Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 182

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Σιγάλας - Αηδάνι
    Σιγάλας - Αηδάνι 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Περπατώντας σε απάτητα, σχεδόν ανεξερεύνητα μονοπάτια, αφού σπανίως το Αηδάνι συναντάται ως μονοποικιλιακό κρασί, δημιουργείται η αίσθηση ότι κάθε γωνιά του Ελληνικού αμπελώνα προσφέρει ευκαιρίες για φοβερές οινικές ανακαλύψεις. Διαθέτοντας μέρος από την ορυκτότητα του Ασύρτικου, φυτικές νύξεις, και γενναιόδωρες δόσεις φρούτου, μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι άλλες εκπλήξεις μπορεί να κρύβει το μαγικό terroir της Σαντορίνης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Vino Di Sasso
    Vino Di Sasso 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ρομπόλα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Ο Ευρυβιάδης Σκλάβος είναι από τους πρώτους παραγωγούς στην Ελλάδα που άρχισαν να καλλιεργούν σύμφωνα με τις αρχές της βιοδυναμικής καλλιέργειας και να οινοποιούν με ελάχιστες προσθήκες και παρεμβάσεις. Σήμερα καλλιεργεί σύμφωνα με την ομοιοδυναμική που είναι η Ιταλική εκδοχή της βιοδυναμικής. Ένα cult οινοποιείο της Κεφαλλονιάς που με την επιμονή του και τις σταθερές αξίες έχει φτάσει στην κορυφή. Το αποδεικνύει και αυτή η πολύπλοκη Ρομπόλα που ζυμώνει με τις αυτόχθονες ζύμες και την προσθήκη ελάχιστου θειώδους.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Μαγικό Βουνό - Λευκός
    Μαγικό Βουνό - Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ειδική Τιμή 19,64 € Κανονική τιμή 23,10 €
    Κομψό λευκό κρασί με όμορφη μύτη, πικάντικα αρώματα στο στόμα και σωστή οξύτητα. Ένα Sauvignon Blanc Γαλλικών προδιαγραφών από τον όμορφο Βορειο-Ελλαδίτικο αμπελώνα.
  4. Κτήμα Βιβλία Χώρα - Λευκός
    Κτήμα Βιβλία Χώρα - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ειδική Τιμή 13,77 € Κανονική τιμή 15,30 €
    Αγαπημένο λευκό κρασί με εξωτικά χαρακτηριστικά που του δίνουν ένα νεοκοσμίτικο προφίλ.Εξαιρετικό λευκό κρασί για ουρανίσκους που αγαπούν την κομψότητα και αποφεύγουν τις ακρότητες. Πίνεται μόνο του με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά συντροφεύει και τέλεια πολλά από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα της καλής Ελληνικής κουζίνας.
  5. Πέτρινες Πλαγιές
    Πέτρινες Πλαγιές 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Κομψό λευκό κρασί με διακριτικά αρωματική μύτη αλλά εκρηκτικά εκφραστικό στόμα. Η δυνατή του οξύτητα του δίνει μία πολύ ιδιαίτερη και απολαυστική διάσταση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Viognier Eclectique
    Viognier Eclectique 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ένα πραγματικά ξεχωριστό βαρελάτο λευκό κρασί που κερδίζει με την αρμονία, το βάθος και την ένταση που δίνει η σωστή οινοποίηση της όμορφης ποικιλίας Viognier. Θα το απολαύσετε από την πρώτη γουλιά και θα μαγευτείτε από την βασανιστικά πικάντικη επίγευσή του…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Κτήμα Γεροβασιλείου - Λευκός
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    15,30 €
    Ένα από τα δημοφιλέστερα λευκά κρασιά στην Ελληνική αγορά. Προκύπτει από το πάντρεμα δύο εξαιρετικών Ελληνικών ποικιλιών, την Μαλαγουζιά, που διακρίνεται για την φινετσάτη αρωματικότητά της, και το Ασύρτικο, που χαρακτηρίζεται από μεταλλικότητα και εκρηκτική οξύτητα. Το αποτέλεσμα: δροσιστικό, κομψό, απολαυστικό, με άφθονα φρέσκα αρώματα λουλουδιών και φρούτων.
  8. Παπαγιαννάκος - Ασύρτικο
    Παπαγιαννάκος - Ασύρτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    40%
    Το Ασύρτικο έχει κατακλύσει τον Ελληνικό αμπελώνα και από ότι φαίνεται στις περισσότερες περιοχές τα πάει πολύ καλά! Στον Αττικό αμπελώνα ταιριάζει σίγουρα και το αποδεικνύει το Ασύρτικο του Βασίλη Παπαγιαννάκου, ένα κρασί που ‘κουβαλάει΄ όλα τα χαρίσματα της ποικιλίας. Ζωηρή οξύτητα, λεμονάτα αρώματα και ορυκτά στοιχεία. Με τα πιο προσιτά Ασύρτικα της Σαντορίνης να έχουν πια σχεδόν διπλή τιμή, τότε μιλάμε για εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Icon R Orange
    Icon R Orange
     
    Ξηρός, Ήπιος, Orange, Ροδίτης, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    80%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ο Ροδίτης είναι ίσως η πιο παρεξηγημένη Ελληνική ποικιλία, λόγω της παρουσίας του σε κρασιά μαζικής παραγωγής. Είναι όμως μία ποικιλία που μπορεί να δώσει εξαιρετικά κρασιά ειδικά όταν μιλάμε για Ροδίτες όπως ο icon R, για τον οποίο η Αχαιών επιλέγει φρούτο μόνο από τον κλώνο Αλεπού και καλλιεργείται βιολογικά στις πανέμορφες πλαγιές Αιγιαλείας σε υψόμετρο 850 μέτρων. Πρόκειται για μία εκπληκτική ‘orange’ προσέγγιση όπου το γλεύκος ζυμώνει με τις φλούδες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Chateau Nico Lazaridi - Λευκός
    Chateau Nico Lazaridi - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ugni Blanc, Μοσχάτο Αλεξάνδρειας, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Το 2021 το Chateau Nico Lazaridi Λευκό, άλλαξε ποικιλιακή σύνθεση και πλέον το όμορφο και δημοφιλές χαρμάνι του Sauvignon Blanc με Ασύρικο, εδώ και με μια ανθική νότα από Μαλαγουζιά, μας δίνει ένα κρασί με υψηλή ποιότητα, πάντα αντάξια της ιστορίας των 3 δεκαετιών της κυκλοφορίας της ετικέτας .
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Χρυσός Λέων - Chardonnay
    Χρυσός Λέων - Chardonnay 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 13,1% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Ένα όμορφο Βορειο-Ελλαδίτικο λευκό που χαρακτηρίζεται από πλούσια αρωματικότητα, σωστή δομή και πολύ καλή διάρκεια. Ο Λευκός Χρυσός Λέων είναι ένα κρασί που θα απολαύσουμε στο ποτήρι ή στο τραπέζι, και θα συνδυάσουμε με αντίστοιχα λεπτές και εκλεκτές γεύσεις.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. THEMA - Λευκός
    THEMA - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ένα όμορφο και έντονο λευκό κρασί που μπήκε στη λίστα των Ελληνικών best-sellers με την αξία του. Δροσιστικό και ευχάριστο, με πεντακάθαρα λεμονάτα αρώματα και όμορφη οξύτητα, το λευκό Θέμα του Κτήματος Παυλίδη αναδεικνύει τις θαλασσινές γεύσεις του καλοκαιριού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. ΑΝΑΞ
    ΑΝΑΞ 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    71%
    Το μεγάλο λευκό των Αμπελώνων Αντωνόπουλου και ένα από τα best-sellers της Ελληνικής αγοράς, είναι ένα εκλεκτό βαρελάτο λευκό κρασί με φανατικό κοινό και ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από Έλληνες και ξένους ειδήμονες του κρασιού . Προσφέρεται για πολλούς και νόστιμους γευστικούς συνδυασμούς.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Πλυτό "Ψαράδες"
    Πλυτό "Ψαράδες" 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Πλυτό, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Η παλιά ποικιλία της Κρήτης δίνει εδώ τον καλύτερό της εαυτό: Κρασί με αρώματα εσπεριδοειδών, μήλου και αχλαδιού, χρώμα κίτρινο, πολύ καλή σπιρτόζα οξύτητα και ευχάριστη, μακρά επίγευση, μπορεί να συνοδεύσει άριστα ψαρικά και τυριά, αλλά και κάθε στιγμή μας στο ποτήρι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Astala
    Astala 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    70%
    Ειδική Τιμή 12,58 € Κανονική τιμή 14,80 €
    Δροσερό, ευχάριστο και νόστιμο λευκό κρασί που αφοπλίζει από την πρώτη γουλιά. Το εξωστρεφές Μοσχοφίλερο συναντά τις δύο ποιο δημοφιλείς λευκές διεθνείς ποικιλίες, το Chardonnay και το Sauvignon Blanc σε ένα βιολογικό κρασί που σφύζει από επίμονα αρώματα, γεύσεις και ζωντάνια. Αξίζει μία θέση στο τραπέζι μας χειμώνα, καλοκαίρι!
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί