Ερυθρά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 650

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. El Enemigo Malbec
    El Enemigo Malbec 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Malbec, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Malbec από τα ψηλότερα σημεία της Mendoza, στα 1470 μέτρα του Gualtallary στην ηλιόλουστη κοιλάδα Uco, που εγγυάται για ένα ακαταμάχητο πρόσωπο της ποικιλίας. Ένα ερυθρό με πλούσια χάρη στην 15μηνη ωρίμανση αλλά κομψά στοιχεία. Έμφαση στο φρούτο, καλή οξύτητα και φίνες τανίνες το καθιστούν ιδανικό για πλούσια γευστικά παντρέματα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Gran Enemigo S.V. Gualtallary
    Gran Enemigo S.V. Gualtallary 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Malbec, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Ένα εμβληματικό κρασί για τον Αργεντινό αμπελώνα, από Cabernet Franc με λίγο Malbec. Eίναι και όχι άδικα το πρώτο 100άρι για την Αργεντινή από τον Robert Parker και μάλιστα χωρίς να είναι 100% Malbec. Αμπέλια φυτεμένα στα 1470 μέτρα, στο Gualtallary της Mendoza, 5 ξεχωριστοί τρύγοι, ζύμωση με γηγενείς ζύμες σε δρύινα βαρέλια και ωρίμαση σε foudres 100 ετών για 15 μήνες είναι μερικοί από τους λόγους που είναι ένα μεγάλο κόκκινο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Κίκονες Ιππέας
    Κίκονες Ιππέας 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Δοσμένο από κομψή και φινετσάτη οπτική γωνία, το χαρμάνι Cabernet Sauvignon και Merlot, κλασικό στην περιοχή του Bordeaux, αναδεικνύει το εξαιρετικό του δέσιμο μέσα από το άγγιγμα της οινολόγου Μελίνας Τάσσου. Ο Ιππέας συναρπάζει με την ισορροπία ποικιλιακού φρούτου και δρυός, την βελούδινη τανική δομή του και την επίμονη επίγευση του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  4. Κτήμα ΑΛΦΑ - Syrah Χελώνες
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Syrah Χελώνες 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Το προνομιούχο terroir του Αμυνταίου μας χαρίζει μία single-vineyard οινοποίηση Syrah που κερδίζει με την τυπικότητα και την έμφαση που δίνει στην ποιότητα. Μία πολύ αξιόλογη ετικέτα από το Κτήμα ΑΛΦΑ, με εμέτρητες διακρίσεις που δεν πρέπει να χάσετε!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. El Enemigo Bonarda S.V. La Esperanza
    El Enemigo Bonarda S.V. La Esperanza 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Bonarda, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Μία ετικέτα που συστήνει άψογα την τυπικότητα της δεύτερης πιο πολυφυτεμένης ερυθρής ποικιλίας της Αργεντινής, τη Bonarda. Όλη η ανάλαφρη και γλυκιά, ανθική χάρη του σταφυλιού σε δομικό καμουφλάζ 12μηνης ωρίμανσης ετοιμάζεται να γοητεύσει και τους πιο απαιτητικούς οινόφιλους.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Μαυροδάφνη Grand Reserve
    Μαυροδάφνη Grand Reserve
     
    Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Η ναυαρχίδα της Achaia Clauss παίζει σε δική της κατηγορία σε θέμα ποιότητας, αναδεικνύοντας το τεράστιο δυναμικό της πασίγνωστης ονομασίας προέλευσης Μαυροδάφνης Πατρών. Η Grande Reserve του 1979 είναι ένα συγκλονιστικά πολύπλοκο κρασί με τεράστια παλαίωση που αποκαλύπτει ένα πολυεπίπεδο αρωματικό και γευστικό χαρακτήρα που σπάνια θα έχετε τη τύχη να συναντήσετε.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Σγουρίδη Σίγμα - Ερυθρός
    Σγουρίδη Σίγμα - Ερυθρός 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Παμίδι, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    65%
    Ένα πολυποικιλιακό ερυθρό που εντυπωσιάζει τόσο με τις γεύσεις του, τα αρώματά του όσο και με την δυναμική παλαίωσης. Τανικό αλλά ισορροπημένο, με φρουτώδεις νότες δαμάσκηνων και μπαχαρικών, εντυπωσιακή γευστική πληρότητα, ταιριάζει με πολλά πιάτα στο καθημερινό τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Vriniotis Syrah Wild Fermentation
    Vriniotis Syrah Wild Fermentation 2012 (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση
    51,40 €
    Μια μικρή ανακάλυψη, ένα κρασί περιορισμένης παραγωγής που ζυμώνεται με τις ιθαγενείς ζύμες που περιβάλλουν το οινοποιείο. ‘Ενα άκρως εντυπωσιακό Syrah το οποίο διαθέτει χαρακτήρα μαύρων φρούτων, πικάντικων μπαχαρικών και λεβάντας. Μια αξιόλογη προσπάθεια από ένα ανερχόμενο παραγωγό της Εύβοιας ο οποίος μιλάει πάντα μέσα από την δουλειά του.
  9. Κτήμα ΑΛΦΑ - Pinot Noir
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Pinot Noir 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Αν το Pinot Noir γεννήθηκε και μεγάλωσε στις κρύες, βόρειες παρυφές του Γαλλικού αμπελώνα (Βουργουνδία, Αλσατία), τότε δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι στο Αμύνταιο έχει εγκλιματισθεί τόσο καλά. Το Pinot Noir του Κτήματος Άλφα είναι ένα μοντέρνο, κομψό κρασί με όμορφα αρώματα και τονισμένη οξύτητα. Οι φίλοι της φημισμένης Βουργουνδέζικης ποικιλίας, αλλά και του καλού κόκκινου κρασιού, δεν πρέπει να παραλείψουν να το δοκιμάσουν.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Άσπρος Λαγός Cabernet
    Άσπρος Λαγός Cabernet 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Όμορφο τανικό, πληθωρικό μονοποικιλιακό κρασί που διακρίνεται για το σκούρο πορφυρό χρώμα του και τα πλούσια αρώματα μαύρων φρούτων, μπαχαρικών, με ιδιαίτερες νότες πιπεριού. Πλούσια γεύση, με διακριτό το αλκοόλ αλλά και με ωραίες, έντονες τανίνες που καταλήγει σε μακρά, ευχάριστη επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  11. Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Ερυθρό
    Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Ερυθρό 2016
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαύρο Καλαβρυτινό, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    84%
    Από τον συγκλονιστικό αμπελώνα του Μεγάλου Σπηλαίου σε υψόμετρο 800m και θέα στο φαράγγι του Βουραϊκού, οι τοπικές ποικιλίες Μαυροδάφνη και Μαύρο Καλαβρυτινό δίνουν έναν υπέρ-premium σε ποιότητα ερυθρό ξηρό οίνο με εξαιρετική πολυπλοκότητα και μεγάλο δυναμικό παλαίωσης. Ένα κρασί στιβαρό, με μεγάλη συμπύκνωση που αναδεικνύει το ποιοτικό δυναμικό της Μαυροδάφνης και στη παραγωγή ξηρών οίνων.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Κτήμα ΑΛΦΑ - Tannat
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Tannat 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Tannat, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Λαμπερό βαθύ πορφυρό χρώμα. Ζωηρό φρούτο που θυμίζει δαμάσκηνο και βατόμουρο, κομψά γλυκά και πικάντικα μπαχάρια, διακριτική βανίλια, στρογγυλές τανίνες, ζωηρή οξύτητα και πλούτος. Ένα κρασί που με το που το δοκιμάζεις, θεωρείς ότι έχει φτιαχτεί για την απόλυτη κρεατοφαγία! Γενναιόδωρο κρασί, όσοι το προτιμήσετε θα ανταμειφθείτε!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Κτήμα ΑΛΦΑ - Ξινόμαυρο Σκατζόχοιρος
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Ξινόμαυρο Σκατζόχοιρος 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Με ειδικές τεχνικές οινοποίησης και ιδιαίτερη φροντίδα από το αμπέλι ως το μπουκάλι, δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι αυτό το single-vineyard Ξινόμαυρο (από το ομώνυμο αμπελοτόπι Σκαντζόχοιρος) ξεχωρίζει και συζητιέται πολύ. Ένα ερυθρό κρασί που θα σας ενθουσιάσει, είτε ανήκετε στους ορκισμένους φαν της ποικιλίας του Ξινόμαυρου, είτε όχι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Μεγα Σπήλαιο Cuvee III - Ερυθρό
    Μεγα Σπήλαιο Cuvee III - Ερυθρό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    80%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    3 εμβληματικές ποικιλίες, η Μαυροδάφνη, το Cabernet Sauvignon και το Αγιωργίτικο, που καλλιεργούνται στους αμπελώνες του Μεγάλου Σπηλαίου στην Αιγιαλεία, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα ιδιαίτερα απολαυστικό κρασί. Το φρούτο του ακροβατεί ανάμεσα στην φρεσκάδα και την ωριμότητα ενώ στο στόμα είναι ταυτόχρονα στιβαρό και γλυκόπιοτο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Κτήμα ΑΛΦΑ - Ερυθρός
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Ερυθρός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ένα κρασί που αποτυπώνει την όμορφη αρμονία των ποικιλιών που συμμετέχουν στο χαρμάνι του, με την "επιστημονική" προσέγγιση στην ερυθρή οινοποίηση, από την οποία προκύπτει. Μία ετικέτα-σχολή στο ερυθρό κρασί, η οποία "καπάρωσε" γρήγορα τη θέση της ανάμεσα στα δημοφιλέστερα Ελληνικά ερυθρά κρασιά στην εγχώρια, αλλά και στην ξένη αγορά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί