Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 49

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Παπαγιαννάκος - Σαββατιανό Παλαιά Κλήματα
    Παπαγιαννάκος - Σαββατιανό Παλαιά Κλήματα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Φίνος φρουτώδης χαρακτήρας και δροσιστικά επίπεδα οξύτητας σε ένα εξαιρετικά καλοφτιαγμένο Σαββατιανό από το κτήμα Παπαγιαννάκου. Ο Βασίλης Παπαγιαννάκος υπηρετεί για χρόνια με μεγάλο σεβασμό τη κλασσική ποικιλία του Αττικού αμπελώνα, στοχεύοντας και επιτυγχάνοντας φυσικά την αλλαγή του προφίλ της. Ξεχάστε καμιά φιάλη στο κελάρι σας για μια πενταετία και δεν θα πιστεύετε την εξέλιξη του στο χρόνο…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Leggenda Moscato d'Asti
    Leggenda Moscato d'Asti 2022
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα, 5.5% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    Ειδική Τιμή 8,42 € Κανονική τιμή 9,90 €
    Είναι δύσκολο να μη το "ερωτευθεις" αφού σφύζει από αρώματα ροδάκινου, βερίκοκου τροπικών φρούτων και λουλουδιών στη μύτη, ενώ στο στόμα συνδυάζει μια υπέροχη γλύκα, με ελαφρύ χαρακτήρα και δροσιστικές φυσαλίδες. Ένα καλοφτιαγμένο Moscato d' Asti, από τη γειτονική Ιταλία με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής που σίγουρα θα σας ξετρελάνει.
  3. BiancoNero Sparkling - Λευκός
    BiancoNero Sparkling - Λευκός
     
    Ημίξηρος, Αφρώδης, Λευκός, Μοσχάτο Αμβούργου, Πιείτε το τώρα, 7.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Η απόλυτη εισαγωγή στον κόσμο του κρασιού για τους μη μυημένους μέσα από ένα κρασί που διαθέτει χαμηλό αλκοόλ, εκρηκτικό φρουτώδη χαρακτήρα, ελαφρύ αφρισμό και έντονη γλύκα. Ένα εξαιρετικό απεριτίφ σε μοντέρνα φιάλη των 750ml που χτυπάει στα ίσα τα Moscato d’ Asti από την γειτονική Ιταλία που κάνουν θραύση στην ελληνική αγορά. Παγώστε το καλά και απολαύστε το.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Σαμαρόπετρα
    Σαμαρόπετρα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    Η αγαπημένη Σαμαρόπετρα αλλάζει και γίνεται ακόμα πιο αγαπημένη! Ένα μονοποικιλιακό Sauvignon Blanc πια, την ποικιλία που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, από ιδιόκτητους αμπελώνες στο ψυχρό Αμυνταίο, που θυμίζει σε στιλ τα κρασιά του Λίγηρα με αρώματα εσπεριδοειδών, φυτικότητα και απίστευτη φρεσκάδα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  5. /
    Godibile Prosecco Extra Dry
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Prosecco, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    79%
    Ειδική Τιμή 7,57 € Κανονική τιμή 8,90 €
    Τα Prosecco είναι δημοφιλή αφρώδη κρασιά από την Βόρειο Ιταλία με ευχάριστο φρουτώδη χαρακτήρα, ελαφρύ σώμα και παιχνιδιάρικες φυσαλίδες που χαρίζουν δροσιά. Το Godibile είναι ένα τυπικότατο δείγμα αυτών των κρασιών, ιδανικό σαν απεριτίφ ή να συνοδεύσει ελαφριά γεύματα, σε τιμή προσιτή για όλους.
  6. Zelos - Malvasia
    Zelos - Malvasia 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Malvasia, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    85%
    Από τους πιο αρωματικούς κλώνους της Malvasia, αυτός της Candia Aromatica, αποτελεί μιας από τις πιο κομψές και αρωματικές ποικιλίες της Κρήτης. Με σαγηνευτικά αρώματα που φέρνουν στο μυαλό το Μοσχάτο το Zelos του Ντουράκη αποτελεί μια εξαιρετική ξηρή έκφραση της ποικιλίας που μπορεί να σας ξεμυαλίσει με τη φινέτσα και την κομψή αρωματική του έκφραση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Παράγκα Sparkling Brut
    Παράγκα Sparkling Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Μοσχάτο Λευκό, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    88%
    Πριν από λίγα χρόνια για να πιούμε ένα παιχνιδιάρικο και απολαυστικό αφρώδες κρασί έπρεπε να ψάξουμε εκτός του Ελληνικού αμπελώνα! Τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα. Το κλίμα, τα αμπέλια, το μεράκι και η τεχνογνωσία των ανθρώπων στο κτήμα Κυρ Γιάννη ευνοεί την δημιουργία εξαιρετικών αφρωδών οίνων όπως αυτό, που θα λατρέψετε και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα φημισμένα Ιταλικά Prosecco.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Cuvee Speciale Extra Brut
    Cuvee Speciale Extra Brut 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Ασύρτικο, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Επίμονος, εξαιρετικής ποιότητας αφρισμός, που επιτυγχάνεται με δεύτερη ζύμωση στη φιάλη (methode traditionelle ), με τις μικρές σε μέγεθος φυσαλίδες να ταξιδεύουν και να μεταφέρουν ‘μηνύματα’ φρεσκάδας στο πάνω μέρος του flute ποτηριού, το οποίο θα αναδείξει όλο τον αρωματικό χαρακτήρα του κρασιού. Κομψή, φινετσάτη μύτη με έντονα στοιχεία φυτικότητας και κάποιες νύξεις φρυγανισμένου ψωμιού, ζυμών και ξηρών καρπών. Στόμα απόλυτα ξηρό, με οξύτητα που προκαλεί, ενισχύοντας την αίσθηση της φρεσκάδας που δημιουργεί ο αφρισμός .
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. ZaZaZu
    ZaZaZu
     
    Ημίξηρος, Ημιαφρώδης, Λευκός, Βηλάνα, Βιδιανό, Μοσχάτο Λευκό, Πιείτε το τώρα, 10.5% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Βηλάνα και Βιδιανό συναντούν το αρωματικό Μοσχάτο στο ZaZaZu και μας δίνουν ένα ελαφρύ κρασί με αρώματα βερίκοκου, ροδάκινου και λεμονιού καθώς και νότες λουλουδιών. Ιδανικό για απεριτίφ με απαλές φυσαλίδες, δροσερή οξύτητα και αισθητή γλυκύτητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  10. /
    Moscato d' Asti Belbo "Pietro Forno" 2023
     
    Γλυκός, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    10,70 €
    Αιθέριο, γλυκό, σχεδόν προκλητικό… Τυπική μύτη, γεμάτη ποικιλιακά αρώματα, πολύ ελαφρύ σώμα και συναρπαστικός αφρισμός. Ένα κρασί που μπορεί να συνοδέψει εξαιρετικά πλήθος αέρινων επιδορπίων, αλλά ταυτόχρονα να είναι εξίσου απολαυστικό χωρίς συνοδεία. Η πιο γοητευτική πλευρά του Μοσχάτου σε μια εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής.
  11. Anselmi  Ca' Stella Prosecco
    Anselmi Ca' Stella Prosecco
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Prosecco, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    86%
    10,40 €
    Μπορεί να μη διαθέτει τη πολυπλοκότητα της πολύ ακριβότερης σαμπάνιας, ωστόσο το Prosecco αποτελεί ένα από τα πλέον δημοφιλή αφρώδη κρασιά του κόσμου, διαθέτοντας έναν εξαιρετικά ευχάριστο φρουτώδη χαρακτήρα και φρεσκάδα που χαρίζει η οξύτητα. Το Prosecco του Anselmi είναι ευκολόπιοτο, εξαιρετικό value for money, με καλή ένταση αρωμάτων και μαλακό στόμα με ελάχιστα υπολλειματικά σάκχαρα.
  12. A.muse Blanc
    A.muse Blanc 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    14,30 €
    Υπέροχα αρωματική και πικάντικη Μαλαγουζιά από το Κτήμα Μουσών με άφθονα αρώματα εσπεριδοειδών και λευκόσαρκων φρούτων. Μια δροσερή πρόταση που μπορεί να απογειώσει όλα τα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό απεριτίφ.
  13. Private Selection - Chardonnay
    Private Selection - Chardonnay 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    24,60 €
    Ένα θεσπέσιο Chardonnay από την Central Coast. Κρασί από σταφύλια που απολαμβάνουν μια παρατεταμένη περίοδο ωρίμανσης στο αμπέλι, με αποτέλεσμα οι καρποί να διακρίνονται από πλούσια και εντωπωσιακά αρώματα. Είναι ένα κρασί με τέλειο φινίρισμα που απολαμβάνεται είτε σκέτο ή με συνοδεία φαγητού.
  14. Vina Esmeralda
    Vina Esmeralda 2022
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Moscatel, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    9,10 €
    Ένα από τα αρωματικότερα και απολαυστικότερα λευκά κρασιά της Ελληνικής αγοράς. Σε συνδυασμό με την ακαταμάχητα ελκυστική τιμή του, δεν είναι τυχαίο που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από τους Έλληνες οινόφιλους. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!
  15. Freixenet Blanco Alcohol Free
    Freixenet Blanco Alcohol Free
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Λευκός, Πιείτε το τώρα, 0% alc.
    Το εμβληματικό Ισπανικό οινοποιείο Freixenet, που έχει ταυτιστεί με την παραγωγή εξαιρετικών αφρώδων οίνων δημιούργησε αυτό το αφρώδες ποτό με 0 % αλκοόλ, από συμπυκνωμένο γλεύκος, ιδανικό για όσους δεν θέλουν ή δεν ‘πρέπει’ να καταναλώνουν αλκοόλ. Το ευχάριστο φρουτώδες άρωμα του, οι παιχνιδιάρικες φυσαλίδες και η δροσιστική του γεύση κρύβουν καλά την έλλειψη της αλκοόλης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί