Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Pedro Ximenez Triana
    Pedro Ximenez Triana
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    25,50 €
    To Pedro Ximenez φτιάχνεται από "λιαστά" σταφύλια της ομώνυμης ποικιλίας και παλαιώνει σε Αμερικάνικα βαρέλια για περίπου 10 χρόνια με τη μέθοδο Solera. Πολύ βαθύ χρώμα, πλούσιο στη γεύση και πολύ γλυκό, με αρώματα αποξηραμένου δαμάσκηνου και σταφίδας στη μύτη. Υπέροχο επιδόρπιο κρασί. Απολαύστε το μόνο του ή για να συνοδέψετε το παγωτό σας. Σερβίρεται δροσερό, από το ψυγείο ή βάλτε το για λίγο στο πάγο.
  2. La gitana
    La gitana
     
    Ξηρός, Ήπιος, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    96%
    14,00 €
    Πρόκειται για το πιο ελαφρύ και πιο ξηρό κρασί του Sherry με δική του Ονομασία Προέλευσης - Manzanilla de Sanlucar de Barrameda. Στη παραθαλάσσια πόλη Sanlucar, τη μόνη περιοχή που μπορεί να παράγει Μanzanilla χάρη στο μοναδικό μικροκλίμα της. Η Gitana είναι η παλαιότερη Μanzanilla της περιοχής και η γνωστότερη σε Ισπανία και εξωτερικό. Ιδανικό απεριτίφ με λίγες ελιές ή αμύγδαλα. Συνοδεύει υπέροχα, ωστόσο , πιάτα θαλασσινών, καπνιστά και μεζεδάκια. Απολαύστε το παγωμένο κι αν περισσέψει, κρατήστε το στο ψυγείο.
  3. Manzanilla La Gitana En Rama
    Manzanilla La Gitana En Rama
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Palomino, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    20,50 €
    Το En Rama είναι ένα fino sherry που έχει εμφιαλωθεί κατευθείαν από το βαρέλι, με το χέρι, χωρίς καμία επιπλέον διαδικασία σταθεροποίησης, φιλτραρίσματος ή διαύγασης. Το αποτέλεσμα είναι ένα κρασί με ακόμα πιο καθαρά, έντονα αρώματα και με πιο έντονο γευστικό πλούτο.
  4. Amontillado Seco Napoleon
    Amontillado Seco Napoleon
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Palomino, Επιδέχεται Παλαίωση, 17.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    20,80 €
    Αυτό το κλασσικό Αmontillado είναι φτιαγμένο αποκλειστικά από σταφύλια Palomino των ιδιόκτητων αμπελώνων στις περιοχές Βalbaina και Μiraflores. Ωρίμασε σαν Μanzanilla για περίπου 12 χρόνια με τη μεθοδο Solera και στη συνέχεια με οξειδωτική παλαίωση. Βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα, έντονο άρωμα καρυδιού, πλούσια γεύση και εντελώς ξηρό. Ιδανικός συνοδός για όποια σούπα βάζει ο νους σας και που πίνατε με μπύρα γιατί δεν ξέρατε καλύτερα. Ψάρια με έντονα αρώματα, όσπρια, σαλάτες με λιπαρές σάλτσες. Σερβίρεται δροσερό, από το ψυγείο ή βάλτε το για λίγο στο πάγο.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί