτερης των 200 ετών. Αξίζει κάθε ευρώ που θα ξοδέψετε για να το αποκτήσετε!
  13. Titanas
    Titanas 2015
     
    Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Δεν θα μπορούσε να ταιριάζει περισσότερο το όνομα αυτό στο πρώτο γλυκό κρασί του Γιώργου Σκούρα που έχει φτιαχτεί με πολύ υπομονή και πολλούς πειραματισμούς αναβιώνοντας ένα σχεδόν εξαφανισμένο σταφύλι της Αργολίδας. Το ερυθρό Μαυρόστυφο δίνει ένα κρασί από σταφύλια που έχουν αποξηρανθεί για 8 ημέρες στον ήλιο και 38 ημέρες στην σκιά, ενώ και η αλκοολική του ζύμωση ολοκληρώθηκε μετά από 5 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Η περεταίρω ωρίμαση του για 5 χρόνια σε δρύινα βαρέλια έχει συνεισφέρει στην δημιουργία ενός μεγαλειώδους και σπάνιου ερυθρού γλυκού οίνου που θα δώσει υπεραξία στην κάβα μας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Oremus Tokaji Aszú 6 Puttonyos
    Oremus Tokaji Aszú 6 Puttonyos 2013
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Επιδέχεται Παλαίωση, 10.5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    98,00 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ένα συγκλονιστικό γλυκό κρασί από ένα από τα κορυφαία οινοποιεία της Ουγγαρίας. Βασανιστικά γλυκό, εντυπωσιάζει χωρίς να "λιγώνει" και σηματοδοτεί το πιο απολαυστικό τελείωμα ενός καλού δείπνου.
  15. Oremus Tokaji Aszú 5 Puttonyos
    Oremus Tokaji Aszú 5 Puttonyos 2016
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αμοργιανό, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    79,40 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ένα γλυκό κρασί για γαλαζοαίματους, αν σκεφτεί κανείς ότι ανάμεσα στους ενδοξότερους φίλους του διαχρονικά συγκαταλέγονται η Αυτοκράτειρα Σίσσυ της Αυστρίας, οι Τσαρίνες Αικατερίνη και Ελισάβετ της Ρωσίας, και πολλοί άλλοι. Πληθωρικό και γεμάτο, με μαρμελαδένια αρώματα φρούτων στη μύτη και το στόμα, αλλά και όμορφη οξύτητα που του δίνει χαρακτηριστική φρεσκάδα και νεύρο, θα αποτελέσει τον πιο εκλεκτό επίλογο στο πιο ξεχωριστό σας γεύμα.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί