Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 182

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Τέχνη Αλυπίας - Λευκός
    Τέχνη Αλυπίας - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Δύο κορυφαίες ποικιλίες το Sauvignon Blanc και το Ασύρτικο φτιάχνουν ένα κρασί δροσιστικό, ευχάριστο με πολύ όμορφη οξύτητα. Πίνεται όλες τις ώρες και ταιριάζει υπέροχα με την νησιώτικη κουζίνα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  2. Monoceros Λευκός
    Monoceros Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βηλάνα, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Το κρασί που ‘ορίζει’ της έννοια της καλής σχέσης τιμής ποιότητας. Η ταπεινή Βηλάνα, μας δίνει ένα ‘ετοιμοπόλεμο’ κρασί όπως και το όνομα του, που μας παραπέμπει στους Κρητικούς πολεμιστές. Πολύ όμορφη έκφραση της ποικιλίας, που έρχεται από τα Χανιά, μία ανερχόμενη αμπελουργική περιοχή της Κρήτης και τον Ανδρέα Ντουράκη που γνωρίζει τις Κρητικές ποικιλίες όσο λίγοι!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Novita
    Novita 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Γουστολίδι, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Κάθε προσπάθεια για διάσωση και διάδοση των αυτοχθόνων ποικιλιών θα πρέπει σίγουρα να αποτελεί είδηση. Ευτυχώς η σπάνια ποικιλία Γουστολίδι των Ιόνιων νήσων βρέθηκε στα χέρια του κτήματος Γράμψα το οποίο προσπαθεί να αναβιώσει τη σπουδαία ιστορία του. Ανθικό, λεμονάτο, ώριμο και ισορροπημένο στο στόμα, ένα κρασί που αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Heart
    Heart 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Η Αναστασία Φράγκου παντρεύει δύο πολύ αγαπημένες λευκές ποικιλίες, την Μαλαγουζιά με το Σαββατιανό σε ένα κρασί που δεν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε κάτι λιγότερο από απολαυστικό! Το ωραίο φρουτώδες και ταυτόχρονα πικάντικο προφίλ του σε συνδυασμό με την πολύ καλή σχάση τιμής ποιότητας, το καθιστούν ιδανικό κρασί για το καθημερινό μας τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Τινακτορώγος
    Τινακτορώγος 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Τινακτορώγος, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    Μια γηγενής ποικιλία που συναντάται στην περιοχή της Ηλείας με περίεργο όνομα όσο και περίεργο χαρακτήρα. Λέγεται Τινακτορώγος γιατί τινάζει ένα μέρος από τα άνθη του τη περίοδο της ανθοφορίας ελαττώνοντας σημαντικά τις αποδόσεις του, δίνοντας όμως ταυτόχρονα ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και πολύ σπάνιο λευκό κρασί. Ένα καλά κρυμμένο μυστικό της Πελοποννήσου που αξίζει να δοκιμάσετε.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Φεγγίτες - Λευκός
    Φεγγίτες - Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Κομψό λευκό κρασί που αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την δυναμική των ποικιλιών του χαρμανιού του. Είναι ισορροπημένο και διακριτικό σε μύτη και στόμα, με ευχάριστα καλοκαιρινά αρώματα και πολύ καλή οξύτητα, και τελειώνει όμορφα με μακρά και λεπτή επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Thyrsus - Λευκός
    Thyrsus - Λευκός 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Μαλαγουζιά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Πρωτότυπο, αρωματικό και στρογγυλό στο στόμα χαρμάνι Μαλαγουζιάς και Viognier. Ο Μπάκης Τσάλκος δίνει απόλυτη ελευθερία στο υιό Αλέξανδρο να δημιουργήσει και εκείνος μας εκπλήσσει με αυτό το ασυνήθιστο πάντρεμα. Το Thyrsus είναι συναρπαστικό στη μύτη, ολοκληρωμένο στο στόμα και αποδεικνύει ότι και αν ο παλιός είναι αλλιώς, ο νέος πάντα είναι ωραίος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Παπαγιαννάκος - Σαββατιανό Παλαιά Κλήματα
    Παπαγιαννάκος - Σαββατιανό Παλαιά Κλήματα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Φίνος φρουτώδης χαρακτήρας και δροσιστικά επίπεδα οξύτητας σε ένα εξαιρετικά καλοφτιαγμένο Σαββατιανό από το κτήμα Παπαγιαννάκου. Ο Βασίλης Παπαγιαννάκος υπηρετεί για χρόνια με μεγάλο σεβασμό τη κλασσική ποικιλία του Αττικού αμπελώνα, στοχεύοντας και επιτυγχάνοντας φυσικά την αλλαγή του προφίλ της. Ξεχάστε καμιά φιάλη στο κελάρι σας για μια πενταετία και δεν θα πιστεύετε την εξέλιξη του στο χρόνο…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Μοσχοφίλερο Boutari Naturally
    Μοσχοφίλερο Boutari Naturally 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Από την σειρά των κρασιών χωρίς θειώδες της Μπουτάρης, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα Μοσχοφίλερο από την Μαντινεία. Επιλέγονται σταφύλια από παλαιά κλίματα του ιδιόκτητου αμπελώνα, η οινοποίηση πραγματοποιείται χωρίς την προσθήκη θειώθους και το κρασί ωριμάζει για 6 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Μία πολύ όμορφη έκφραση του Μοσχοφίλερου που γοητεύει με την εξωστρέφεια και την ωριμότητα του φρούτου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Scalarea λευκό
    Scalarea λευκό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αθήρι, Βιδιανό, Πιείτε το τώρα
    Το πιο πολυσυζητημένο πια σταφύλι του κρητικού αμπελώνα, το Βιδιανό, συναντά το Αιγαιοπελαγίτικο Αθήρι, σε ένα ελκυστικό κρασί με γοητευτικό φρουτώδες άρωμα και ζωντάνια, ικανό να σταθεί δίπλα σε όλα τα πιάτα της ελληνικής κουζίνας που βασίζονται στα θαλασσινά, τα λαχανικά και τα λευκά κρέατα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Καλλίστη Reserve
    Καλλίστη Reserve 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Κλασσική και αυθεντική ετικέτα βαρελάτης Σαντορίνης, αδιαμφισβήτητη πρωτοπόρος της συγκεκριμένης - και πλέον ιδιαίτερα δημοφιλούς - κατηγορίας. Η ζύμωση σε δρύινο βαρέλι δίνει στα διακριτικά μεταλλικά και λεμονάτα αρώματα του Ασύρτικου μία πιο καβουρντισμένη και καπνιστή αρωματική διάσταση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Μπουτάρης - Σαντορίνη
    Μπουτάρης - Σαντορίνη 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    H Σαντορίνη Μπουτάρη είναι ένα κρασί που ανέδειξε όχι μόνο τον σαντορινιό αμπελώνα παγκοσμίως αλλά και μία από τις ευγενέστερες λευκές ποικιλίες οιναμπέλου της Μεσογείου, το Ασύρτικο. Ένα κρασί με ιδιαίτερη μεταλλικότητα, και εσπεριδοειδή χαρακτήρα που εκφράζει στο έπακρο το χαρακτήρα της ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Ήδυσμα Δρυός - Chardonnay
    Ήδυσμα Δρυός - Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Κλασικό βαρελάτο λευκό κρασί από Chardonnay. Η παραμονή του στο βαρέλι του έχει προσδώσει όμορφα πικάντικες αρωματικές νότες και έχει "μελώσει" σημαντικά τα πρωτογενή αρώματα του φρούτου, η οξύτητα ωστόσο παραμένει ζωντανή και η διάρκεια απόλυτα ικανοποιητική μέχρι το τέλος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Σιγάλας - Σαντορίνη
    Σιγάλας - Σαντορίνη 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14.2% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Μία από τις δημοφιλέστερες και ποιοτικότερες ετικέτες ΠΟΠ Σαντορίνη της αγοράς. Κλασική και προσεκτική οινοποίηση που επιτρέπει στο Ασύρτικο να εκφράσει τη μεταλλικότητα που του χαρίζει το καυτό ηφαιστειογενές έδαφος της Σαντορίνης, και να παρουσιάσει μία εντυπωσιακά κοφτερή οξύτητα που φρεσκάρει, δροσίζει και… απογειώνει!
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  15. Τετράμυθος Ροδίτης
    Τετράμυθος Ροδίτης 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Ένας Ροδίτης από τους ορεινούς αμπελώνες της Αιγιαλείας που βγάζει όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά της περιοχής και της ταπεινής, αλλά χαρισματικής αυτής ποικιλίας. Κρασί με εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας που μπορεί να συνοδεύσει το καθημερινό μας τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί