Ερυθρά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 136-150 από 650

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Δέκα - Ερυθρός
    Δέκα - Ερυθρός 2011
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Ξινόμαυρο
    Βαθμολογία:
    40%
    Τα αρώματα που μας προσφέρει σε συνεχείς εναλλαγές είναι σκούρα φρούτα,σοκολάτα,καπνός πίπας και γλυκό μπαχάρι,είναι δε φοβερά ενδιαφέρον το γεγονός ότι η μύτη του κρασιού εξελίσσεται- για την ακρίβεια, μεταμορφώνεται- όσο μένει στο ποτήρι, κι αυτό μαρτυρά την περίτεχνη πληθωρικότητά του. Αφιλτράριστος οίνος, σερβίρεται σε καράφα, με αερισμό τουλάχιστον μιας ώρας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Cabernet Sauvignon Napa Valley
    Cabernet Sauvignon Napa Valley 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14,5% alc.
    Napa Valley και μεγάλο Cabernet Sauvignon πάνε μαζί. Τα χαρίσματα της ποικιλίας η οποία επικρατεί κατά το 85% συμπληρώνουν σε εξαιρετικά μικρή ποσότητα Merlot, Petit Verdot και Cabernet Franc. 30 μήνες ωρίμανσης σε 60% νέο γαλλικό βαρέλι στρογγυλεύουν και τιθασεύουν τη δύναμή του κρασιού καθώς ενορχηστρώνουν ένα παγκόσμιας φήμης blend που έχει ακόμη αρκετά χρόνια μπροστά του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Δαμασκηνός
    Δαμασκηνός 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Μία εκπληκτική έκφραση του Ξινόμαυρου που κλείνει το μάτι προς την παραδοσιακή πλευρά των κρασιών της Νάουσας με αισθητές τανίνες, οξύτητα και πολυπλοκότητα που βασίζεται στα ποικιλιακά φυτικά στοιχεία της ποικιλίας και στην δρυ. Ένα γαστρονομικό κρασί που μπορεί να εξελιχθεί όμορφα στον χρόνο, στολίζοντας την κάβα σας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Limited Selection Cabernet Carmenére
    Limited Selection - Cabernet Carmenere 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Carmenere
    Βαθμολογία:
    77%
    Όμορφο Χιλιανό ερυθρό από τον άνθρωπο που έβαλε τη Χιλή στον παγκόσμιο οινικό χάρτη. Τυπικά αρωματικό και με ωραία αίσθηση στο στόμα, κάνει εξαιρετική παρέα στα ψητά κρέατα του τραπεζιού μας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  5. Κτήμα Τσέλεπου Δίλοφος
    Κτήμα Τσέλεπου Δίλοφος 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Σαν το χέρι με το γάντι, Cabernet Sauvignon και Merlot, αποδεικνύουν μέσα από το Δίλοφο την εξαιρετική μεταξύ τους συνάφεια. Το Merlot ως σταθερός ‘σύντροφος’ στο περισσότερο αυστηρό, αριστοκρατικό και με μεγάλο δυναμικό παλαίωσης Cabernet Sauvignon, προσφέρει από την πλευρά του, άφθονο φρούτο και μαλακό-άμεσα προσβάσιμο- χαρακτήρα, σε ένα κρασί που εδώ και χρόνια αποτελεί το σήμα κατατεθέν του κτήματος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  6. Σεμέλη Νεμέα Grand Reserve
    Σεμέλη Νεμέα Grand Reserve 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Η Σεμέλη είναι ένα από τα πιο ιστορικά οινοποιεία της Νεμέας και το Grande Reserve είναι το κορυφαίο Αγιωργίτικο της. Παράγεται από τα ιδιόκτητα αμπέλια στο Κούτσι σε υψόμετρο 650, παλαιώνει για 18 μήνες σε καινούρια δρύινα βαρέλια και ωριμάζει για τουλάχιστον 24 μήνες στην φιάλη. Μία σπουδαία Νεμέα παλαίωσης που συνδυάζει πολύ όμορφα τα ώριμα στοιχεία με την φρεσκάδα του φρούτου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Kaiken Ultra Malbec
    Kaiken Ultra Malbec 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Malbec, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Ένα εξαιρετικό ερυθρό από την Αργεντινή, με την υπογραφή του μεγάλου οινοποιού του νέου κόσμου, Aurelio Montes (το συγκεκριμένο, μάλιστα, είναι από τα αγαπημένα του). Προέρχεται από ένα προνομιούχο αμπελοτόπι στους πρόποδες των Άνδεων, σε υψόμετρο 1400 μέτρων! Ένα 10% Cabernet Sauvignon (που δεν αναγράφεται) από το ίδιο αμπελοτόπι του χαρίζει κοσμοπολίτικο προφίλ και πολυπλοκότητα. Είναι εξαιρετικό στο στόμα με βουτυράτη γευστικότητα και τέλειες τανίνες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Limited Selection Pinot Noir
    Limited Selection - Pinot Noir 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Όμορφο νεοκοσμίτικο ερυθρό από Pinot Noir που χαρακτηρίζεται από την τέλεια ισορροπία μεταξύ κομψότητας και πληθωρικότητας. Το όμορφο, εύκολο προφίλ του αλλά και η εξαιρετική τιμή του μας δίνει κάθε λόγο για να το ανοίγουμε είτε υπάρχει ειδική περίσταση, είτε όχι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  9. Alpha Syrah
    Montes Alpha - Syrah 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    88%
    Τυπικό ερυθρό από Syrah, που ευνοείται από το ιδανικό terroir στο οποίο καλλιεργείται. Πικάντικο αρωματικά, τανικό και γεμάτο στο στόμα, αγαπάει τα πλούσια κρέατα στο τραπέζι γιατί συνδυάζεται τέλεια μαζί τους.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  10. Spondee
    Spondee 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    Οι τρεις πιο δημοφιλείς ερυθρές ποικιλίες του πλανήτη ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα εκφραστικό και απολαυστικό κρασί που ωριμάζει για 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Οι βελούδινες τανίνες του, τα πικάντικα στοιχεία και το ζωηρό φρούτο το κάνουν ιδανικό κρασί τόσο για το καθημερινό όσο και το γιορτινό τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Τέχνη Αλυπίας - Ερυθρός
    Τέχνη Αλυπίας - Ερυθρός 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    90%
    Το κοσμοπολίτικο Cabernet Sauvignon συναντά το ζουμερό και φρουτένιο Αγιωργίτικο στον αμπελώνα της Δράμας, οδηγώντας σε ένα γοητευτικό χαρμάνι που κερδίζει τις εντυπώσεις. Πίσω από το κρασί βρίσκεται το Κτήμα Τέχνη Οίνου που μας έχει συνηθίσει σε εξαιρετικά κρασιά με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας, όπως ακριβώς και αυτή η πρόταση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  12. 1879 Boutari Legacy
    1879 Boutari Legacy 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    Το νέο premium Ξινόμαυρο της Boutari αποτείνει φόρο τιμής στη μακρά παράδοση της εταιρείας που ξεκινάει το 1879. Από συγκεκριμένο cru αμπελοτόπι στη περιοχή Τρίλοφο της Νάουσας, το 1879 φέρει στο περιεχόμενο της εντυπωσιακής του φιάλης μια διαφορετική στυλιστικά προσέγγιση του Ξινόμαυρου, με ώριμες τανίνες, πυκνό φρούτο και καινούριο Γαλλικό βαρέλι, σε μια μοντέρνα προσέγγιση της αγαπημένης ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Ιουλιάτικο
    Ιουλιάτικο 2008
     
    Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Λιάτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    Ένα θαυμάσιο επιδόρπιο γλυκό κρασί, αντάξιο της ελληνικής παράδοσης στα γλυκά κρασιά. Πλούσια αρώματα φρούτων, ξηρών καρπών, καφέ και αρώματα παλαίωσης, έντονη αλλά ευχάριστη λιπαρή γεύση. Πιείτε το παγωμένο σαν απεριτίφ ή με συνοδεία φρούτων, παγωτών ή και αρμυρών τυρομεζέδων, αλλά και μπλε τυριών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Ξινόμαυρο Boutari Naturally
    Ξινόμαυρο Boutari Naturally 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Υπέροχο Ξινόμαυρο από την σειρά ‘Χωρίς Θειώδη Μπουτάρη’ που ακολουθεί την νέα τάση της αγοράς για μονοποικιλιακά κρασιά με ελάχιστες οινολογικές παρεμβάσεις. Το Ξινόμαυρο προέρχεται από αμπελώνα στην περιοχή της Νάουσας με κλίματα ηλικίας μεγαλύτερης των 40 ετών. Το στυλ του κρασιού που εστιάζει στην φρεσκάδα, στο ζωηρό φρούτο και στις μαλακές τανίνες μας επιτρέπει να το απολαύσουμε νεαρό σε αντίθεση με πολλά άλλα κρασιά από Ξινόμαυρο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Scalarea Ερυθρό
    Scalarea Ερυθρό 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Κοτσιφάλι, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Το χαρμάνι Κοτσιφάλι-Syrah είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Κρήτη, καθώς έχει αποδειχτεί ότι οι δύο ποικιλίες συμπληρώνουν υπέροχα η μία την άλλη όπως ακριβώς γίνεται σε αυτή την έκφραση από το οινοποιείο Μπουτάρη. Πικάντικο, ώριμο αλλά και φρουτώδες ταυτόχρονα είναι κρασί που αγαπάει την κρεατοφαγία, ακόμα και τις πιο πικάντικες εκδοχές.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί