Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 49

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Freixenet Blanco Alcohol Free
    Freixenet Blanco Alcohol Free
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Λευκός, Πιείτε το τώρα, 0% alc.
    Το εμβληματικό Ισπανικό οινοποιείο Freixenet, που έχει ταυτιστεί με την παραγωγή εξαιρετικών αφρώδων οίνων δημιούργησε αυτό το αφρώδες ποτό με 0 % αλκοόλ, από συμπυκνωμένο γλεύκος, ιδανικό για όσους δεν θέλουν ή δεν ‘πρέπει’ να καταναλώνουν αλκοόλ. Το ευχάριστο φρουτώδες άρωμα του, οι παιχνιδιάρικες φυσαλίδες και η δροσιστική του γεύση κρύβουν καλά την έλλειψη της αλκοόλης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Μεθέα Λευκός
    Μεθέα Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    8,00 €
    Ότι περιμένεις από το καθημερινό σου κρασί βρίσκεται σε ένα ποτήρι Μεθέα… Καλοφτιαγμένο, αρωματικό, ευχάριστο, δροσιστικό, ένα κρασί που παρέχει εξαιρετικό value for money. Αν το πίναμε έχοντας μπροστά μας και τη θέα στη θάλασσα που προσφέρει το οινοποιείο του Κωνσταντίνου Βρυνιώτη στα Γιάλτρα της Αιδηψού δεν θα ζητούσαμε τίποτα παραπάνω…
  3. /
    Moscato d' Asti Tenuta del Fant Santo Stefano Belbo 2023
     
    Γλυκός, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    15,90 €
    Ένα στυλ κρασιού που οι Έλληνες έχουν λατρέψει σε μια από τις πιο premium εκδοχές του. Με την ανώτατη διάκριση στο διάσημο Ιταλικό οδηγό Gamberro Rossο, το Moscato d' Asti Tenuta del Fant θα σας αιχμαλωτίσει με τον πεντακάθαρο αρωματικό χαρακτήρα του Μοσχάτου και την φανταστική ισορροπία που διαθέτει στο στόμα. Απλά σαγηνευτικό…
  4. /
    Champagne Pierre Gimonnet & Fils Brut "Cuis 1er cru"
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    100%
    49,00 €
    Μια μη χρονολογημένη, premier cru σαμπάνια, από 100% Chardonnay και από σπουδαίο μικρό παραγωγό της Καμπανίας. Αιθέρια, με σχετικά ελαφρύ σώμα αλλά με την ένταση και το νεύρο που διαθέτουν όλες οι Blanc de blanc σαμπάνιες από την περιοχή της Cote de Blancs. Καταπληκτική ως απεριτίφ αλλά και υπέροχος συνοδός δίπλα σε σολομό ή μια πιατέλα με ωμά θαλασσινά.
  5. Βαγγέλη Με Προσέχεις
    Βαγγέλη Με Προσέχεις 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    12,40 €

    "Βαγγέλη! Με προσέχεις;" ρώτησε ένας φίλος με ευθυμία στο μεγάλο τραπέζι για την εμφιάλωση του πρώτου λευκού κρασιού του οινοποιείου το 1985 και 10 χρόνια μετά η φράση αυτή έγινε η πιο ιδιαίτερη ονομασία ελληνικού κρασιού. Sauvignon Βlanc και Ασύρτικο, συνδυάζουν την εξέλιξη με την ιστορία σε ένα τραγανό και φρουτώδες απολαυστικό λευκό αντίστοιχο του υψηλού επιπέδου των βορειοελλαδίτικων λευκών blend.

  6. Vina Esmeralda Sparkling
    Vina Esmeralda Sparkling
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    15,50 €
    Η αφρώδη εκδοχή ενός από τα ‘best seller’ κρασιά του πλανήτη, του Vina Esmeralda. O περίφημος Ισπανικός οίκος Torres δημιουργεί ένα άκρως μεσογειακό αφρώδες κρασί βασισμένο στο εξωστρεφές Μοσχάτο με άφθονα αρώματα και γεύσεις φρούτων και λουλουδιών και γαργαλιστική οξύτητα. Είναι ιδανικό τόσο για την πιο χαλαρή όσο και για την πιο ιδιαίτερη περίσταση. Είναι vegan κρασί.
  7. Ψίθυρος Λευκός
    Ψίθυρος Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Σπίνας, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    86%
    12,20 €
    Αρωματικός κλώνος του Μοσχάτου που παίρνει το όνομα του από το χωριό της Σπίνας στη Κρήτη και που στα ικανά χέρια της Ειρήνης Δασκαλάκη δίνει ένα κρασί με αρώματα που δε ψιθυρίζουν, αλλά διαθέτουν μεγάλη ένταση. Σταφύλι, ανθικές νύξεις από πέταλα τριαντάφυλλου και πιο εξωτικά φρούτα όπως ανανάς και mango οδηγούν σε ένα δροσιστικό στόμα γεμάτο φινέτσα.
  8. Plano Μαλαγουζιά
    Plano Μαλαγουζιά 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    14,50 €
    Το χρώμα του είναι λεμονί με πράσινες ανταύγειες. Το άρωμα του πλημμυρίζεται από λεμόνια, γκρέιπφρουτ, ροδάκινα, πεπόνια, μέντα, πιπεριά και τριαντάφυλλα. Στο στόμα είναι πλούσιο, με ισορροπημένα οξύτητα, το πεπόνι και το ροδάκινο κυριαρχούν, ενώ στο τέλος μένει μία πολύ γοητευτική πικάντικη αίσθηση.
  9. Κτήμα Πατεριανάκη - Μοσχάτο Σπίνας
    Κτήμα Πατεριανάκη - Μοσχάτο Σπίνας 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Σπίνας, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    12,20 €
    Ένα ‘λαχταριστό’ βιολογικό κρασί, πλημμυρισμένο με ευχάριστα αρώματα φρούτων και λουλουδιών και γεύση που θα μας κάνει να μην θέλουμε να το μοιραστούμε. Από τα λίγα μονοποικιλιακά κρασιά, από Μοσχάτο Σπίνας, μια ποικιλία που αρχίζει να γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής.
  10. Belstar Prosecco Brut
    Belstar Prosecco Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Glera, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    11,10 €
    Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα Prosecco που εισάγονται στην Ελληνική αγορά με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. Τα αμπέλια, από το οποίο φτιάχνεται αυτό το ζωηρό και φρουτένιο αφρώδες κρασί, βρίσκονται στους απότομους λόφους ανάμεσα στο Valdobbiadene και το Conegliano, εκεί όπου συναντάμε τους καλύτερους αμπελώνες της διάσημης Ονομασίας Προέλευσης Prosecco D.O.C.
  11. Ca' del Bosco Franciacorta Cuvée Prestige
    Ca' del Bosco Franciacorta Cuvée Prestige
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Bianco, Pinot Nero, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    50,30 €
    Το κορυφαίο κρασί της διάσημης, για τα αφρώδη κρασιά με την παραδοσιακή μέθοδο, περιοχής της Franciacorta στον Βόρεια Ιταλία. Απίστευτη πολυπλοκότητα, φινέτσα, τραγανή οξύτητα και διάρκεια που θα ζήλευαν πολλοί οίκοι της Καμπανίας. Για την παραγωγή του χρησιμοποιούνται τα καλύτερα σταφύλια Chardonnay, Pinot Nero και Pinot Bianco από τους καλύτερους αμπελώνες του κτήματος.
  12. Castelmare Prosecco Diamond Edition
    Castelmare Prosecco Diamond Edition 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Glera, Πιείτε το τώρα
    13,60 €
    Ακαταμάχητο αφρώδες κρασί από την Ιταλία, με άφθονα αρώματα φρούτων και λουλουδιών και δροσιστική γεύση. Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας και για όλες τις εποχές του χρόνου σαν απεριτίφ ή δίπλα σε ελαφριά πιάτα θαλασσινών και σαλάτες.
  13. Martini Prosecco
    Martini Prosecco
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Glera, Pinot Noir, Πιείτε το τώρα, 11,5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    10,20 €
    Ελαφρύ, ευχάριστο, φρουτώδες και ευκολόπιοτο Ιταλικό αφρώδες κρασί με την υπογραφή ενός μεγάλου οίκου, που αποτελεί το ιδανικό απεριτίφ για την πιο απλή μέχρι την πιο εκλεκτή περίσταση. Θα απογειώσει δροσερές σαλάτες και φρέσκα φρούτα!
  14. /
    Pommery Pop Extra Dry 200ml
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Πιείτε το τώρα
    23,60 €
    Μοντέρνα και διασκεδαστική σαμπάνια, σε ατομική συσκευασία, με εξωστρέφεια και απαλά γλυκιά επίγευση, ιδανική για όλες της ώρες της ημέρας και όλες τις περιστάσεις! Το ιδανικό πολυτελές κρασί για να το απολαύσετε εύκολα χωρίς ποτήρια, ακόμα και στην παραλία καθώς είναι σχεδιασμένο για να πίνεται ακόμα και με το καλαμάκι. Το «pop» που κάνει ο φελλός δίνει το σήμα για να ξεκινήσει το πάρτυ!
  15. /
    Pommery Royal Blue Sky
     
    Ημίξηρος, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    79,10 €
    Μία εξωστρεφής μοντέρνα έκφραση σαμπάνιας με την υπογραφή ενός σπουδαίου οίκου της Καμπανίας. Με πλούσια γεύση και σύνθετα αρώματα ώριμων φρούτων αλλά και την χαρακτηριστική φινέτσα που διακρίνει τα κρασιά της Pommery! Η ιδανική πρόταση για το καλοκαίρι και όχι μόνο! Απολαύστε την παγωμένη!
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί