Ερυθρά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 650

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Μπουτάρης - Νάουσσα
    Μπουτάρης - Νάουσσα 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ειδική Τιμή 9,78 € Κανονική τιμή 11,50 €
    Η Νάουσσα Μπουτάρη είναι κρασί για το κελάρι ή για το τραπέζι. Όπως και να επιλέξει να την μεταχειριστεί κανείς, είναι κρασί που υπηρετεί πιστά την ποικιλία και την καταγωγή του, και βγάζει ασπροπρόσωπο αυτόν που την αγοράσει για να την χαρίσει, να την παλαιώσει, ή να την ανοίξει. Ανάμεσα στα 100 κορυφαία κρασιά του κόσμου στην ετήσια αξιολόγηση του Wine Spectator!
  2. Harlan Estate
    Harlan Estate 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    1.751,90 €
    H ετικέτα που φέρει και το όνομα του κτήματος είναι αυτή που δημιούργησε τον θρύλο του οινοποιού H. William Harlan. Εμπνευσμένος από τους Μπορντωλέζους, όραμα του ήταν η δημιουργία ενός οίνου πρώτης κλάσης ή όπως λένε οι Γάλλοι “Premier Grand Cru Classé” από το Oakville της κοιλάδας Napa. Άφησε τα πεδινά και φύτεψε με υψηλή πυκνότητα στα φτωχά, ρηχά εδάφη των πλαγιών. Οι αμπελώνες δημιουργούν ένα μωσαϊκό εναλλαγής με τα δάση της άγριας φύσης της περιοχής και καλλιεργούνται με βιολογικές και βιοδυναμικές πρακτικές καθώς είναι ο μόνος τρόπος διατήρησης της γης, επιτρέποντας της να εξελιχθεί προς το πλήρες δυναμικό της. Η απίστευτη λεπτομέρεια δίνεται σε κάθε βήμα, από την φύτευση και την καλλιέργεια μέχρι την οινοποίηση και την εμφιάλωση, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε αμπελοτεμαχίου και της κάθε χρονιάς. Για αυτόν, η έννοια terroir δεν περικλύει μόνο το κλίμα και το έδαφος, αλλά και τον τρόπο που συμπεριφέρεται ο ανθρώπινος παράγοντας με μόχθο για την βέλτιστη έκφρασή του.
  3. Laura Nera
    Laura Nera 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    77%
    Ειδική Τιμή 8,93 € Κανονική τιμή 10,50 €
    Η Μαυροδάφνη εξελίσσεται σε σπουδαία και πολυδυναμική ποικιλία. Εκτός από τα γλυκά κρασιά την έχουμε δει σε πλούσια και με δυναμικό παλαίωσης ερυθρά, σε χαρμάνια, σε ροζέ κρασιά! Τώρα την βλέπουμε και σε μία φρέσκια, δροσερή και φρουτένια εκδοχή, που δεν αφήνει πολλά περιθώρια αντίστασης. Είναι από τα κόκκινα που τα δροσίζουμε ελαφρώς και τα πίνουμε πολύ ευχάριστα μέσα στο κατακαλόκαιρο συνοδεύοντας ακόμα και πιάτα βασισμένα στα ψάρια. Η Σωσσάνα και ο Λουκάς Κατσικώστας ποντάρουν στα κρασιά ‘δεξαμενής’ όχι μόνο όταν πρόκειται για λευκά αλλά και για τα κόκκινα και από ότι φαίνεται από αυτό την Μαυροδάφνη κάνουν πολύ καλά!
  4. Benintende Chianti Superiore
    Benintende Chianti Superiore 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Canaiolo, Colorino, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    82%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Στο Tenuta Scrafana δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην γή με την αειφορία και την βιοποικιλότητα να είναι τα σημεία κλειδιά γι’ αυτούς. Το έδαφος, η κλίση, η έκθεση στον ήλιο, αλλά και η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ μέρας και νύχτας είναι μόνο κάποιοι από τους παράγοντες που οδηγούν στην παραγωγή εξαιρετικών κρασιών, όπως αυτό το υπέροχο Benintende Chianti. Ένα μέρος ωριμάζει σε μικρά και μεγάλα δρύινα βαρέλια και το υπόλοιπο σε τσιμεντένιες δεξαμενές οδηγώντας σε ένα νόστιμο ερυθρό κρασί με έντονο φρουτώδες προφίλ. Είναι ένα κρασί που μπορούμε να το απολαύσουμε συνοδεύοντας εκλεκτά φαγητά αλλά και να το απολαύσουμε δίπλα σε ένα ωραίο πλατό αλλαντικών και τυριών. Θα το βρείτε μόνο στο House of Wine
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Κτήμα Σεμέλη Νεμέα Reserve
    Κτήμα Σεμέλη Νεμέα Reserve 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Όμορφο ερυθρό κρασί από τη Νεμέα, που ξεδιπλώνει γενναιόδωρα τον αρωματικό του χαρακτήρα και την πλούσια δομή του. Πικάντικο, πληθωρικό και σωστά τανικό, προορίζεται για αξέχαστα κρεατοφαγικά γεύματα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Domaine Jean-Louis Chave Selection Cotes du Rhone Mon Coeur
    Domaine Jean-Louis Chave Selection Cotes du Rhone Mon Coeur 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Grenache, Mourverde, Syrah, Πιείτε το τώρα
    Το κορυφαίο κτήμα Jean Louis Chave εμφιαλώνει την 'καρδιά' του για μία ετικέτα Cotes du Rhone δημιουργώντας ένα κρασί έτοιμο να το απολαύσουμε στη νεότητα του. Έμφαση στο φρέσκο μαύρο φρούτο από τις ποικιλίες του Ροδανού, Syrah, Grenache και Mourvèdre με ελαφριές πινελιές από τα μπαχαρικά της δρυός. Ιδανικό για αυτούς που ψάχνουν πλούτο φρούτου αλλά με έτοιμες, μαλακές τανίνες, ήπια και ζουμερή οξύτητα, σε μία τέλεια σχέση ποιότητας τιμής.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Ορειβάτης - Ερυθρός
    Ορειβάτης - Ερυθρός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    90%
    Μία από τις ελάχιστες εκφράσεις του Pinot Noir στον ελληνικό αμπελώνα, με άφθονο φρούτο, αισθητή οξύτητα και μεταξένιες τανίνες. Η Βασιλική Ακριώτου παίρνει φρούτο από ορεινούς αμπελώνες στην Αιγιαλεία και δημιουργεί ένα πολύ ωραίο και πολύπλευρο κρασί που φέρει όλη την γοητεία αυτού του σπουδαίου σταφυλιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Shaw+Smith Pinot Noir
    Shaw+Smith Pinot Noir 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    O οινοποιός Martin Shaw και ο Michael Hill Smith MW ενώνουν τις δυνάμεις τους και επιδιώκουν να δημιουργήσουν συναρπαστικά, εκλεπτυσμένα και terroir driven κρασιά αποκλειστικά από καρπό που καλλιεργείται στην περιοχή της Adelaide Hills. Εδώ ένα εντυπωσιακό και σύνθετο Pinot Noir Νέου Κόσμου με μεταξένια αίσθηση και φρεσκάδα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Shaw+Smith Shiraz
    Shaw+Smith Shiraz 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση
    O οινοποιός Martin Shaw και ο Michael Hill Smith MW ενώνουν τις δυνάμεις τους και επιδιώκουν να δημιουργήσουν συναρπαστικά, εκλεπτυσμένα κρασιά και terroir driven κρασιά αποκλειστικά από καρπό που καλλιεργείται στην περιοχή της Adelaide Hills. Ένα τυπικό και απολαυστικό Shiraz δροσερού κλίματος που ωριμάζει σε παλαιά βαρέλια αναδεικνύοντας τη γοητεία του σταφυλιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Karipidis - Merlot
    Karipidis - Merlot 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    Ένα κρασί με βαθύ κόκκινο χρώμα, πλούσια αρώματα δαμάσκηνου, σοκολάτας, βανίλιας. Στο στόμα διακρίνεται για το πλούσιο σώμα του και την ιδιαίτερη επίγευσή του, που εντυπωσιάζει από την κομψότητά του και την πικάντικη γεύση του. Μπορεί να εξελιχθεί όμορφα στη φιάλη για αρκετό καιρό ακόμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Karipidis - Syrah
    Karipidis - Syrah 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Από τις πολυαγαπημένες ερυθρές ποικιλίες των Ελλήνων οινοπαραγωγών, αλλά και των καταναλωτών, το Syrah δείχνει να ταιριάζει στο ‘προφίλ’ του Έλληνα, που αρέσκεται σε κρασιά με γευστική συμπύκνωση και έντονο χαρακτήρα. Το Syrah του Καριπίδη αποτελεί ένα τυπικότατο δείγμα της ποικιλίας, με σωστή σχέση ποιότητας/ τιμής, που το κάνει ιδανικό υποψήφιο για καθημερινή κατανάλωση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Cuvee Λαντίδη
    Cuvee Λαντίδη 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    Παλαιωμένο κόκκινο κρασί για χειμωνιάτικες κρεατοφαγίες. Όμορφα πολύπλοκο σε μύτη και στόμα, διατηρεί τις σφικτές τανίνες του παρά την ηλικία του, ενώ τα μεστά αρώματά του του προσδίδουν διάρκεια που οδηγεί σε ευχάριστη και μακρά επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Piccolo Mondo Ερυθρός
    Piccolo Mondo Ερυθρός 2022
     
    Ημίγλυκος, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο
    Βαθμολογία:
    84%
    Χρώμα διαυγές, ζωηρό, ρουμπινί. Στη μύτη εκφράζονται έντονα τα κόκκινα φρούτα, όπως βύσσινο και κεράσι, ενώ στο στόμα κυριαρχούν οι βελούδινες τανίνες και η γλυκιά φρουτώδης επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Κτήμα Λαντίδη - Νεμέα
    Κτήμα Λαντίδη - Νεμέα 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Τυπικό ερυθρό κρασί της Νεμέας που εκφράζει σωστά την ευκολία και τη φιλικότητα των κρασιών της περιοχής και του Αγιωργίτικου. Χαρακτηρίζεται από αρώματα σκουρόχρωμων φρούτων στη μύτη και ανάλογες γεύσεις στο στόμα, με σωστή ισορροπία οξύτητας και τανινών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  15. Notes Red
    Notes Red 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Μαυροδάφνη, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    Από ένα ιστορικό οινοποιείο της Κεφαλλονιάς και από ένα ζευγάρι νέων οινοποιών, του Πέτρου Μαρκαντωνάτου και της Μαριάννας Κοσμετάτου έρχεται μια από τις πολλές αποδείξεις ότι Κεφαλλονιά δεν είναι μόνο η Ρομπόλα: Το Gentilini Red είναι ένα από τα πιο δημοφιλή καθημερινά ερυθρά κρασιά. Είναι φιλικό, εύκολο να συνδυαστεί με μεγάλη ποικιλία γεύσεων, και ιδιαίτερα ευχάριστο. Ενδείκνυται και για όσους προτιμούν να πίνουν κόκκινο κρασί μόνο του, αντί για ποτό. Στα πολλά προτερήματά του περιλαμβάνονται σίγουρα το ευφάνταστο χαρμάνι των ποικιλιών που το απαρτίζουν, καθώς και η πολύ λογική τιμή του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί