Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 181

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κτήμα ΑΛΦΑ - Sauvignon Blanc Magnum
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Sauvignon Blanc Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    48,50 €
    Ένα από τα απόλυτα λευκά best-sellers της Ελληνικής αγοράς - και όχι άδικα… Το λευκό Κτήμα Άλφα αποτυπώνει μία μοναδική πλευρά της προσωπικότητας του Sauvignon Blanc, με στυλ που ισορροπεί ανάμεσα στον παλιό και το νέο κόσμο, αισθησιακά αρώματα σε μύτη και στόμα, και τέλεια οξύτητα. Το λευκό Κτήμα Άλφα είναι ένα κρασί που εξαντλείται γρήγορα από την αγορά γιατί οι φανατικοί του φίλοι δεν μπορούν να φανταστούν την ζωή τους (και την καλοπέρασή τους) χωρίς αυτό…
  2. Κυδωνίτσα Ζαχαριά
    Κυδωνίτσα Ζαχαριά 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Κυδωνίτσα, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    81%
    Η Κυδωνίτσα, μία σπάνια ποικιλία της Πελοποννήσου, εξελίσσεται σε ένα εξαιρετικό σταφύλι δίνοντας νόστιμα και δροσερά κρασιά με μεσογειακό προφίλ. Το αποδεικνύει και αυτό το κρασί που προέρχεται από τους ιδιόκτητους αμπελώνες της οικογένειας Ζαχαριά στην Νεμέα, στο οποίο γευόμαστε όλα τα υπέροχα χαρακτηριστικά της ποικιλίας. Η σχέση τιμής ποιότητας είναι πολύ καλή.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Κτήμα Άλφα - Μαλαγουζιά Magnum
    Κτήμα Άλφα - Μαλαγουζιά Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Δεύτερο σε πωλήσεις κρασί του 2020 και Πρώτο του 2019! Μια από τις καλύτερες Μαλαγουζιές, σταθερά στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων του House of Wine. Η Μαλαγουζιά του κτήματος Άλφα χάρη στην εξαιρετική ισορροπία της και τα απολαυστικά της αρώματα είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο για κρασί φαγητού όσο και για να το απολαύσετε μόνο του σαν απεριτίφ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Synastry Chardonnay OAK
    Synastry Chardonnay OAK 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    90%
    To δημοφιλές Chardonnay σε μία δροσερή, φρουτένια και όμορφα βαρελάτη έκφραση από την Νεμέα με φανταστική σχέση τιμής ποιότητας. Ζουμερή γεύση, λιπαρότητα και διακριτικά στοιχεία δρυός σε ένα κρασί που μπορεί να σταθεί με την ίδια ευκολία τόσο στο καθημερινό τραπέζι όσο και στην πιο ‘special’ περίσταση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  5. Ορειβάτης Σαββατιανό Άγριες ζύμες
    Ορειβάτης Σαββατιανό Άγριες ζύμες 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Μία εκπληκτική έκφραση του Σαββατιανού από παλαιά κλίματα στην περιοχή των Πλαταιών στην Βοιωτία. Ο χυμός των σταφυλιών ζυμώνει με τις άγριες ζύμες και δίνει ένα πολύπλοκο γαστρονομικό κρασί με συμπυκνωμένο φρούτο, λιπαρή γεύση και αρμονική οξύτητα που ταιριάζει πολύ στα εδέσματα της Ελληνικής κουζίνας και όχι μόνο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Θαλασσίτης
    Θαλασσίτης 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Ειδική Τιμή 24,74 € Κανονική τιμή 29,10 €
    Το χρώμα του είναι λαμπερό λεμονοπράσινο. Το αρωματικό του προφίλ φωνάζει Σαντορίνη, με τα εσπεριδοειδή και κυρίως το λεμόνι, με τις φλούδες των εσπεριδοειδών, με ένα γλυκό ροδάνικο αλλά και με τα αρώματα του μπαρουτιού. Στο στόμα είναι και πάλι λεμονάτο με τραγανή οξύτητα, πλούσια γεύση και μία ωραία αλμυρή επίγευση.
  7. Ασύρτικο της Γαίας Wild Ferment
    Ασύρτικο της Γαίας Wild Ferment 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Tο Ασύρτικο της Γαίας οινοποιείται μόνο με τις άγριες ζύμες του σταφυλιού (γι' αυτό και η ένδειξη ‘Wild Ferment’ στη φιάλη, για να αποτυπώσει την αυθεντικότητα και την τυπικότητα του Ασύρτικου της Σαντορίνης στο 100%. Πρωτο Ελληνικό κρασί και πρώτο Ασύρτικο στο Διαγωνισμό Decanter 2018! Το Ασύρτικο της Γαίας δημιούργησε αίσθηση από την πρώτη του εμφάνιση - και όχι άδικα. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο λευκό κρασί που προέρχεται από παλαιά αυτόριζα κλήματα στη Σαντορίνη, οι ρίζες των οποίων έχουν τον τρόπο να ρουφήξουν όλη τη μαγεία του ηφαιστειογενούς terroir του νησιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Σπάνιες Γαίες, "Βίδια"
    Σπάνιες Γαίες, "Βίδια" 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    80%
    Ένα ιδιαίτερα φινετσάτο single vineyard Chardonnay από τον ορεινό αμπελώνα Βίδια στο οροπέδιο της Στυμφαλίας, που εστιάζει στην φρεσκάδα και την καθαρότητα των αρωμάτων. Ένα κρασί που προδίδει εύκολα το ψυχρό κλίμα από το οποίο παράγεται αλλά και την πρόθεση των δημιουργών του να αναδείξουν τα ποικιλιακά χαρακτηριστικά του. Τα πράσινα αρώματα φρούτων, τα ορυκτά στοιχεία και η κοφτερή οξύτητα μας φέρνουν στο μυαλό κρασιά από το περίφημο Chablis με πολλαπλάσια τιμή.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Σπάνιες Γαίες, "Cara"
    Σπάνιες Γαίες, "Cara" 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Μία φινετσάτη έκφραση του Sauvignon Blanc από τους ιδιόκτητους ορεινούς αμπελώνες της Στροφιλιάς στον Aσπρόκαμπο της Κορινθίας, με γοητευτικό εξωτικό άρωμα και δροσερή οξύτητα. Ένα κρασί με υποδειγματική χρήση βαρελιών ακακίας, της οποίας τα αρώματα συνοδεύουν διακριτικά τα υπέροχα φρουτώδη και φυτικά στοιχεία της ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. /
    Κτήμα Χατζημιχάλη - Chardonnay βαρέλι 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 14,5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Φωτεινό, ανοιχτοκίτρινο χρώμα. Γενναιόδωρα αρώματα λευκόσαρκων ροδάκινων εναλλάσσονται με τροπικές νότες μάνγκο, ανανά και πεπονιού και συμπληρώνονται από διακριτικές νότες βανίλιας και δρυός. Η γεμάτη, μεστή και πληθωρική του γεύση ισορροπεί μοναδικά με την ανεβασμένη οξύτητα και τον αλκοολικό βαθμό δίνοντας ένα απολαυστικό γευστικό σύνολο με επίγευση που διαρκεί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Σαββατιανό Α.Φράγκου
    Σαββατιανό Α.Φράγκου 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Το Σαββατιανό, η ταπεινή ποικιλία της Αττικής, η βάση της ρετσίνας, φθάνει εδώ σε νέα, πρωτόγνωρα επίπεδα. Σε αντίθεση με τις κλασσικές και πολύ μεγάλες στρεμματικές αποδόσεις του Σαββατιανού, η Αναστασία Φράγκου χρησιμοποιεί σταφύλια από αμπέλια με στρεμματικές αποδόσεις πολύ μικρές, που σε συνδυασμό με μια θαυμάσια οινοποίηση δίνουν εντυπωσιακά αρώματα. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για θαλασσινά και ψητά ψάρια, ενώ συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες και ζυμαρικά. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει ο συνδυασμός του με πολλά μαγειρευτά της ελληνικής κουζίνας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Στροφιλία Γης "Διαδρομές"
    Στροφιλία Γης "Διαδρομές" 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    100%
    Η Μαλαγουζιά εκφράζεται πολύ όμορφα στον Αττικό αμπελώνα και το αποδεικνύει αυτή η εξωτική ‘διαδρομή’ της Στροφιλιάς. Η άριστη πρώτη ύλη από τους ιδιόκτητους αμπελώνες στην Ανάβυσσο, η προσεκτική οινοποίηση αλλά και η ωρίμαση σε βαρέλια ακακίας που περνάει ένα μέρος του κρασιού, οδηγούν σε μία γοητευτική και μοντέρνα έκφραση της ποικιλίας που κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Νυχτέρι της Γαίας
    Νυχτέρι της Γαίας 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Το χρώμα του είναι λεμονί με κάποιες απαλές χρυσές ανταύγειες. Η αρωματική ένταση είναι μεγάλη και η περίτεχνη πολυπλοκότητα στη μύτη εντυπωσιακή όπου αναδεικνύονται τα εσπεριδοειδή, τα ώριμα πυρηνόκαρπα φρούτα, η βανίλια, η ορυκτότητα και ο καπνός. Τις ίδιες γεύσεις συναντάμε και στο στόμα από την αρχή ως το τέλος, η οξύτητα είναι κοφτερή και το σώμα του γεμάτο. Είναι σίγουρα από τα λευκά κρασιά που μπορούν να παλαιώσουν για πολλά χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Καπνίας Λευκός
    Καπνίας Λευκός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Από τις πιο γνωστές και ποιοτικές Ελληνικές ετικέτες βαρελάτου Chardonnay. Υποδειγματικά οινοποιημένο, παρουσιάζει σωστή ισορροπία ανάμεσα στα πρωτογενή αρώματα της ποικιλίας και στα πιο καπνιστά που δίνει το βαρέλι, με την υποστήριξη της τονισμένης οξύτητας και της όμορφης, πικάντικης επίγευσής του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Νέηλυς Μαλαγουζιά
    Νέηλυς Μαλαγουζιά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Μια από τις καλύτερες Μαλαγουζιές και ένα από τα πιο νόστιμα ελληνικά λευκά. Όλα τα πλεονεκτήματα της ποικιλίας χωρίς κανένα μειονέκτημα, επιβεβαιώνει απόλυτα τον τίτλο της Μαλαγουζιάς σαν την βασίλισσα του Ελληνικού Αμπελώνα. Ένα κρασί πασπαρτού για το καθημερινό αλλά και το γιορτινό τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί