You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Λευκά Κρασιά
-
Ammonite 2021
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
68,20 € Φτάνει μέχρι 62,74 €Θαυμάσια έκφραση Ασύρτικου από το μοναδικό terroir της Σαντορίνης με την υπογραφή της Γαίας, ενός πρωτοπόρου παραγωγού του νησιού. Το φρούτο προέρχεται από έναν σπάνιο αιωνόβιο αμπελώνα, που έχει προσδώσει στο κρασί συγκλονιστικό γευστικό βάθος, πολυπλοκότητα και νεύρο. Είναι σίγουρα ένα από τα κορυφαία λευκά, όχι μόνο της Σαντορίνης αλλά όλης της Ευρώπης. -
Pylos Chardonnay 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
11,20 € Φτάνει μέχρι 10,30 €Πλούσιο, βαρελάτο αλλά και φινετσάτο Chardonnay από την Μεσσηνία. Ιδιαίτερα γευστικό παράδειγμα της ποικιλίας με άφθονα τροπικά και λευκόσαρκα φρούτα που παρασύρουν σε εξωτικούς προορισμούς. Ένα ‘εργαλείο’ για το τραπέζι, καθώς μπορεί να συνοδεύσει με την ίδια ευκολία ένα εκλεπτυσμένο πιάτο ψαριού όσο και ένα αρνάκι στον φούρνο. -
Geometria - Ασύρτικο 2023
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
9,30 € Φτάνει μέχρι 8,56 €Το Ασύρτικο δείχνει ότι μπορεί να εγκλιματιστεί παντού και να δώσει εξαιρετικά κρασιά όπως αυτή η έκφραση από την Νεμέα. Ζωηρή οξύτητα και ωραία εσπεριδοειδή αρώματα σε τιμή απίστευτη για αυτή την ποικιλία. Είναι πραγματικά μοναδική ευκαιρία για να έχουμε το Ασύρτικο στο καθημερινό μας τραπέζι. -
Rawditis 2021
Ξηρός, Ήπιος, Orange, Ροδίτης, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
16,90 € Φτάνει μέχρι 15,55 €Περιορισμένη διαθεσιμότηταΈνα ‘orange’ και ‘φυσικό’ κρασί από Ροδίτη με την υπογραφή του Νίκου Καρατζά, που ανεβάζει τον πήχη των κρασιών αυτού του στυλ πολύ ψηλά. Τα σταφύλια προέρχονται από αμπελώνες μεγάλης ηλικίας και επιλέγονται ρώγα με την ρώγα. Η ζύμωση γίνεται με τις αυτόχθονες ζύμες σε πήλινο αμφορέα και ο χυμός ζυμώνει και παραμένει με τα στέμφυλα για 30 ημέρες, αποκτώντας βαθύ χρώμα αλλά και πλούσια και έντονα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά. Στην συνέχεια ωριμάζει για 6 μήνες με τις οινολάσπες στους αμφορείς. Δεν πραγματοποιείται καμία προσθήκη, ενώ όλες οι εργασίες γίνονται με το χέρι. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό γαστρονομικό κρασί και σίγουρα μία πρόταση που θα σας κάνει να αγαπήσετε τα κρασιά αυτού του στυλ.